שלום מי הולך פה להופעה של רוג'ר ווטרס?
M MusicA New member 6/4/06 #2 ג'ים מוריסון ועוד מישהי, וגם אני. 88FM מפציצים. היה את האוסף כרוניקל של קרידנס קודם. אז היה אלבום של כוורת. עכשיו הדארק סייד. בטח יהיו עוד אלבומים טובים, רק שעכשיו הולכים לישון, באעאעסה.
ג'ים מוריסון ועוד מישהי, וגם אני. 88FM מפציצים. היה את האוסף כרוניקל של קרידנס קודם. אז היה אלבום של כוורת. עכשיו הדארק סייד. בטח יהיו עוד אלבומים טובים, רק שעכשיו הולכים לישון, באעאעסה.
G Gezunthait New member 6/4/06 #5 אוף אני לא יכול לבוא ההופעה יוצאת יום לפני הבגרות בלשון או משהו כזה.
ש שמיקי New member 6/4/06 #10 כה היא באמת יוצאת יום לפני הבגרות בלשון אבל אני הולכת בכל מקרה. רוג'ר ווטרס יש פעם בחיים בגרות בלשון יש המון בחיים
כה היא באמת יוצאת יום לפני הבגרות בלשון אבל אני הולכת בכל מקרה. רוג'ר ווטרס יש פעם בחיים בגרות בלשון יש המון בחיים
J jimorrison New member 9/4/06 #24 נחשוב על זה חשברים שלי ואני חושבים על לנסות להסתנן אבל אני עוד אדבר איתך
I IronBlood New member 6/4/06 #8 אני!...../images/Emo6.gif אני הולך עם אבא שלי ועם אחותי... בקשר לדפש מוד... יש מצב אני הולך עם כמה חברים.
אני!...../images/Emo6.gif אני הולך עם אבא שלי ועם אחותי... בקשר לדפש מוד... יש מצב אני הולך עם כמה חברים.