שלום

mr dude no 1

New member
שלום

יש לי שאלה קטנה... מישהו יכול בבקשה להסביר איך הפרוטי יכולה להתחבר לקיובייס ומה זה בעצם עושה? כאילו מה בעצם קורה?אני משתמש פרוטי וזה מעביר לקיובייס?כאילו מה? תודה. אלירן.

dmt4me

New member
רק בגלל שקוראים לך אלירן..

גם לך שרים כל הזמן את השיר המעפן הזה של שימי תבורי..??

Domnastic

New member
אלירן[לא הדראג דילר]../images/Emo163.gif

אני אסביר לך. הפרוטי היא בעצם משמשת כRewire לקיובייס. תחשוב שהיא כמו Sampler רק הרבה הרבה יותר מתקדם, שאפשר לשים בו לופים, שיש לו מיקסר משלו, שיש לו אוטומציות משלו. אני אישית משתמש בה כריוואיר, אני למשל את הקיקים לא שם כאודיו, אלא אני מנתב ערוץ מידי לקיק על הפלאג של הפרוטי.
לגבי ההתקנה. כשאתה מתקין את הפרוטי, זה שואל בשלב כלשהו אם אתה רוצה לנתב את הפרוטי כריוואיר לקיובייס, ואתה פשוט עושה 'אישור'.. אם יש בעיות דבר.

mr dude no 1

New member
תודה אחי אבל ...

לא הבדנתי אותך בדיוק..אני ישאל שאלה פשוטה.. איך אני יכול לעשות את התופים בפרוטי וכל השאר בקיובייס מבלי לעבור מתכנה לתכנה?

Domnastic

New member
שני דברים:

1. אתה זה מריון הביטר
אתה עושה היפ הופ לא
זה שעשה סקיצה ואמר בה "the israeli scott storch" נכון
2. אמרתי לך, בהתקנה של הפרוטי תצוץ לך בחירה אם לנתב את הפרוטי לקיובייס כRewire, תעשה אישור. לאחר מכן לך לקיובייס, לחץ F11, בחר באחת השורות את ה"פלאג" שעשית לפרוטי, תנתב לך לערוצים [בלי לכתוב שום דבר בpiano roll] את הסאמפלים של התופים שאתה רוצה, ואז סגור את הפרוטי, היא לא תסגר אל תדאג, היא פשוט תצא ממצב 'פלאג'.. לך לקיובייס, תפתח ערוצי מידי כמס' הערוצים שפתחת בפרוטי, ועכשיו תנתב את הNot connected בערוץ לפרוטי לופס, ואח"כ מצד ימין לזה תנתב את הסאמפל שאתה רוצה, מתוך האלה ששמת בפרוטי.

mr dude no 1

New member
חחחחח כן אחי זה אני...

טנקס גבר,אני אנסה את זה עכשיו אם יהיה בעיות אני מציק לך טיפה,סגרנו?

Domnastic

New member
אגב גבר, יש לך מושג מי הביטר של

Anthony Hamilton ? הבחור תותח, אני רוצה ליצור איתו קשר פשוט..

mr dude no 1

New member
אין לי שמץ של מושג אחי...

ותודה רבה על הפירגון אחי!! וכמו שסגרנו..אני מציק לך...בא לך לתת הסבר בקשר לפרוטי והקיובייס? אם יש גם תמונות זה יעזור מאוד,חוץ מזה שבטח זה יכנס לטאגליינס כי זה חשוב. טנקס שוב על הפירגון בן אדם.

Domnastic

New member
אגב, הביטים שלך../images/Emo35.gifזה לא לקוח מטראקי

ם אחרים? כי אני די בטוח ששמעתי אותם במלא טראקים.

elper11

New member
הקטע שמתחיל ב0:32..של פטי פבלו..

