שלום

ב י ש ו ף

New member
שלום

ניתקלתי בשרשור שלך על הגנות ממש במקרה כשקראתי בכרטיס שלך ראיתי שאת מתעסקת גם בשחזור גלגולים. ולי יצא לחוות את השחזור אחרי שקראתי ספר בנושא וזה לא היה הכי כיף לגלות מה הייתי אבל אני חושב שאולי היה לזה גם צד קצת חיובי ויש טוענים כי אותו כוח להשחיט, יכול להפוך לכוח מרפא וזאת השאיפה שלי , במידה ואני אצליח להתגבר על המכשולים שמופעלים עלי ע"י מספר גורמים שתיכף אציין. הצ'אקרה הרביעית היא הצ'אקרה המיוחסת לפעילות במרחב האסטראלי שחופף למישור המציאותי בעצם אני חושב שהגוף האסטראלי הוא זה שעושה את ההבדל, בכך שהוא יוצא כתבנית של הגוף הפיזי אבל ללא החומר הגשמי. בהנחה שאני חווה התעללויות מיסטיות (מרונית טל הולנדר מרים בת משלין ועמיתיהן) שכוללות אונסים מיסטיים פגיעה באיזורי המפרקים בגוף, השתלה של גורם זר לעין השלישית השתלה של מחשבות לתת מודע, וכו' באלה דרכים אני יכול להגן על עצמי אסטראלית??? (דמיון מודרך לא אפקטיבי) הכוונה שאותן ישויות לא יוכלו לגעת בי פיזית ממד "כף הקלע" אליו הייתי חשוף בצעירותי היה מסוכן אף הוא , אבל שם לפחות ידעתי שהממד פתוח בפרקי זמן מסויימים, כשהם היו מנסים לאנוס אותי הם היו עושים את זה בשעות מוגדרות של הלילה והם לא היו מסוגלים להתקיים באור יום. הבעיה הנוכחית שאלה מסוגלים לנוע ביום וגם בלילה מה שמעיד שהם לא בהכרח באים מאותו ממד. איזה חלק במנגנון ההילה שלי פגוע ומאפשר גישה מהאסטראלי לגופי הפיזי? או שהן יכולות להשתמש באותה מאגיה על כל אדם???? אני אשמח

