שלום!

Tomiko8

New member
שלום!

אני חדשה פה,מישהו פה יכול לעזור לי? מה זה kimochiwaru,האם המילה meguru היא ביפנית?אם כן, מה פירושה? איך אומרים נצח ביפנית? והאם kimochi זה רגשות או משהו בסגנון?

tals56

New member
לנצח כפי שידוע לי זה

zutto ずっと ושאר הדברים אין לי מושג :\ טוב בשביל זה שכרנו את FURRBALL ואת GB... XD

furrball

New member
zutto

זה "ישר", "היישר" "זמן רב", "לעולם", "מאז ומתמיד" הוא יכול לבטא "לנצח", אבל לא את המילה "נצח"

furrball

New member
ברוכה הבאה!

kimochi זה הרגשה (waru(i זה רע (kimochiwaru(i - זה "הרגשה לא טובה" (למשל: כשאת פוגשת בן אדם חדש והוא נותן רושם רע, יש לך הרגשה לא טובה לגביו, או הרגשה לא טובה לגבי משהו שהולך לקרות, או פשוט הרגשה לא טובה) meguru - להסתובב, לסוב, להקיף נצח ביפנית זה eien

Okuryo

New member
無限

מילולית, mugen זה "לא-גבול", וזה אומר "אינסוף".

שרית(^_^)

New member
הערה קצרה לגבי kimochiwarui

(באופן נדיר) מה שהסביר Furrball לא מדויק. (kimochiwaru(i - זה אכן "הרגשה לא טובה", אבל יותר במובן של דוחה, מגעיל, עד כדי מעורר בחילה. מתנצלת מראש על התיאורים הגרפיים, אבל כדי להמחיש, אתן דוגמאות לסיטואציות שמתאימות לשימוש ב - kimochiwarui. למשל, אם תראה מישהו מחטט באף ואח"כ מכניס את האצבע לפה, סביר שתגיד waaaa kimochiwaruuuui ! (kimochiwaru בלי ה-i בסוף זה יותר בניב של אוסקה, אאל"ט) או אם מישהו יראה באיזה סרט אלים, שדוקרים מישהו ונשפכות לו המעיים החוצה. וכו'... הדוגמא שנתן Furrball ("כשאת פוגשת בן אדם חדש והוא נותן רושם רע, יש לך הרגשה לא טובה לגביו") מתאים יותר לביטוי iya na kanji (嫌な感じ). כלומר הביטוי היפני המתאים ל"תחושה" במקרה זה יהיה 感じ kanji ולא kimochi 気持ち.

GnomeBubble

New member
נכון... איך שכחתי ../images/Emo163.gif

הייתי צריך לתקן את furrball בעצמי, אבל כנראה שהתרשלתי בתפקידי. מזל שיש את שרית
יש גם, בסלנג, את המילה キモイ kimoi (נראה לי כותבים את זה בקטקאנה) שזה קיצור של kimo[chiwaru]i, והיא נראית לי אפילו יותר קיצונית מ-kimochiwarui.

למעלה