אם אני לא טועה...אחי שמע בלי להעליב או משו... אבל אני ושי חשבנו קצת...ושמע מבחינה הגיונית בנאדם שמוציא כאלה ביטים...מוזר שהוא לא יודע לעשות Rewire...זה בערך נשמע כמו שהראל סקעת ישאל איפה מדליקים את המיקרופון..כשהוא חי עליו.. לא שאני בא להפיל אותך...שלחתי את כל המיקס שלך לדיג'יים של מוזיקה שחורה ואני רוצה לראות את התגובות שלהם..

mr dude no 1

New member
צודק שזה נשמע מוזר

ד"א תודה רבה על הפירגון!!!
ומזאת אומרת שצעת בטראקים אחרים??זה משהו שעוד לא שמעתי(אפשר לקחת בתור מחמאה?
) ובקשר ל Rewire,אני לא יודע הכל..אז באתי לשאול ת'חברה... ונכנסתי אליך לאייסי ד"א.

elper11

New member
זאת לא מחמאה...

כי דיג'יים אחרים של מוזיקה שחורה אמרו לי שזה קטע מוכר ביותר של סקוט סטורג'..אז איך אתה בא ואומר שזה ביט שלך...

elper11

New member
שלחת לשי מיקס..

של כמה קטעים מחוברים...וחלק מהקטעים לא שלך אפשר להגיד ככה...אם לא כולם

mr dude no 1

New member
לא שלי?????

אוקיי אם זה מה שאתה חושב..אתה מוזמן לבוא לפה ולראות בעצמך... אבל אל תגיד דברים שהם לא נכונים עליי או על הדברים שאני עושה!!! אני לא מכיר אותך...ואני לא יודע על מי אתה מדבר ששלחתי לו מיקס... ואני לא יודע מה אתה מנסה להשיג בכל מה שאתה אומר כאן... אבל אני יכול לאחל לך רק בריאות אושר והצלחה.

elper11

New member
שמע אני יסביר לך שוב...

דון מסטיק קשור לעניין הזה חחחח...Domnastic.. א' עזוב תעניין שזה לא שלך... אני לא יודע מאיפה להתחיל אפילו... בנאדם שיצר כאלה ביטים...עם ליינים של חליל וסינטי וכל הדברים האלה..יש לו נסיון ביצירה זה בטוח ויש לו נסיון בהכל... עכשיו מה שבכלל בכלל לא הגיוני זה שמישו כזה...שמנגן ועושה כאלה דברים..הוא צריך להיות תותח ושולט בעניין...(אני מתערב שלא לקחת את הביט למיקס ומאסטרינג...תיכף תגיד שעשית בבית) עכשיו כל השלבים האלה וכל הביט הזה...ואתה לא יודע לעשות rewire...סלח לי חבוב אבל זה מצוץ מהתחת... עכשיו לגבי השיר...יש ליין חליל כזה...ואז סינטי..לא יודע איזה דקה כי זה לא אצלי... זה הסגנון של סקוט סטורץ' סבבה ??. שמע את השיר שלו Run It שהוא הפיק לכריס בראון...זה אותו צלילים...זה אותו ביט זה אותו הכל... יש גרסה לא משוחררת של סקוט סטורץ' שהוא בנה את הביט הזה ואז כריס בראון הרכיב עליו את השיר וסקוט שינה את הביט שהסינטי והדברים לא יכסו את המילים... אז אל תבוא ותגיד לנו שאתה לא יודע לעשות ריוויר אבל אתה בנית את הביט הזה והכל... אם זה שלך ואתה כ"כ עומד על זה...תצלם את הסקיצה שלך ותעלה את התמונה לאתר ותביא לפה קישור...אני רוצה הוכחה שזה שלך..מעבר לזה אתה מדבר שטויות... ואני לא ילד קטן...פשוט זה מעצבן שמישו לוקח שיר של אמן ואומר שזה שלו..כמו שאני יעלה קטע לא משוחרר של וואיב טרייב ויגיד שזה שלי... יאמינו עד שמישו ישמע ויקפוץ להפיל אותי...במקרה הזה זה אני :)

למעלה