Tal_Ya_Tal

New member
שלום בישוף../images/Emo140.gifברוך הבא../images/Emo24.gif

ראשית, אני מניחה שהתיחסת אלי. שנית, אם ראית שרשור שלי שמתיחס להגנות, בודאי קראת שם מהי דעתי לגבי הגנות. ואם אני צריכה להזכיר לך, אזי כשאנו מרגישים שאנחנו זקוקים להגנה, באותו רגע, אנחנו מזמינים את ההתקפה. אם היה פירוט בשרשור ההוא, הוא בודאי התיחס להטענה אנרגטית, שהיא דבר שונה מאד מהמושג והמשמעות של הגנות אני מדגישה זאת בכוונה תחילה, כי יש חשיבות מאד גדולה להתיחסות שלנו למושגים הללו:הגנה/התקפה שהם בעצם שני צדדים של אותו מטבע.ואין חשיבות לגמרי באיזה משני צדי המתרס אתה מצוי!!! כי הקרבן הוא הצד הפאסיבי של האלימות. אך אותה אלימות קיימת גם בו. ב-ד-י-ו-ק כמו בצד האקטיבי. אחרת הוא לא היה מזמין אותה אל חייו. כי יש חוק קוסמי האומר:'דומה מושך דומה'. אני יודעת שזה 'קשה לעיכול'. א-ב-ל זה מה שזה. בוא נעצור רגע בשלב הזה ונחזור לנושא 'הגלגולים' שלך. לפני שאני עובדת עם אנשים על שחזור 'הגלגולים' שלהם, אני נפגשת אתם לראיון, לבדוק את המניע ואת יכולת העמידה בגילוי אירועים לפעמים 'טראומתיים' שעשויים להתגלות תוך כדי. מה שמעניין אותי לדעת הם שני דברים: א. מה הסיבה שבשלה האדם רוצה לחוות שחזור גלגולים ב. האם ההתפתחות הרוחנית שלו וההבנות שלו יגרמו לראייה בשוויון נפש של מצבים שגם עשויים להיות 'קשים לצפייה' עבורו. נראה שכאשר עברת את השחזור לא בדקו את זאת אתך. אני מסיקה זאת על פי המקום שממנו אתה שופט את מי שהיית 'בגלגול הקודם'. אני מדגישה את 'הגלגול הקודם' במרכאות, מפני שבעצם, אפשר לומר שכל הגלגולים קורים בו זמנית!!!כי הזמן הליניארי הוא אשליה שהשכל שלנו עושה. לכן, אתה שופט את עצמך לחומרה.(גם עדיין לפני שנודע לך 'מה היית') מצב כזה גורם לרגשות אשם תת הכרתיים. רגש אשם הוא הרגש ההרסני שגורם לנו לרצות להשתחרר ממנו בכל דרך ועל כן אנו נוטים לטפול את האשם על מישהו אחר. כלומר, אנחנו מזמינים אל תוך חיינו מישהו שיתנהג אתנו כפי שתת המודע שלנו מאמין שמגיע לנו ואז נוכל לחוש קרבן ונפנה כלפיו את אותה אצבע מאשימה המופנית כלפינו בדרך כלל. אך מה שקורה במצב כזה, שה ששלוש אצבעות מופנות כלפי עצמנו. על כן, רגש האשם רק מתגבר ומתגבר ואז אני מזמין עוד אלימות כדי 'להצדיק את הקיום שלי' או להצדיק את החפות שלי מחטא. אתה מדבר כאן על ממדים אחרים, שהם ממדים 'נמוכים' באופן יחסי ולכן הם עדין כפוכפים לחוק הסיבה והמסובב עדיין יש בהם את אשליית הקארמה.לכן אם אתה חש קרבן של אותם אלו שהזכרת קודם לכן, תבדוק אילו רגשות אשם יש לך כלפיהם מחוויות 'החיים הקודמים שלך' באופן כללי, על מנת להיות מוגן, עליך להרגיש מוגן. אולם אף אחד לא יכול לחוש מוגן כאשר הוא מרשיע. לכן, יש צורך ללמוד לנטרל את השיפוטיות שלנו אם אנחנו רוצים לחוש מוגנים. בקיצור, זהו המעגל הסגור. 'מעגל הדמעות
של עליסה בארץ הפלאות' שממנו אפשר לצאת על ידי מסירת רגשות האשם והשיפוט לתודעה המוחלטת(השכינה) ואז, מיד חשים הקלה. ואז מיד מתמלאים באהבה אינסופית L&L TALYA

