שלום!

שלום!

עשיתי פריסה בקלפי טארות לפי ימים. הקלף הראשון שיצא לי הוא קלף 10 המוטות. כאשר קראתי את הפירוש שלו (אני עדיין נעזרת בספרים) נוכחתי לדעת כי הוא מאוד שלילי. האם לכם אולי יש פירוש קצת אחר לקלף זה או שהוא באמת חייב להיות כל כך שלילי ולנבות כשלון חרוץ? תודה

השינוי בדרך...

קלף עשר המטות - מורה על עומס יתר... וזהו הקלף העשירי בסידרה כך שמיד אחריו ... דברים מתחילים להסתדר... כאילו הכל מתחיל מחדש... את צריכה מעכשיו לראות את הדרך... כי הרבה דברים הפריעו לך להסתכל נכוחה במציאות מרוב דברים שהעסמת על עצמך... שלא אפשרו לך להרים את הראש תרתי משמע... בהצלחה, דפנה

חמוזינה

New member
הקלף לא ממש חיובי לדעתי

אבל הוא נותן תקוה כי אמנם הוא כישלון אבל אחרי זה יש תקומה לפי דעתי מהכישלון אפשר לצאת ....

גם לדעתי

אני לא רואה בקלף זה שינוי. אם יהיה שינוי, הוא יבוא בקלף הבא. אני רואה את הקלף כבן אדם שקבר את עצמו באין ספור התחייבויות אשר הן תוצאה של היוזמות שנראות בקלפי המטות הקודמים. בנקודה זו אבדה כל ההתלהבות ונשארה רק הבירוקרטיה. אם הוא ישאר במצב זה, או יעיז להשתחרר מהכבילות החונקת את הנשמה, זה תלוי בו.

אני לא רואה את הקלף הזה כשלילי

אולי כעמוס, קשה, מכביד אבל לא שלילי. ראו את הדמות המתקדמת ראו את הנוף הרגוע והשקט את הרקע התכול והנעים. הקלף הזה אינו שלילי בעיניי ולטעמי מראה על התקדמות למרות ואף על פי הקושי. מבקש מהשואל לקחת עזרה כלשהי, להאציל סמכויות, לא לקחת הכל על עצמו לבדו.

10 מטות

ע ש ר מ ו ט ו ת משא המוטות בידי האדם ניראה לא מסודר ולא מאורגן. ראשו טמון ומורכן בין המוטות מגלה כי הוא עצוב ולא רואה נכון את הדרך (לא רואה כלל). ידיו חובקות את המוטות בצורה בלתי אפשרית, חוסר סדר וארגון. הוא יכול מלכתחילה לארגן אותם על ידיו בצורה נכונה יותר. כוונתו להעביר את המוטות לבית ממול. רצונו הדועך של האדם ניכר בשמלתו האדומה המתבהרת בגבו השחוח. ראשו הצהוב מסמל את מחשבותיו הרגשיות ביחס לבעיה. כותונתו הלבנה מגלה את טוהר כוונותיו ורצונותיו. נעליו הסגולות מסמלות את השראתו המעשית ללא חשיבה הגיונית מספקת (החלטה מהירה ללא חשיבה). המוטות בידיו מסמלים את מרב הרעיונות והרצונות הזורמים שחלקם לא מעשים, כיוון שאין מחשבה יוצרת ומעבדת את הרעיונות לכלל מעשיות. משמעות הקלף: קשיים מרובים עומס יתר, לחצים גדולים, לקחת את הדברים בצורה לא נכונה, חוסר ארגון, חוסר סדר, הדרך לא נכונה. חשיבה - שהכל יכשל, שלא יצליח. לא מרוכז, לא הגיוני, שולף מהמותן. רגשות - ייאוש, הרגשה שהכל עומד להיחרב, תחושת החמצה וכשלון. פעולה - ניסיון לסדר את הדברים למרות הכישלון הברור, בגלל חוסר סדר וארגון. הפרעה - כישלון הנובע מחוסר סדר וארגון, לא פועל נכון. כתשובה כן/לא - לא, שלילי.

תודה על המאמר...

מיקי, בוקר טוב לך ושבוע טוב... מה קורה ? היכן האתר... מיום שישי כלום... ואין שום איתות חיים לא ממך ולא ממאיה ? קרה משהו, אולי תספק את סקרנותי ? מחכה בקוצר... דפנה רזיאל

דפנה קבלי לינק לקומונה פתוחה שלנו

http://www.tapuz.co.il/communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=18132&smsMsg= זה זמני בלבד מיקי

למעלה