שלום ^^ אני טסושה, קוראת סמויה פה די-הרבה זמן. אוהבת סאסונארו ובפרק 104 :]
H Hitsuji New member 1/4/06 #1 שלום ^^ אני טסושה, קוראת סמויה פה די-הרבה זמן. אוהבת סאסונארו ובפרק 104 :]
B Bakura New member 1/4/06 #3 ../images/Emo96.gif שכחת להוסיף~ "ואני מתחננת, גל, תפתח שרשור שונן איי ;<!!!!11111" XD ברוכה הבאה חמדתי.
../images/Emo96.gif שכחת להוסיף~ "ואני מתחננת, גל, תפתח שרשור שונן איי ;<!!!!11111" XD ברוכה הבאה חמדתי.
K Kawaii Me New member 1/4/06 #4 ../images/Emo204.gifיחי הסאסונארו../images/Emo9.gif ברוכה. תבואי למפגש .
D dndboy New member 1/4/06 #6 ../images/Emo103.gifברוכה המתגלה D= תמהרי להשלים את הפרקים! עוד מעט נגמרים הפילרים ^O^
R Riku FanBoy New member 1/4/06 #9 קחי את הזמן, יש עוד חודש עד שהם נגמרים... ברוכה הבאה... *מחליף לפאן גירל מוד* אני הייתי רוצה לראות SasuIta, למה אף אחת לא חשבה על זה? אז מה עם הם אחים...
קחי את הזמן, יש עוד חודש עד שהם נגמרים... ברוכה הבאה... *מחליף לפאן גירל מוד* אני הייתי רוצה לראות SasuIta, למה אף אחת לא חשבה על זה? אז מה עם הם אחים...
B Bakura New member 1/4/06 #10 ../images/Emo96.gif חה, הצחקת אותי ../images/Emo6.gif!~ א, זה לא סאסואיטה, זה Uchiacest. ב, מאיפה הגעת למסקנה המגוכחת שאף אחת לא חשבה על זה? XD ((הייתי שמה פה תמונה להוכחה, אבל מפאת כבוד לטסושה ולשרשור הזה שהוא סאסונארו במהותו...))
../images/Emo96.gif חה, הצחקת אותי ../images/Emo6.gif!~ א, זה לא סאסואיטה, זה Uchiacest. ב, מאיפה הגעת למסקנה המגוכחת שאף אחת לא חשבה על זה? XD ((הייתי שמה פה תמונה להוכחה, אבל מפאת כבוד לטסושה ולשרשור הזה שהוא סאסונארו במהותו...))