שלום :)

magic boy

New member
שלום :)

היי אני די חדש במגיה והולך לי דיי טוב אז רציתי לדעת אם יש לכם אתרים טובים בנושא תודה מראש MAGIC BOY

Justin Angel

New member
מצויין

אני שמח לשמוע ש"הולך לך די טוב"... זה לא באולינג אנשים ,שאתם יכולים לבוא ולצעוק "עשיתי סטריאק!". בכל מקרה אתה נראה שאתה נואשות דרוש הכוונה אמיתית בתחום המאגיה. אני מצרף קישור לאתר המקשוף שמכיל בתוכו את הספר "מקשוף-הבסיס" ,המסברי את עקרונות המקשוף.

"ילד קסם"...

אולי תספר מה הניסיון שלך במאגיה, מה בדיוק "הולך לך טוב", איזה סוג של מאגיה ניסית, מה כבר קראת ולמדת? ככה גם נדע עלייך קצת יותר, וגם נדע איזה קישורים להמליץ לך.

magic boy

New member
אני יודע שזה לא באולינג!

מה שרציתי להגיד זה שאני מרגיש די טוב אם זה ומבין מה שאני קורא וזה ניראה לי די הגיוני. בנתיים כל מה שניסיתי זה כישוף אחד והלך לי די טוב :) אני חיפסתי כמה אתרים אבל רובם היו גרועים אז אם יש לכם המלצות חוץ מהאתר של גסטין... חוץ מיזה אני לא יודע הרבה... אז אם למישהו יש הצעות אז אני אשמח לשמוע בתודה MAGIC BOY

תתחיל בזה שתענה על השאלות שכתבתי

לך, ותמשיך בזה שתספר על הכישוף שהלך לך די טוב, ואחרי שנבין על איזה סוג של מאגיה אתה מדבר - אולי נוכל לעזור לך. זה כמו שאני אבקש קישורים בנושא "רפואה", כשיש מיליון ואחד סוגים של רפואה, ובלי הפרט החשוב של איזה סוג של רפואה אני רוצה, אי אפשר להביא לי קישורים לאתרי רפואה.

magic boy

New member
אני מקווה שזה עוזר...

well אני לא בטוח שאני יודע את השם ה"מקצועי" של הכישוף אבל המטרה שלו היא היתה לרפות קרוב משפחה שלי וזה עבד ממש טוב... זה אומר לך משהו? מצטער על בלבול המוח MAGIC BOY

למה אתה לא עונה על השאלות שהצגתי?

תסביר קצת על מה כלל הכישוף ואיך עשית אותו - לא צריך מתכון, רק שנבין מה ניסית לעשות ובאיזה תחום של מאגיה התעסקת! ותענה כבר על השאלות מההודעות הקודמות, אחרת אני לא אוכל לעזור לך.

nepthys

New member
לא לשכוח!

אני טרחתי הרבה עם הקישורים של הפורום, אז ללכת לבדוק אותם, ע-כ-ש-י-ו!

magic boy

New member
אני אנ

רוב הדברים שאתם מדברים כאן ניראים לי יותר כמו סינית אז אתה אולי תוכל להגיד לי את הסוגים,זרמים במאגיה ואני יגיד לך איזה מהם? אם יש יותר מידי אז אני יגיד לך את הבסיס של הכישוף-יצרתי מעגל לקחתי עשבים שמתי בתוך מעטפה כמה סוגים של עשבים שרפתי את המעטפה והטלתי את הכישוף :) והחומר של קארתי היה בעיקר מאתרים למינהם ומההמקשוף (ד"א אחלה של דבר ) נ.ב על איזה קישורים אתה מדבר? MAHIC BOY

nepthys

New member
זה כישוף אלמטי פשוט

אתה משתמש בדברים שקשורים לאדמה כדי לגרום לאנרגיה שלך להתרכז. מכל מקרה, למעלה מעל השם של הפורום יש "צ´אט מאגיה וכישוף" וגם "קישורי הפורום". תיכנס לשם, יש שם מלא דברים נחמדים. אנחנו מתכוונות להגיד לך שכישוף, כמו שכבר אמרתי בשרשור אחר, זה לא משחק וזה לא סתם טריקים זולים. זו דרך חיים של ממש, זה מחקר, זה ללמוד את איך היקום "פועל".

magic boy

New member
כן אני יודע

אני ראיתי שיש כמה אמונותת אני מתחיל להבין את העיקרון דווקה די נחמד. אבל באיזה סוגים של מאגיה אתם משתמשים? ואיזה סוגים בכלל יש? MAGIC BOY

nepthys

New member
יש את התאוריה מאחורי המאגיה

ויש מסורות של שימוש במאגיה. קודם כל תבדיל מאגיה מכישוף - מאגיה כעבודה עם האנרגיה של האדם, כישוף כעבודה עם יישויות. מאחורי מאגיה - כיצד האדם משפיע על היקום - בזמנים מודרנים אלו הסברות האפשריות למאמין הן אותן סברות לכל המסורות הפגאניות או המונותאיסטיות. כלומר, לא משנה אם אתה פגאני או מונותאיסט, האמונה שלך יכולה להיות זהה למישהו ממסורת אחרת. מסורת - צורת העבודה שלך. המסורות הפגאניות הן מסורות של מאגיה שקשורה לטבע, לאדמה, וזה הולך עם תפישה דתית של ריבוי אלילים (דבר נתון לשינוי, במיוחד לגבי כיצד אתה רואה את האלים, ויש דרכים רבות, אפילו כאל אחד). המסורת המונותאיסטית היא בעצם הקבלה והקבלה הנוצרית.

למעלה