ב י ש ו ף

New member
תאוריות אבסולוטיות ויוצאים מין הכלל

תראי אני בא מרקע של רפואה משלימה יש לי בסביבות שמונים ספרים קנויים של העידן החדש מרביתם בהוצאת "מרקם" שהם ההוצאה הכי איכותית לספרות רוחנית חלקם בהוצאת "גל" "אור עם" |"פראג" ואחרים. למדתי טאי צ'י פרחי באך, פילוסופיה של המזרח עבודה פסיכותרפיסטית בעידן החדש, שכולל בין היתר "את הגוף הרגשי של הילד האלוהי" ואת "הנתיב להתמרה עצמית" וגם כמה סיישנים של סדנאת "ריברסינג". אני מסכים שקיימת איזה שהיא השפעה מגנטית של התת מודע אודות ארועים בחיים שלנו בהנחת היסוד הזאתי אני גם יודע ששאפתי תמיד לפעילות של אור והטענתי את עצמי במידע שמכיל אור ותובנות בעיקר בחמש שנים האחרונות. אבל יש פה קונספרציה הרבה יותר מורכבת. איכן אני לא מקבל את התאוריה יש גורמים בעולם שמפעילים את כוח הרצון שלהם וכוח הרצון הזה מגבש פעולה נגד טבע מהלך חייהם של אנשים. לדוגמת ארועים כמו השואה, וכיבוש טיבט. אי אפשר להגיד לי קארמטית שכל הנספים בשואה היו עבריינים פוטנציאלים או שהיה להם מטען קארמטי שלילי אפשר להגיד בראיה רציונלית ואובייקטיבית שהם נרצחו על רקע לאומני, אני לא חושב שגם ילדים בני 4 חשבו בצורה כזאתי שהביאה עליהם את מותם אולי חלקים מהם, אבל לא חלקים שמהווים מהות. כוח רצון זר וזדוני קטל אותם, אותו כנ"ל לגבי הטיבטים במיוחד כשמדובר בעם שהקדיש את חייו להארה. כוח רצון כפייתי שלילי שמופעל, הוא אמת קיומית ויש ארועים שאי אפשר לייחס את כולם תחת קורת הגג של הקארמה. לגבי ספיצית הסיפור הוא שונה, בתור מה שהייתי בחיים הקודמים הישות "יהוה" ומשרתיה "רונית טל הולנדר" ו"מרים בת משלין" מדובר בשני נשים, שחצו קווים אדומים במטרה ל"סרסר" אותי רוחנית כדי שאני יעבוד איתן, אחרי שבמשך 5 שנים הן אשלו אותי לגבי מצבי הרוחני, ומעבר לזה שהם גרמו לי נזקים רחבי היקף בכל הרמות, הן חושבות שאני צריך להיות איתן בקשר ולהפוך לחלק מהמסדר שלהן, שייעודו העיקרי לגייס מאמינים שינפיקו אנרגיה לטובת הישות שליט מושבת הנשמה. היהדות וכל אל שמתמקדת באל חיצוני, מנוונת את הצמיחה הרוחנית של האדם עצמו, וגורמת לו להיות יצור תלותי וטיפש. מעבר לזה שאני לא מוכן לקבל שום גישה של כפייה ואונסים מיסטיים אני האדם האחרון שיהיה מוכן לחיות תחת כפייה מכל סוג וטוב לי מותי מחיי. מעדיף למות מאשר למכור אחרים. עכשיו לגבי מה שקורה לי בחיים, רונית נקודתית ומרים בת משלין וכל חברי הברנז'ה מתעללים בי אסטראלית, אני לא מעוניין בחברתן והשאלה הספציפית היא כזאת איך אני מגן על עצמי אסטראלית, איזה קבוצת ישויות ביקום יכולה לסייע לי, האם אני צריך לעבור ממושבת הנשמה של היהדות? אם כן לאיזה גורמים אני צריך לפנות? וכל מה שקשור להגנות דימיון מודרך הוא לא אפקטיבי מעבר לזה אספר לך שיש לי גורם זר בעין השלישית שהוכנס בחזרה אחרי שגירשתי אותו במדיטצית אור, מרים בת משלין במישור האסטראלי פשוט החזירה אותו לראשי, אני נשבע בכבוד של סבתי המנוחה. הן מרשות לעצמן לגעת לי באיבר מין, באצבעות של הרגליים בצורה של להזיז אותן במהירות ובהכאבה לפעמים בכמות שיכולה להעביר עליך את הדעת. לבוא להגיד שהתת מודע שלי ממגנט, זה בסדר אבל זה לא פותר את הבעיה, במיוחד כשאני כן ואני מדגיש את הכן משתמש במדיטציות של מוזיקה, בשילוב עם דמיון מודרך בשביל להשיג עזרה. אני חושב שחייב להיות מידע ביקום על הגנת אסטראלית שהוא יותר ספציפי, וקיוותי למצוא פה קצה חוט.

Tal_Ya_Tal

New member
אי אפשר לראות שני עולמות../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif

