שלום..

axess

New member
שלום..

רק בודק אם משהו כאן כדי לעזור לי.. חיייייבבב עזרה pleaseeeee אני מתחרפן פה...

axess

New member
טוב אולי בכל אופן תצליחי לעזור

אוקי שלשום יצאתי למסיבה עם שתי ידידות שלי... עד אז לא ידעתי שאני נמשך לגברים.. במסיבה היה אחד שכל הערב לא הצלחתי להוריד ממנו ת'עניים..הכרנו אותו הוא אחלה של בנאדם.. בסוף אחת מהידידות שלי הייתה איתו(התחרמנו או משו) אתמול הוא יצא איתנו נסענו להביא אותו.. ואותו הסיפור לא מצליח להפסיק להסתכל..האמת היא שגם הוא דיי לא הוריד ממני את העיניים..ולא במבטי שנאה..מבטי מבוכה מוזרים.. ואני לא הומו! אתמול עשיתי סקס מ-ד-ה-י-ם עם חברה שלי..! מה זה אומר שאני דו? מה זה אומר עליו?! מה פאקינג קורה לי?

fullbutproud

New member
מקווה שאצליח

לדעתי אתה בתקופה של תחושות מיניות כלפי בן,וזה אמיץ מצדך להודות בזה ולא לברוח מהשאלות. מה זה אומר?לדעתי אתה והוא רוצים לחוות אולי קטע מיני ואז תדע מה הנטיות שלך. זה לא אומר שאתה דו אחרי פעם אחת.לך עם התחושות שלך והעיקר שתהיה שלם עם עצמך.

axess

New member
ואם אני לא יכול להיות שלם?

מה קורה לי אם אני באמת לא יכול להיות שלם.. אני בחיים לא יזום.. זה דיי מרתיע אותי.. כיאלו אני לא הומופוב...מכיר הומואים והם אחלה..גם דו מיניים.. אין לי בעיה עם אנשים אבל אני!?!? נראה הזוי.. אני לא יוכל בחיים ליזום.. עוד בעיה לא נראה לי שאני יראה אותו בקרוב..ואני ממש לא מפזיק לחשוב עליו!! פאק אני מתוסבך.. חחח תודה אם זה מציק לך תגידי אני יפסיק..

אל תהיה מבוהל

נראה לי שאתה מבוהל מעצם המחשבה שעוברת לך בראש. אני לא יודע בן כמה אתה, אבל טבעי להתלבט ולשאול שאלות. תעשה מה שטוב לך. רק לך

אוייש חמוד.. :)))

תקשיב, ברור שאתה בשלב מתוסבך "מעט" של החיים שלך שבשלב כזה או אחר היה צריך להגיע. מה זה אומר עליך, קשה מאוד לקבוע כי אני לא בתוך הראש שלך ולא יכול לראות את הגבר שראית באותה צרוה שבה ראית אותו. מה שאני כן יכול לעשות זה לעזור לך לכוון את המחשבות בצורה נכונה בכדי שיהיה לך יותר קל להבין מה זה אומר בכלל.. יש לך חברה, טוב לך איתה, אתה אוהב אותה, אז מן הסתם אתה לא הומו. אין לך משיכה לגברים, מעולם לא הייתה, אתה חושב שזו הפעם הראשונה, סביר להניח שאתה סטרייט שפגש מישהו יותר מידי מושלם {לפחות עבורך, עבור הטעם שלך..} ושאיכשהו כן הצליח לעשות לך את זה. יש מצב שהוא לא יוצא לך מהראש מכיוון שאתה שואל את עצמך כל הזמן "מה זה היה ההידלקות הזו.." או "מה זה אומר עליי.." יש מצב שהמחשבה הזו פשוט מטרידה אותך 24\7 ולכן אתה חושב שאתה חושב עליו כשבעצם אתה חושב עליך.. (מקווה שהבנת..). בגדול מה שאני מציע לך לעשות זה לחשוב טוב טוב אם אתה רואה את עצמך איתו בסיטואציה של קשר {קשר זה לא רק סקס מן הסתם} או בקשר מיני בכלל או בפרט. וככה על פי התשובה תוכל לכוון את עצמך כדי להגיע להבנה של המקרה הזה.. בכל מקרה אם אתה צריך עוד משהו אנחנו (ואני בפרט) תמיד כאן
רן.

למעלה