אז ככה:
אני מעריך מאוד את הרעיון של מלחמה בשחיתות, אך לדעתי יש צורך להגדיל את השכר של חברי הכנסת משמעותית, אך במקביל לבטל את ההטבות שלהם. כך החכ"ים לא יצטרכו לקבל כספים ממקומות אחרים, בנוסף גם צריך להסיר חלק מההגבלות בנוגע למימון מפלגות. בנושא הדת והמדינה, ממש לא ברור, מצד אחד שמירה על אופי דתי, מצד שני פתיחות זעירה. צריכים לנקוט עמדה, הדת חייבת להיות מופרדת מהמדינה. בהחלט יפה שתפנית החליטה שלא ללכת על האידיאולוגיה הסוציאל דמוקרטית או הסוציליסטית וללכת לקפיטליזם ושוק חופשי, אבל דבר אחד הטריד אותי, היה כתוב במצע שהכסף יבוא גם מקיצוץ בביטחון, אבל גם מהגדלת חלק מהמיסים, אז כל המטרות של פיתוח נכסי השקעה במשק הולך לטימיון בגלל חוסר כדאיות בהשקעות בארץ. בנוגע למצע המדיני, אני מסכים שצריך לעשות משהו כי הפלשתנאים לא עושים משהו, והפינוי של גושי ההתנחליות נראה לי מוגזם קצת, אי אפשר לפנות כל כך הרבה אנשים מביתם. (בגלל זה תוכנית ליברמן פותרת את הבעיה בהזזת גבולות ושבועת אמונים למדינה). בכל מקרה, הגעתי למסקנה שתפנית, שהיא מפלגה לדעתי, מעולה עם אנשיה, אבל עדיין, אי אפשר לבסס את הבחירה רק בזכות מלחמה בשחיתות. אני בהחלט מקווה שתפנית תעבור את אחוז החסימה, כי היא מייצגת חלק מעמדותי, אבל עדיין, לדעתי היא צריכה זמן כדי להתגבש ולהראות יכולת ביצועית אמיתית. בהצלחה בבחירות!