בישוף
אינני מזלזלת בידע שלך.אף על פי ש
ים על המדף הם לא בדיוק ידע. ובודאי שלא תובנות. למרות שהם יכולים לעזור לנו להגיע לתובנות. וגם אינני מדברת על תיאוריות. אם מדברים על 'רקורד' אני לומדת ומלמדת את ה'קורס בניסים' כבר עשרים שנה! והקורס מביא את האמת הבלתי נתפשת על ידי השכל. על כן אנו זקוקים לתזכורת מתמדת. האמת אומרת שאי אפשר לאיים על שום דבר ממשי ששיום דבר שאינו ממשי-אינו קיים. ובזאת נח שלום האלוהים. מה שהשכל שלנו תופש הואאינו ממשי!!!והיות שאתה רואה את מה שהשכל שלך תופש כממשי-כאמת, אינך יכול לראות את העולם האמיתי. זה שאין בו חטא, אין בו אשמה, אין בו קורבנות ואף לא אלימות או אומללות. (שים
ששתי המילים האחרונות מורכבות כמעט מאותן אותיות עצמן-כי הן השתקפויות). אינני אומרת זאת רק לך, אלא לכולנו. היות שאנחנו תופשים את העולם דרך השכל ועיני הגוף, אנו אוחזים בתפישה דואלית. תפישת ה'טוב ורע' שנוצרה כאשר אכלנו 'מעץ הדעת טוב ורע'. כלומר, כאשר גירשנו את עצמנו מגן העדן, שהוא מצב של תודעת האחדות. תודעה לא מחולקת וממודרת. כל עוד אתה רואה דברים כ 'טובים' או 'רעים' אתה מצוי בשיפוט. תפישה כזאת מולידה פחד
הפחד מוליד את כל הרגשות שאנו נוהגים לכנות 'שליליים': אשמה, בושה, תחושת קרבן, כעס, קנאה, עוינות, צרות עין, קמצנות, שנאה ועוד. הרגשות הללו כלפי 'אחרים' מתעוררים בנו רק כאשר אנו מאמינים שיש 'אנחנו ואחרים' כלומר, כאשר אנו יוצאים מתוך תחושת האחדות אל תחושת הנפרדות, הנבדולת ומחפשים הצדקה לעצמינו, לחפותינו. בשל רגש האשם שנוצר כתוצאה מתחושת הפירוד הזאת אולם כאשר מתעוררים בנו הרגשות הללו, מי שסובל ביותר הוא אנו עצמינו. לכן ההיפך מן האחדות-מגן העדן, מכונה בפינו 'גיהנום'. הגיהינום הוא עלי אדמות. כל עוד איננו זוכרים את תחושת האחדות. וכל אחד מאיתנו ממציא לו תסריטים מקוריים ומשונים על מנת לחוות את אותו סבל שבאמצעותו הוא צולב את עצמו על יציאתו מתחושת האחדות. התסריט שלך מקורי ביותר אם אפשר לומר זאת. אך זכור שהוא עדיין רק תסריט. רק חלום. אם למדת את הפילוסופיות המזרחיות השונות אתה בודאי מכיר את מה שאני אומרת כאן. אין זאת תיאוריה. זאת האמת לאמיתה. אך אני יודעת. אם נקבל זאת כאמת- לא יהיה לנו את מי להאשים! רק את עצמינו. אז אולי נרד בכלל משיפוט וכך לא יהיו אשמים? והאחדות תחזור אל כנה.
אמן ואמן סלע L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
עכשיו../images/Emo20.gifאם אתה רוצה שנדבר על עולם

