שלום...

tooltool3

New member
שלום...

אני ממש לא מבין במחשבים ניידים . יש לי מחשב נייח והייתי רוצה לרכוז נייד עם הביצועים כמו של המחשב הנייח שלי. קודם כל רציתי לדעת אם זה אפשרי, כאילו אם יש מפרט של נייד שדומה למפרט של נייח או שזה עולמות שלונים. המפרט של המחשב שלי הוא: intel(R) , celeron CPU 1.70GHz 224 MB של RAM , 1.69 GHz script version 5.01 הייתי רוצה נייד שהכי דומה לזה עם 40 ג'יגה וזכרון 512. מסך 15-17 אינצ' אתם יכולים להמליץ לי על משהו? בטווח 4,000 שקל. תודה רבה ושבת שלום

יאיר B

New member
מחיר נמוך מדי...

למחשב עם מסך 17" קשה לקרא נייד (שוקל כ-4.5 ק"ג...). העלות מתחילה בסביבות ה-9000 ש"ח. הסטנדרט כיום הוא 15" או רחב, 15.4"). היה פעם מחשב של HP עם מעבד סמפטרון (של AMD, מקביל לסלרון) שעלה 4000 ש"ח עם זיכורן 256 ודיסק 40. תצטרך להוסיף כסף על זיכרון. היה גן אחד של DELL עם מפרט דומה ובמחיר דומה. אגב, נייד קונים אם צריך ולא סתם. הוא עולה יותר מנייח, רגיש יותר מנייח ואי אפשר לשדרג אותו כמו נייח (אפשר רק להחליף דיסקשיח וזיכרון). כרטיסי מסך לא ניתנים לשדרוג, וכך גם מעבדים ולוחות אם.

tooltool3

New member
אוקיי..

מסך 15 גם טוב. אתה יכול להמליץ לי על דגם מסויים? או לבהיא לי לינק למפרט ואפשרות קניה? תודה

Jan22

New member
הכי קרוב לזה הוא הACER3614

תמצא קישור שלו בהמשך העמוד ; מחיר של 4.7K .

tooltool3

New member
איפה אחי ?

כתבתי בחיפוש זה לא מצא אתה יכול להביא לי בבקשה קישור מדוייק?

למעלה