שלום

• פותח הנושא maaw
  • פורסם בתאריך

maaw

New member
שלום

אני מתעסק במיסטיקה וחלומות צלולים הרבה ואני די חדש בפורום...בזמן שהתעסקתי במיסטיקה נתקלתי בלא מעט מאמרים ואתרים על מסעות אסטרלים. טוב אז אבהיר כמה דברים -כשאתה חולם זה הכל הדמיון שלך ואתה לא נמצא במימד האסטרלי ולא בשום מימד אחר. -כשאתה נמצא במימד האסטרלי או כל מימד אחר זה לא חלום ולא חלום צלול. -אני מציע שתקראו שוב את המאמר הנל http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=27&msgid=71864181 -jast צר לי לנפץ לך את החלום אבל אני לא חושב שתפגשי עם חברי הפורום במימד האסטרלי בשנים הקרובות(תגידי שגם אני מתנשא,לא אכפת לי!) -זו הודעה לכל מי שינסה להגיע למימד האסטרלי ולפגוש את חברי הפורום,זה ממש משימה כמעט בלתי אפשרית לרמה שלכם,אז כדאי שתרדו מזה ובכלל עוד לא הזכרתי שזה מסוכן. בטח התגובה הבעה של jast תהיה אז ננסה לא יקרה כלום,גברת יש לי חדשות בשבילך יכול להיות שיקרה הרבה,והרבה רע. חוץ מזה,כל ההתעסקות במסע אסרלי וחח"ג מסוכנת מאוד. לילה טוב

nivinivini

New member
בגדול, אין דבר כזה "סתם הדמיון שלך"

"סתם חלום" לעומת ...תחזיקו חזק ווואוו האסטראל, למשל. הכל זה נקודת מודעות זעירה ומה שהיא מעוניינת לתפוס. שיהיה בהצלחה לכולנו.

idan334

New member
ומה הוא מפספס בדיוק?

אתה יודע מה צריך בשביל שכולכם תיפגשו ביחד במימס האסטרלי? כולם צריכים קודם כל להגיע למימד האסטרלי מה שאני לא מאמין שיקרה ולמצוא אחד את השני במימד ענק. זה כמו שמתצאו אחד את השני בכדור הארץ. מכיוון שאתם לא מכירים את המימד האסטרלי ואת המקומות שבו אתם לא יכולים לקבוע בשום מקום שם. אם כבר אתם יכולים לקבוע במימד הפיזי(כדור הארץ,אם היית קורא את המאמר היית מבין שהמימד האסטרלי הוא לא המימד שבו אנו חיים) ואתה יודע מה?אני מאחל לכם את כל ההצלחה בעולם.. אבל תזכרו,אתם לא קובעים במימד האסטרלי אתם קובעים במימד הפיזי בכיכר רבין או איפה שזה לא יהיה

worrywort

New member
די איזה פלצן אתה

"מימד ענק" בטח שהוא ענק, כמו הדמיון. אבל אם כולם ידמיינו את כיכר רבין, אז כולם יהיו בכיכר רבין. תפסיק כבר לנסות ולסבך את הכל.. כמה פסימיות בבנאדם אחד. באת לנסות לייאש אותנו.? כאילו אפילו לא נתת עצה, סתם אתה אומר "אין לכם סיכוי". אז אל תגיד כלום וזהו.

שלום

קראתי את המאמר, ולמרות שאני לא מאמין בדברים האלה, אני גם לא מוצא שום דרך לפסול אותם. היוזמה להפגש בחלום נראית לי נחמדה ובסה"כ לא מזיקה. קיוותי שתוכל להסביר לי מה כל כך מסוכן בהתעסקות עם מסע אסטרלי וחח"ג. ועוד משהו, אני רואה שאתה מעלה ספקות בנוגע לרמה של האנשים, מעבר לזה שזה לא יפה (וכן אתה מתנשא), אני לא יודע מאיפה אתה מביא את זה, חלק מאנשים כאן נמצאים ברמה גבוהה מאוד, לפחות ביזימה ושליטה על חלומות צלולים, ולנסות לחקור דברים חדשים זה תהליך נורמלי.

idan334

New member
הממ..

אין לי זמן עכשיו לכתוב לך את הסכנות אז אכתוב אותם כשאחזור בקשר לרמה של אנשים אני לא מזלזל באף אחד אבל זה שהיו לכמה פה כמה חצלולים זה לא אומר שהם רמה גבוהה מאוד ומסע אסטרלי זה הרבה יותר מתקדם ומסוכן,תראה אני לא סתם מזכיר את זה כל הזמן אני פשוט מזהיר שזה לא מומלץ לאנשים שהתחילו לא מזמן רק להתעסק בחלומות צלולים,ושוב אני לא מזלזל פה באף אחד וכמו שכבר אמרתי בהצלחה

silverhawk

New member
../images/Emo41.gifמחיקת הודעות

חבר'ה, נאלצתי למחוק מספר הודעות שכללו קללות ופגיעות אישיות. אני מבקש מכולם לשמור על תרבות הדיון ולזכור כי לכולם יש זכות לדעה משלהם.

jast

New member
=S

מצטערת.. אני באמת לא כל כך מבינה בנושא... רק... חשבתי ?? טוב נו.

נייטרלי

New member
אוקיי

נשמע לי מוגזם... מסע אסטראלי זה חרטא ברטא לטעמי לפחות בוא נניח שזה קיים.. אם זה קיים אתה לא חושב שכבר מזמן היו עושים מחקרים כדי להוכיח את זה? ואם כן זה היה מפורסם בכל מקום ולא סתם ע"י אנשים בודדים... זה כמו חטיפות חייזרים (עכשיו שאני חושב על זה גם אמונה באלוהים זה דבר מאוד מקובל... וזה גם דבר שאנשים מעולם לא ראו או שמעו)

undersun

New member
תכלס

יצא לי לקרוא על "מחקרים" שנעשו והוכיחו מסע אסטראלי, בכל מקרה זה עניין של אמונה. הבעיה היא איך שאנחנו תופסים מסע אסטראלי, איך בכלל אפשר לתפוס משהו כזה אם לא חווינו את זה.. וגם אם כן חווינו, איך מוכיחים ?

למעלה