האשליה שבו אתה נתון, אני מבינה את הסבל שלך. אף על פי שאינני מכירה את הנפשות הפועלות שעליהן אתה מדבר. כשאתה מדבר על 'רוע' אינני יכולה להסכים אתך. 'רוע' הוא פחד שהתחפש. ה'כח' של ה'רוע' הוא האנרגיה של הפחד שמזינה אותו. ככל שיותר ויותר אנשים בעולם פוחדים(ומי לא???) נוצרת מסה אנרגטית גדולה מאד הקושרת יחד את כל הפחדים בתודעה הקולקטיבית. יש אנשים שלומדים להשתמש באנרגיה הזאת לתלעלתם הפרטית על מנת לשלוט באנשים אחרים. אם תחליף את המושג 'רוע' במושג פחד ותבין את המניעים שלהם מנקודת מבט כזאת, תבין שאין להן שום יתרון על האנרגיה של האהבה
כי כשהפחד מתדפק בדלת והאהבה פותחת את הדלת, לא נותר שום פחד
בדיוק כפי שמדליקים אור
בחדר חשוך. אי אפשר שישאר חושך בחדר שהדלקנו בו אור
א-ב-ל אתה משתמש בואתם כלים שלהם- בפחד(פחד מתבטא גם כקרבנות)ועל כן, אינך יכול לגרש את החושך בעזרת החושך.פחד הוא חושך אז אתה מבקש ממני טכניקה של 'הגנות'. 'התגוננות' נובעת מתחושת פחד. כשאתה מפחד, כשאתה מתגונן, אתה מזמין את ההתקפה!!! לראיה, צהל נקרא "צבא ההגנה לישראל" והוא הצבא המותקף ביותר בעולם! אי אפשר למגר חושך בעזרת הכלים של החושך. אינך מבין זאת? אתה יכול למגר חושך רק בעזרתהאור. אפשר לעזור לך לשנות את דרך החשיבה שלך באמצעות טכניקות מסוימות שיביאו אותך להפסיק לראות את עצמך כקרבן ולא משנה אם היית יהוה או השטן בהתגלמותו. (בכולנו ישנם שני הארכיטיפים הללו. להזדהות עם אחד מהם זהו כבר תסביך).ואז ההשתקפויות שמייצגות לך שתי הנשים עליהן כתבת כאן(אני מניחה שאתה מדבר על נשים לא?) יעלמו! לא יהיה צורך בהן.נוסף על כך, אם תסכים להסתכל על העולם מנקודת ראות אחרת ותצא מדפוס הקרבן, תעלה מן הרובד האסטרלי ומן הרובד של העולם התחתון אל רבדים יותר הרמוניים אשר מכילים יותר אור ופחות פחד חיל ורעדה, המגיעים באיצטלה של מיסתורין. או איך קוראים לזאת בסנסקריט? "מ-א-י-ה". L&L TALYA

איזה שיחה מעניינת! ../images/Emo24.gif

באמת אי אפשר להתוכח על הדברים האלה.... לכל אחד יש אמת שלו. מתוך החוויות שהוא עובר. אני חושבת שהבנתי שאין אמת אבסולוטית. כולם צודקים. הכל קיים.... אני גם מקבלת הבנות שאין טוב ורע. אבל נורא קשה לקבל את זה.....

Tal_Ya_Tal

New member
היי צופית../images/Emo24.gifב-ה-ח-ל-ט יש../images/Emo70.gifאמת

אבסולוטית והיא חאת ויחידה
יש לה פירושים הרבה
אני רואה את האמת כמו
ענקית המצויה במרכז היקום וכל אחד חובש משקפיים עם פילטרים אחרים על מנת שיוכל יהיה להתבונן בה. הצבעוניות של ה
היא זאת שיוצרת כביכול אמיתויות שונות. וא-כ-ן, אין 'טוב' ו'רע' זה רק עניין של השקפה. כשנוכל לראות את הדברים מנקודת ראות נייטרלית ואובייקטיבית, יהיה קל להבין זאת. אך כל עוד כולנו 'נגועים' בסובייקטיביות שלנו, קשה לנו מאד לקבל זאת
L&L TALYA

ב י ש ו ף

New member
יש לי את הספר אגב... אחלה ספר

ממש בית ספר לדת היהודית. (ביחס לדת היהודית) אמ..... ברור לי שיש הבדלים ניכרים בין הבנה שכלית לבין תובנות, לבין הבנות חוויתיות. עם זאת אני יכול להעיד שרוע הוא אמת קיימת לצערי. את מתכחשת לשואה? את מתכחשת לכיבוש טיבט? את מתכחשת לפיצוץ מגדל התאומים? את מתכחשת לפיצוצים שיש בארץ? את מתכחשת לאונס? לסמים? לאלימות שמשתוללת בברזיל? את מתכחשת לאסונות טבע? את מתכחשת לשחיטות בכנסת? את מתכחשת לשחיטויות בדת היהודית בפרט? את מתכחשת למאגיה שחורה? את מתכחשת לנכויות? את יכולה להגיד שאני אולי רואה שלילי, אני רואה את השלילי והחיובי, ואני לא חי בפיצול או דואליות. הבעיה שלי היא ממשית כי אני חווה אותה את יכולה להתעלם אם את רוצה מעובדות מציאותיות אני יודע את מה שאני יודע, לא חושב את מה שאני יודע. לגבי ידע, ידע שהוא לא חלק ממך הוא לא רלוונטי ידע שמשנה אותך ומעביר אותך בצורה של מאסה קריטית למצב תודעה אחר הוא ידע רלוונטי וזה חוזר לתשעת עקרונות הנכונות הבודהיזים שמעטים בהם מקיימים אלה שהבינו נכון. לסיכום אני חייב להיות קונקרטי פה אני לא יכול להרשות לעצמי להיות כללי אני צריך מידע רלוונטי על איך אני מעיף לאלף עזאזל את החלאות האסטראליות שמציקות לי ואני צריך מידע על איך מגינים אסטראלית או לאיזה ישויות אני או תרבות אני צריך לפנות. אם את מכירה מטפלים מפורסמים מחו"ל והדגש מחו"ל בגלל מושבת הנשמה אני אשמח לשמוע תודה

