=)
אז ככה. השיר שאני הכי הכי אוהבת של שנאיה (וצריך לכתוב שנאיה כי מבטאים את זה Sha-na-ya ולא איך Shan-ya) הוא Man! I feel like a woman! אמממ את את הדיסק הכי ראשון שלה (Eileen Shania Twain - שהוא משנת תשעים והוא לפני הדיסק של שנת 1993) אני לא ממש שומעת כי לא התחברתי לשירים בו. ראיתי את שנאיה בפעם הראשונה בקליפ לשיר האהוב עליי, שהוא היה קליפ נורא יפה והיא פשוט קרצה לי לגמרי! ואחותי ביררה לי עליה באינטרנט (כי הייתי בכיתה ג' סה"כ) ואמרה לי את השם. אז ביקשתי מאבא שלי שיקנה לי את הדיסק שלה (שאז הוא היה come on over) וזהו. ומאז הערצתי אותה לגמרי. יש לי את כל הדיסקים שלה (לא נחתי עד שהיה לי את UP גם האדום, גם הכחול וגם הירוק) ואני פשוט כל כך אוהבת אותה ומבאס אותי שלא שומעים עליה כל כך בMTV ובעיתוני נוער וכו'. אבל עדיף לא לשמוע עליה בכלל מאשר לשמוע עליה כמו שעל בריטני, אני צודקת נכון? חוץ מאת שנאיה אני נורא אוהבת את מארון 5 ונו דאוט (אבל לא ברמה של להעריץ) ואני נורא נורא אוהבת מחזות זמר. מה שנורא מעצבן אותי זה שאי אפשר להשיג בארץ את הבושם שלה!!! גררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר תודה על העניין בי =)