שלום

בלאגנית

New member
שלום

חיפשתי פורום בשם "מחשבות" כדי לכתוב בו את ההודעה הזו. אבל גם וידויים מהלב זה אותו דבר. עולם הפורומים מתחיל להיראות לי ריקני.שיחות עם אנשים שאינן מביאות לאף תוצאה. יצא לי לעבור בארכיון של פורום אחד שבו אני כותבת כבר 4 שנים, זה היה מדהים איזה טון דיבור היה לי אז ותחומי העניין שהיו לי אז (רק מוזיקת ראפ ובתי קפה ויציאות) לא קשור, ראיתי גם את הסגנון דיבור שלי שלכל אחד קראתי אחי גם אם לא הכרתי אותו בכלל. זה היה ככה גם בצבא שקראתי לכולם אחי ומכולם אף אחד לא נשאר איתי בקשר אחרי הצבא.ממש אחים.טוב זה כנראה קטע של התבגרות. מה שרציתי להגיד זה שעברתי על ההודעות שלי שם שכתבתי לאנשים וסתם בזבזתי את הזמן כי הם נעלמו עם השנים ולא בקשר איתי בכלל היום. זה לא לדעתכם זמן מיותר כל השהייה הזאת בפורומים, בעיקר בכל אותם פורומים של הפטפטת? מילא הפורומים הענייניים שאפשר להחליף דיעות ורעיונות, כמו פורום ספרים וספרות... אבל פורומים אחרים של סתם דיבורים...לא נראים לכם מיותרים? לי זה מתחיל להיראות מיותר ואני לא יודעת אם אמשיך לכתוב באותם פורומים. סתם לדבר ולדבר עם אנשים שאין לי מושג מי הם ושאים לי קשר איתם. סתם חבל על הזמן לדעתי. מה דעתכם בעניין?

angel enamorado

New member
תגובה

אני יכולה להגיד לך שבצעירותי (אני רק בת 18 אבל שהייתי יותר קטנה 16 ככה), הייתי בכל עניין המורדים/קטנטנות וכו', הייתי בפורום כלשהו-שעות,ימים. אומנם לא הייתי מפתחת שיחות כמו 'וואו איזה יפה היא מחייכת' אבל שאני חושבת על זה היום-עם אפחת מהבנות שדיברתי אז-לא שמרתי על קשר. אבל..יחד עם זאת,כל העניין של הפורום נזכר אצלי כחוויה, כמשהו מיוחד כזה. הייתי יכולה להיות שם שעות,דבר שהיום לא מעניין אותי בכלל. בעייני הפורומים מאוד יעלים, גם אם זה רק פטפטפת סתמית ויום-יומית. אפילו אם את נשארת בקשר וירטואלי עם אותם אנשים, הם לפעמים תומכים ומעודדים יותר. ויותר קל לך לפנות אליהם מאשר לאדם פייס טו פייס. זה גם לא מבזבז זמן. כי את מדברת עם אנשים,צוחקת, מעבירה חוויות,דעות,עצות וכדומה. אני אוהבת את העניין של הפורום/קומונות.

לי זה כן עוזר

לא זה לגמרי לא נראה לי מיותר להיפך,לפעמים יש דברים שנורא מכבידים עלי ושלא בהכרח מתחשק לי לשתף מישהו מהקרובים אלי או שלפעמים כשאני רוצה לשתף אז האנשים שסביבי אינם זמינים ואז הפורום מהווה בעבורי פיתרון מהיר לפחות להוריד מעלי את הנטל הזה ולהרגיש שבכל זאת אני משתפת מישהו ,שבכל זאת יש מישהו שנמצא שם וקורא את מה שאני כותבת.והאמת?שאני גם לא תמיד כותבת בשביל התגובה אלא סתם כדי להוציא את הדברים החוצה.

newKiticat

New member
פורמים

כשם שהם- מכנסים פורום של אנשים שמעוניינים לדבר על נושא מסויים. אני חושבת שזו המטרה העיקרית שלי. לבוא ולהרחיב את הידע שלי- על ידי התדיינות בנושא. מעבר לכך- אני לא שוללת את ההקשר החברי והחברתי שנוצר. הפורום הראשון שלי היה על בנים ועל בנות, ויצרתי המון קשרים חברותיים שעם חלקם אני עדיין בקשר עד היום (אם כי באינטסיביות קטנה בהרבה). ואני מודה- קשה לי להתחבר לפורום שאין שם אוירה חברותית כלשהיא.. לפחות לא במידה מספקת שאמשיך ואבדוק ואגלוש שם באופן מתמיד.

למעלה