Tal_Ya_Tal

New member
א. בישוף../images/Emo24.gif

ה'קורס בניסים' אינו בית ספר לדת היהודית. הוא מראה את הטעות שבכל הדתות
ה'קורס בניסים' אינו מספק ידע! אי אפשר סתם 'לקרוא את ה
ולהבינו. ה'קורס בניסים' הוא דרך מעשית. אני נמצאת על הדרך הזאת כבר עשרים שנה. אי אפשר להבין ולהפנים את הקורס מבלי לעשות את השיעורים יום ביומו. הקורס משנה את דרך החשיבה ומשנה אותך לעולמים. על כן דרך החשיבה שלי שונה מדרך החשיבה שלך. אף על פי שזה אולי נראה בעיניך לא מעשי/אפשרי/תיאורטי וכד'. זה מה שמשנה את החיים! מתוך נסיון! אני מכירה גם את הבודהיזם דיי מקרוב כי תרגלתי ויפאסאנה במשך ארבע שנים והמורה שלנו הייתה מרביצה בנו במשך כל המדיטציה את דרך שמונת הקיפולים, האצילה, את ארבע האמיתות האצילות, את חמשת העכבות, את ארבעת התנאים העולמיים, את ארבע היסודות של המודעות, את חמשת העקרונות, את החמשת ההתגבשויות של המין האנושי, את חמשת כוחות התודעה ,את ארבע ההתמדות האלוהיות, את שלוש האפיונים של הקיום ועוד ועוד. לכן אני אומרת לך שהבודהיזם עדיין מדבר על חלוקות. על נכון ועל לא נכון. לכן העדיין יש שם דואליות. ואילו הקורס מדבר על איחוד ועל אחדות. על כך שיש רק משיח אחד והוא כולנו, כשנתעורר להבין שאנחנו נחים באלוהים, שזוהי אותה אנרגיית אהבה מוחלטת חובקת כל וחדורה גם בנו. אין מדובר כאן באל חיצוני כפי שנדמה לך. א-ב-ל כאשר אתה מדבר על חלאות אינך יכול להמצא אפילו במצב תודעה שהבודהיזם מדבר עליו. כי זהו מצב של פחד לא של חמלה. אינך יכול להיות בודהיסט ולרצות 'להעיף לאלף עזאזל את החלאות'כדבריך. יש לי עצה בשבילך. לטפילים אנרגטיים, יש שייך בדואי בבאר שבע שעושה זאת. הוא אמנם לא בחו"ל אך הוא לא שייך לאותה 'קבוצת נשמה' כהגדרתך. ישנם גם מורים בחו"ל כמו סטאר פואנטס למשל אך יותר יקר לנסוע
לטקסס או לארקנסאו מאשר לנסוע לבאר שבע
L&L TALYA

