שלום מישו יכול לתת לי קצת מידע על גיסון בקר JASON BECKER
D Dance of Eternity New member 17/2/06 #3 לא. הוא לא התלהב בכלל הוא היה גיטריסט מצוין שהיה לו חוסר מזל והוא חלה בניוון שרירים.. מחלה שהיא מחלה תורשתית... אין קשר בין זה שהוא נגן גיטרה. מידע עליו אפשר למצוא באתר שלו
לא. הוא לא התלהב בכלל הוא היה גיטריסט מצוין שהיה לו חוסר מזל והוא חלה בניוון שרירים.. מחלה שהיא מחלה תורשתית... אין קשר בין זה שהוא נגן גיטרה. מידע עליו אפשר למצוא באתר שלו
A amit7349369 New member 19/2/06 #4 אני לא יותר מידי אוהב את הנגינה של אינגוי מאלמסטין, למרות שאין ספק שיש לו טכניקה והוא מהיר בטירוף! אבל כנראה שזה עדין לא מספיק כדי לעשות מוזיקה טובה. אבל מה שכן אם הדעות שלו אני בהחלט מסכים!
אני לא יותר מידי אוהב את הנגינה של אינגוי מאלמסטין, למרות שאין ספק שיש לו טכניקה והוא מהיר בטירוף! אבל כנראה שזה עדין לא מספיק כדי לעשות מוזיקה טובה. אבל מה שכן אם הדעות שלו אני בהחלט מסכים!
Z ZOVIRAX New member 20/2/06 #5 Cacophony - פרידמן ובייקר הם מעולים... פרידמן(גיטריסט של MEGADETH) הוא פשוט כישרון - יש כל כך הרבה רגש...
Cacophony - פרידמן ובייקר הם מעולים... פרידמן(גיטריסט של MEGADETH) הוא פשוט כישרון - יש כל כך הרבה רגש...