שלום.

• פותח הנושא miha
  • פורסם בתאריך

miha

New member
שלום.

לפני כ 4 שנים עברתי צינטור לב. מכוון שקצב הלב שלי היה ממש לא סדיר. אני בן 25 בריא, לא הייתי אצל רופא מאז הצינטור. טיילתי בעולם, עשיתי הכל מקפיצה חופשית ועד טיפוס הרים רק כדי להוכיח לעצמי שהכל בסדר. את הצינטור ביצע פרופסור באלסן, שהיה ממש מקצועי ודאג להסביר לי הכל. הצינטור הצליח חלקית ועדיין אני מרגיש הפרעות, שלפעמים מפריעות לי במהלך היום. אולי אני חושב על זה יתר מידי ובגלל זה אני מרגיש. לא נראה לי שממש התגברתי על המקרה, שפתאום באמצע חמשוש אני מוצא את עצמי במחלקה לאישפוז מהיר. השאלה שלי מה לעשות ? צריך ללכת לבדוק שהכל בסדר ? צריך להתעלם ולהאמין שאני יכול גם לחיות עד 120 כפי שפר' באלסן אמר ? ב 5 ימים האחרונים אני מרגיש קצת מוזר בגלל זה אני רושם. מין הרגשה שאני נופל, זה בא והולך אבל קורה כל כמה שניות. שאני עסוק בעבודה אני לא ממש מרגיש את זה, אבל בזמני הפנוי אני כן במיוחד שאני עומד. אני כרגע גר בארה'ב ואין לי רופא כאן כי לא נזקקתי לשום טיפול. אני בכושר טוב, רץ פעמיים בשבוע, ומרים משקולות. מה לעשות ? תודה מראש. מיכה.

קצב לב לא סדיר

אני חושב שאחרי 4 שנים כדאי לבדוק שוב את מצבך על ידי רופא שמתמחה באלקטרופיזיולוגיה של הלב. אם מתאים לך נסה לחזור לביקורת אצל פרופ' באלסן, ואם אתה לא יכול, לך עם סיכום הצנתור של פרופ' באלסן לרופא שעוסק בתחום באיזור מגוריך. פרופ' באלסן מכיר אותך ונחשב למומחה בעל שם עולמי בתחום אז אני ממליץ לחזור אליו לביקורת.

למעלה