ב י ש ו ף

New member
רק עכשיו נתקלתי בהודעה

תודה ענקית זה א. אם אני הולך לבדואי אני עלול להעביר את עצמי למושבת הנשמה שלהם והאמת אם היו שואלים אותי, הייתי רוצה בכלל להיות קטולי באיטליה לאכול ספגטי לשחק כדורגל, ולשמוע את נק, ארוס רמזוטי וז'אן לוקה גריניאני עד שאני התפגר. עכשיו לגבי הספר להגיד לך את האמת, קצת הפריע לי הקטע ששני פסיכיאטרים שאין להם מושג מה הם כתבו , כזאת יצירת מופת באמת אני חושב שזאת יצירת מופת, אבל איך הם הצליחו????? לגבי "החלאות" תראי אני אולי לא בודהא אבל אני גם לא בן אדם מזוייף, אבל כשיש כאלה עדיף לי להגיד להם את זה בפנים, כי אני לא מסתתר. ושוב לחשוב על עולם אוטופי זה אחלה, אבל קיימים גם דברים אחרים גם אני רוצה לחיות לי בסבבה עם טאי צ'י מיץ פירות טאנטרה ומדיטציות, אבל כרגע יש סיגריות דיאט קולה וחדר מעפן. אז אני לא בא ממלכות האור הקסומות עם כל הכבוד לאלה, אני בא ממה שיש ופועל שיהיה יותר טוב....... אגב תודה על ההמלצה של ההיא מטקסס אני אנסה אותה. ושלא ייוצר רושם שאני מזלזל בקורס בניסים קראתי כמה פרקים שם שהם באמת מאלפים, אבל לכי תסבירי לילד רעב בסומליה שיש דברים ממש אחלה חשיבה חיובית וכאלה כשהוא לא יודע מאיפה הוא יקבל את הארוחה הבאה שלו. ואני לא בא ותוקף אני פשוט חושב שיש בכל דבר אינטרס דבר אחרון הרבה פעמיים חוזר בקורס בניסים "רוח הקודש" "האב" "הבן", ככה שיש שם אלמנטים נוצרים מובהקים ואני לא נגד, היום אני חושב שישו דווקא עשה אחלה עבודה רופף את הדיקות הדת (למרות הקתולים אבל תודי שיש להם אחלה מוזיקה) ואיפשר חיים עם פחות אשמה. לגבי השאלה הבאה בפרק למה היא לא עזרה לך... היא הזהירה אותי לגבי קבוצת הישויות מהמישור וגם הזהירה אותי מרונית, אבל אני חושב שיש גם פוליטיקה למעלה והיא לא רצתה להסתכן יותר מדי. נקווה שאני אמצא את השקט הנפשי אני מאוד מעודד מההתקדמות שלי ושיחה בפורום עם כל הכבוד היא עדין לא שיחה פנים מול פנים ואולי אם נעשה איזה מפגש פורום נכיר יותר טוב. רק לא בשבוע הקרוב ולא בפסח כי יש לי ים עבודה. תודה וספ"ש נעים לכולם. אדיוס

