שלום

ChicoAnimado

New member
שלום

עברתי כרגע התנסות רוחנית מדהימה שארצה לחלוק איתכם. נהייתי מודע לזה שאני קיים מזה דורות, נהייתי מודע לזה שאני מכיר את כל האנושות. הכל הפך פתאום להיות כמו פגישת מחזור, כאילו ירדו לפה כולם ובסוף נחזור, ותהיה התאספות מחדש, במקום שלא ידוע לי, ושם כולם מכירים את כולם מזמן. זה מה שמוזר לי, כולם מכירים את כולם! כולנו חברים בעצם. לכולנו יש אופי מסוים, ירדנו לפה להבין דברים. אני הרגשתי שזאת היכרות נצח, מזמנים עתיקים, פשוט בעולם אחר. אני מכיר את עצמי מזה דורות, אני מודע לעצמי. כשאני שואל את עצמי האם היה יכול להיות אחרת (האם הייתי יכול להיות מישהו אחר שמרגיש אחרת), אני מבין שלא, כי אני פשוט אותה יישות, בעלת תפקיד בעולם גבוה יותר. מישהו יכול לענות לי?? מאיפה ירדנו? מה זה העולם האחר הזה? ולמה ירדנו בשביל לקבל תשובות על שאלות? למה לא יכלנו ללמוד את זה שם אלא רק בגוף אנושי? מה יש בעולם החומרי שמלמד? החוויה עצמה עונה לי על המון שאלות, כמו מדוע אני מרגיש שהמישור החומרי אינו מספק אותי ויש הרבה מעבר לו. וכמו מדוע אני מרגיש שיש בי ידע מספיק גדול בשביל לרפא את כל האנושות, ידע שנצבר מתקופות עבר.

מגדלור31

New member
שלום גם לך

איזו "התנסות" רוחנית בדיוק עברת? כיצד אתה יודע שזה "אמיתי" ולא דמיון או משאלה? אני לא מטיל ספק אבל הייתי יותר ממעוניין לשמוע על עצם "ההתנסות" שלך. תודה

ChicoAnimado

New member
בהחלט

התחושות שתיארתי, בנוסף לכמה שהיו לי בעבר, נוצרות ברגע של מיקוד, כשאני עוצר לחשוב על הדברים וממקד את המחשבה. מטבעי אני מצליח לחדור עמוק אל נבכי ליבי (ואל אלה של אחרים). אלו תחושות חזקות שלא משקרות לי. אין לי דרך טובה יותר לתאר עבורך את זה, ברגע עמוק של מחשבה זה פתאום נהיה לי נהיר שכל הנשמות מכירות אחת את השניה, או שבעצם כל הנשמות זאת יישות אחת שהתפצלה. אין לי עוד ממצאים לתמוך בזה. לעת עתה אני מחפש מישהו שחווה או יודע על חוויות דומות.

../images/Emo45.gif איזה יופי../images/Emo70.gif

כמעט מקנאה בך, ובכל מקרה מפרגנת... אשמח באם תשתף בפרטים נוספים.

נהדר !

עברת סוג של הארה. רק לשמוח מזה. תמשיך וכל הזמן תדע יותר ותבין יותר. למה אנחנו כאן? כי רק התנסות בגוף ובמימד פיזי. מלמדת. רק דברים " אמיתיים " מלמדים אותנו. כאב. סבל. שמחה. אהבה. אנשים סביבנו. אני מקבלת תשובות מהנשמה שלי. תנסה גם לשאול שאלות.

שובטמה

New member
תגובה לשלום......

אנו נמצאים בעולם הזה על מנת לתקן את הנשמה. בעזרת החמר אנו מתקנים את הרוח. אנו פה כדי לתקן את הקרמה שקיבלנו מגלגולים קודמים ותפקידנו לצאת מהסבל אותו קיבלנו עלינו שלא באשמתינו.

אור גינאל

Well-known member
לתקן את מה ???

לתקן את הנשמה ??? אתה קורא את מה שאתה כותב ??? או שאתה סתם מדקלם ,,, הנשמה לא צריכה תיקונים או שיפוצים זה נשמע קצת יומרני שלא לומר שחצני לומר שהנשמה צריכה תיקון . הנשמה כאן כדי לחוות את פלא הבריאה המאוחדת , נכון שכל אדם אמור ליטול חלק בסבל שהנשמה סובלת בתוך המציאות שכפתה על עצמה באהבה ,אבל האם זה באמת מה שבני האדם עושים או שכל הזמן מחפשים איך לברוח מהסבל איך לברוח מהמציאות למחוזות נוחים כמו של סמים אלכוהול או מין .

למעלה