שלום!

Future has past

New member
שלום!

שאלת הגעה: איך נקרא המקום בבקו"ם שבו "קונים" מדים בנקודות, ואיך מגיעים לשם.. בנוסף, אם אני רוצה לאסוף את כרטיס הנקודות בעצמי, זה באותו מקום? אם לא, אז איפה כמה ולמה? תודה!

deathcaster

New member
תשובה

את הכרטיס תוכל לאסוף בנקודת חלוקת כרטיסים מגנטיים למשרתי הקבע. זה ביתן קטן שנמצא מול מקל"ר, תשאל איך תגיע למקל"ר וברגע שתראה את מקל"ר תסתכל טוב סביבך ותארה את השלט המתאים. לאחר שלקחת את הכרטיס, אתה מהביתן ממשיך ישר , ואתה תראה כזה שער קטן שאמור להיות שם שומר, אתה נכנס שם למר"צ , וגם לבסיס ציוד של תל השומר. לשומר אתה צריך להגיד שאתה הולך למדור בי"מ או לאלכס ממחסן 70
כי בגדול אסור לך להכנס משם ואתה צריך לעשות את כל הסיבוב הענקי כדי להכנס לחנות המדים שנמצאת בתוך בסיס הציוד. כל מידע זה נכון לתקופה בה הייתי בצבא, אך אני מניח שלא השתנה הרבה.
וזה רק ש"קונואיצי" תהיה מרוצה.

איך מגיעים למרכז ציוד:

אם אתה מגיע, נניח, מכיוון הקריה, אתה ממשיך בעזריאלי לכיוון מזרח. עובר את דרך השלום עד הסוף ומגיע לאלוף שדה. גם שם אתה ממשיך ישר ועוקב אחר השילוט לבי"ח תל השומר. יש כמה רמזורים שאתה ממשיך בהם ישר (לא נכנס ימינה לביה"ח, קח את הנתיב השמאלי כל הדרך כי הימני פקוק בגלל הכניסות לבית חולים), עובר מסעדה שקוראים לה "מפגשים", וברמזור הבא אתה לוקח ימינה- תעקוב אחר הגדר החיצונית של הבסיס עד שתגיע ל"חניית מתגייסים" (ליד הבקו"ם). אתה נכנס בשער (מולך יש את מפקדת משטרה צבאית) ולוקח ימינה וישר עד צומת T. בצומת שמאלה ואז שוב שמאלה- תעקוב אחר השלטים ל"מר"צ" או- מרכז ציוד. תחנה שם ותשאל איפה חנות המכר של המדים- כבר יסבירו לך. את הכרטיס אין לי מושג איפה אוספים- שאל את השליש שלכם. מקווה שעזרתי, שירה.

deathcaster

New member
שירה

אני מבין שהחלטת לא לקרוא את ההודעות שלי...... מסתבר שגם אחרי 3 שנים באזרחות, אני עדיין יכול לעזור.

כן, אם אלכס ממחסן 70 עדיין שם...../images/Emo8.gif

סתאאאאם, בכיף איש. מה נעלבת ברצינות, הא? לא הספקתי לקרוא את התגובה שלך כי הייתי עסוקה בלענות לאנשים מכל מיני פורומים ב- 1 בלילה...וחיכו לי במיטה אז בכלל ניסיתי לסיים את ענייני האינטרנט מהר...

Future has past

New member
תודה על העזרה!

אבל.. לא לכל אנשי הקבע יש אוטו.. איזה קויםנוסעים לשם?

deathcaster

New member
תגובה

הנחתי מהודעתך שאתה מגיע לשם ללא רכב, לכן תגובתי היתה בהתאם ובגלל זה הקטע של השער הקטן ההוא, ובגלל זה התגובה של שירה לא רלוונטית
קו 65 מתחנת רכבת מרכז אבל עדיף לצאת לכביש הראשי ולקחת קו 70 קו 35 מתחנה מרכזית חדשה. או שזה גם השתנה וגם יהיה לשירה מה להעיר.
ודרך אגב , אלכס ממחסן 70 עדיין שם. הוא כ"כ ענק שאף קיצוץ לא יוכל להזיז אותו משם

אז קח אוטו מהמפקד שלך....../images/Emo73.gif

גם לי אין אוטו משלי... סתאאאאם. תקשיב לזוהר הוא יותר מבין ממני בקווי אוטובוסים.

למעלה