Tal_Ya_Tal

New member
לגבי ה'קורס בניסים' הוא כולו הגיע

בתקשור ומי שקבלה אותו היא פרופ' הלן כהן שקמן שלא היה לה שום קשר עד אותו רגע עם שום דת (על פי שמה תוכל לראות שהיא היתה יהודיה מתבוללת) היא ראתה עצמה כ'אתאיסטית עם רגליים על האדמה' כהגדרתה. היא לא היתה פסיכיאטרית, אלא מרצה לפסיכולוגיה קלינית. שזה לא אותו הדבר! פסיכיאטרים נותנים תרופות. פסיכולוגים מנסים להבין/להסביר ולטפל דרך השכל/רגש. היא הבינה בשלב מאוחר יורת שהיא כפי הנראה התחייבה ברמת הנשמה, להביא את החומר הזה לעולם. במשך שבע שנים היא תקשרה את ה
הזה. ביל ת'טפורד רק אסף ממנה את החומר והקליד אותו. כך שאף אחד מהם לא ב-א-מ-ת כתב את 'יצירת המופת' הזאת כהגדרתך. בכל מקרה, אם תשים לב, אף אחד לא חתום על כתיבת הספר הזה. בקשר ל'מעטה הנוצרי' של ה
, הקורס עצמו מסביר זאת, כי הוא משתמש במכוון במונחים ג'ודאו-כריסטיאניים (יהודיים-נוצריים) מפני שאלה נהירים למי שהקורס ייועד אליהם בתחילה(כיום ה'קורס' מתורגם אפילו ליפנית)והמטרה בשימוש במינוחים אלו, היא לתקן את התפישה היהודית-נוצרית לגבי המושגים הללו, כפי שהשתרשו באופן שגוי. למשל: על פי הקורס, 'משיח' הוא מצב של תודעה. 'רוח הקודש' או בעברית- השכינה, היא הפן הנקבי של האלוהות, אותו אספקט של האלוהות שמתווך בין עולם האשליה, העולם שאנו חווים לבין אותה אנרגיה של אהבה איןחופית שאינה מכירה את מצב התודעה שלנו. על כן אני מכנה את השכינה-התודעה המוחלטת. בניגוד לאחדות המוחלטת שהיא האלוהות, החובקת כל. ואילו המושג 'כפרה' למשל מתיחס לתיקון במיינד שהשכינה עוזרת לנו לעשות.האמונה במציאות החטא והאשמה. תיקון התפישה של השניות לתפישה המושתתת על אהבה
לכן אמרתי שאי אפשר לראות שני עולמות בו זמנית. את העולם של הילד הרעב בסומאליה(או בישראל-יש גם כאן) או את עולם האלוהים-זה שאלוהים ברא. לא זה שאנחנו עשינו. ה'קורס' אינו מלמד 'חשיבה חיובית' הוא משנה את תפישת העולם. הוא אינו מבדיל בין 'טוב' ל'רע'. החשיבה החיובית עושה זאת באופן מלאכותי. מנסה לשנות את 'משפטי השלילה' בראש שלנו- ל'משפטי חיוב'
זה לא מה שהקורס עושה. הקורס פורם את תפישת העולם הישנה ומקנה דרך התבוננות חדשה על הכל. זה מיושם לכל תחומי החיים ללא יוצא מן הכלל. כמו בכלים שלובים, כל הגישה לחיים משתנה בכלל. על כן אי אפשר לתפוש עדיין מישהו כ'חוטא' או מעשה כלשהו כ'חטא' כאשר יודעים שהכל בעצם הוא אשליה, משחק, חלום, תיאטרון שכולנו משחקים בו. לכל אחד תפקיד משלו בתיאטרון הזה וכל תפקיד מביא להתנסויות מסוימות של האחד מתוך בחירה חפשית. התנסויות שיעזרו לאחד להכיר את עצמו כמשחק, כמשוחק וכבימאי. העניין הוא שאנו נוטים להזדהות עם התפקיד שלנו יתר על המידה ומזהים חלקים אחרים שלנו עם התפקידים שלהם. ישנן דרכים רבות להגיע להתעוררות. בינהן גם מדיטציה,ויפאסנה וקריה יוגה. L&L TALYA

ב י ש ו ף

New member
אני קיבלתי רושם מאוד עמוק

הקורס בניסים בינתיים יושב לי על המדף פעם הייתי נוהג לקרוא אותו אחרי טאי צ'י בכל מקרה יש לו כמה תובנות מאוד חזקות והוא לא קל להפנמה, אהבתי את ההסברים שם. אני קיבלתי רושם מאוד עמוק מהספר "הנתיב להתמרה עצמית/אווה פיירוקס" יצא לך לקרוא אותו?????

Tal_Ya_Tal

New member
לא../images/Emo31.gifא-ב-ל שמעתי עליו. האם זה קשור

למדיטציית ההתמרה שמלמד בנג'מין קרם על פי לורד מייטריאה??? L&L TALYA

מגדלור31

New member
תסלחו לי - אבל

מישהו מוכן להסביר לי מי זו "רונית" ו"מרים"...? איפה הייתי? מה פיספסתי ? השרשור שקראתי כאן הוא אמיתי או שאני הוזה? ביי לכולכם, תשתו הרבה מים!!! חשוב מאוד.

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo24.gifהיי מגדלור../images/Emo42.gifגם לי אין../images/Emo128.gif

מושג
ירוק במי דברים אמורים. ואין זה משנה כלל
בכל אופן, לגבי המלצתך לשתות הרבה מים, אני לא מסכימה!!! זה מאד לא בריא!!! זה מציף את הכליות וגום תעוקת
L&L TALYA

למעלה