שלום,

רוסקו 90

New member
שלום,

אפשר המלצה למסעדה בטבריה ביום שישי בערב? לא חשוב הסגנון, הכל טוב

עידו17

New member
ה"דקס" - מסעדת בשרים על הכנרת

וגם הפגודה שהוזכרה. אגב, מסעדות הפגודה ו"הבית" הן אותה מסעדה, מצויינת, האחת כשרה והשניה לא (אני אף פעם לא זוכר איזו מהן). בקיצור, אם הפגודה היא זו שסגורה בשישי, תחצה את הכביש ל"הבית" בכל מקרה חובה להזמין מראש ה"דקס" יושבת ממש בצמוד וגם היא מומלצת

תמיTO

New member
מסעדת דקס

הדקס שהוזכרה יקרה ללא שום פרופורציות, כמות הבשר לא מתאימה למה שמזמינים, מערבבים שם את כל ההזמנות ביחד כדי שיראה הרבה בשר. משלמים על כל פיסת מזון שנכנסת לפה, ובנוסף קינוח שכולו קרפ אחד דק עם כמה פרוסות שקופות של תפוח בחיר שערורייתי בכל קנה מידה!

עידו17

New member
המממ... באמת הייתי שם די מזמן

בפעם האחרונה שהייתי די נהניתי, אבל כשאת אומרת את זה אני נזכר שבאמת שמעתי מישהו שהתלונן על המחירים שם נו טוף, אם הם יגיעו לטבריה מוקדם מספיק ביום שישי, יש פלאפל מ-ד-ה-י-ם אצל אלוש

רוסקו 90

New member
תודה רבה לכם! ../images/Emo140.gif

באמת שמעתי הרבה על הפגודה, ננסה. שבת שלום

SimpleAim

New member
פתוח בשישי בערב - לא כשר

גם אנחנו נתקלנו בדילמה הזו לפני כמס' שבועות כשהיינו באיזור והדקס והפודה הכשרות היו סגורות בשישי בערב (למיטב ידיעתי) אנחנו אכלנו בביר-אשגום בגבעת יואב ונהננו מאוד מהאוכל, קצת פחות מהשירות (אפשר למצוא פירוט שכתבתי בעבר בפורום בעזרת החיפוש) אכלנו גם בורד הגליל ליד כורזים שהייתה חביבה אבל לא ממש מדהימה ו.. זהו. אם רוצים להרחיק יש כמה מקומות טובים בראש פינה ששמעתי עליהם אבל אני יכולה לדבר ממקור ראשון רק על עמבורגר החביבה.

למעלה