שלום =)

שלום =)

האמת שאני אמור כרגע ללמוד לבחינה בפסיכו' שיש לי היום. אבל נשבר לי כל דבר אפשרי ממנה. אז התיישבתי והאזנתי ברציפות לPULSE - משחרר בהחלט :) שמעתי שאמור להיות איפשהו לילה לבן של פינק פלויד, אז הנחתי שכאן ידעו הרבה יותר טוב. מישהו יודע? ואני באמת מאמין שאנימלס הוא אחד מיצירות המופלאות שלהם..הרמוניות הזויות לחלוטין :) אז שיהיה לי ברוך הבא. אני דור.

שלום דור ../images/Emo140.gif

וברוך הבא לפורומנו
פרטים על ארועים הקשורים לפלויד אפשר למצוא בשרשור ה-OFF שלנו (שרשור המסומן בכותרתו במילה OFF). חוץ מ-PULSE ומאנימלס, אתה מכיר את האלבומים האחרים של הפלויד? בוודאי תקבל כאן המלצות, אם לא. ובהצלחה בפסיכומטרי! (זה באמת שטויות, בינינו).

תודה :)

חח לא, זה לא פסיכומטרי. זה פסיכולוגיה.. חחח :) אבל תודה בכל מקרה.. ודאי שאני מכיר גם אלבומים אחרים, אמנם לא את כולם אבל אני מתנגד להורדת אלבומים שלהם, אז חסיכה רצינית של כסף זה בראש מעיני כרגע :) וmeddel DSOTM WYWH אלו יש לי =)

Inis mor

New member
קבל ח"ח-אתה בחברה טובה!

ברוך הבא-ובהצלחה בבחינה קודם כל. אני מניחה שרובנו כאן הם נגד הורדה לא חוקית, או יותר נכון "לא מתגמלת", של מוזיקה. בעיקר פינק פלויד-אבל תמיד יש מציאות ושווה לחפש. אם אין לך-אני מאמינה שאתה לחלוטין מוכן בשביל "החומה" ואחר כך the final cut. אז-לך על זה,אם בא לך. :)

תודה רבה :)

משום מה אני לא מחזיק את "החומה" כי מאיזשהי סיבה לא מובנת הרבה יותר נעים וטוב לי לשמוע את זה בבית של חבר טוב שלי. :) תודה על הברכות חברים.

microbe15

New member
אפשר למצוא דיסקים של פ"פ במחירים

סבירים ביותר, אם רק מחפשים. וברוך הבא

Ivory Flower

New member
ברוך הבא

ובהצלחה לך בבחינה
Ivory Flower, רוצה לראות את הרולינג סטונס בהופעה?

Elinor BC

New member
ברוך הבא דור :) וכמו שנאמר

כבר יש פרטים על כך בשירשור אוף. ושיהיה בהצלחה במבחן. בכל אופן, לנושא העיקרי, בחירות טובות של אלבומים שיש לך: המדל שלטעמי הוא הדיסק הכי אהוב עלי. ואנימלס שלא פחות טוב!! והדארק סייד וכמובן וויש יו. שטובים כולם באותה רמה. נו, הפלויד הם יצירות שלמות. וההמלצה שלי, לך על הבאים: הפייפר (הראשון) הפסיכודלי אם אתה אוהב. וצלוחית מלאה סודות ששתיהן עם נגיעות של פסיכודליה גם(ומדהימות!) לדעתי.. אז אהלן לך, ברוך הבא, ואני אלינור
יום טוב

avki

New member
אהמ, אלינור, לא נראה לי שהוא משלם

בשביל שתהיי נחמדה אליו...

../images/Emo32.gif

לא מצאתי את שירשור האוף טופיק . אז ככה , רציתי כבר לשאול הרבה זמן , ולא מצאתי זמן , רק עכשיו, שאני יוצא ללילה הלבן , זה בסינימטק בתל אביב , בחצות . מי הזמין כרטיסים ? אפשר לפגוש אנשים שהזמינו כרטיסים ויהיו בהקרנה הנדירה הזאת ? יש הקרנה בחצות ויש באחת . 5 שעות . אני מקווה לא לאחר , הכרטיסים יחכו לי בקופה עד 23:00 . ואני יוצא ברגל מדרום תל אביב . מי שרוצה לפגוש אותי שם , הטלפון שלי מופיע בפרטים באיס י קיו בעולם שלי זה בטח כבר מאוחר מידי . אז אולי ניפגש ב22 ביוני בפארק הירקון ? בי . (מיצטער על המוזרות , אני מאחר ללילה הלבן ) .

למעלה