שלום

שלום

התחלתי לשמוע לד זפלין לפני כמה זמן ואהבתי אותם רציתי לדעת אם יש למישהו המלצות על האלבום הראשון שלהם שכדי לי לקנות?

Aeroguy

New member
תשובה

כמובן שכל אחד יגיד לך תשובה אחרת, בהתחשב בטעם אישי... ...לדעתי המקום הכי טוב להתחיל זה האוסף הכפול והמפורסם The Remasters, (עטיפה כתומה, דיסק מאוד נפוץ). הוא כולל את כל ה"להיטים" והשירים הנפוצים והמפורסמים של הלהקה, ואת רוב השירים ה"הכרחיים". אני חושב שהאוסף הזה נותן היכרות מצויינת עם הלהקה. אם את מתעקשת ללכת על אלבום סטודיו, כאן כבר אין תשובה אחת נכונה. את יכולה ללכת על האלבום הראשון (האהוב עלי) אם את אוהבת "בלוז-רוק". את יכולה להתחיל מהאלבום הרביעי שנחשב אולי ל"סטנדרטי" ביותר, או לאלבום הכפול Phisycal Graffitti, שרבים מחשיבים כאיכותי ביותר של הלהקה. אולי תכתבי לנו איזה שירים אהבת במיוחד, ולפי זה נוכל להמליץ לך על אלבום ספציפי... אבל בכל מקרה, אני ממליץ להתחיל עם האוסף הכפול.

maler1

New member
אני מציע לך את אלבום הבכורה

לד זפלין 1 ... אבל אני מסכים עם Aeroguy אתה תקבל הרבה אלבומים שונים כי לכל אחד יש טעפ אחר..

אני בן

ואהבתי את השירים: the ocean nobody's fault but mine gallows pole black dog hey hey what can i do kashmir immigrant song heartbreaker תודה על ההמלצות(-:

AeroTom

New member
אצטרף להמלצות

בעיקרון להתחלה הייתי ממליץ על כל אחד מארבעת הראשונים. אפשר ללכת על אוסף קודם, אבל לדעתי מתחברים טוב יותר ללהקה מאלובמי הסטודיו הנהדרים. נשמח לדעת מה קנית ולשמוע כאן את ההתחברות שלך עם זה והדעות. ואתה כמובן מוזמן להישאר פה בפורום ונשמח גם לענות ולעזור על כל דבר שקשור בלהקה. ברוך הבא

Gezunthait

New member
לא מסכים עם תומר, לדעתי לכי על אוסף

אבל בשום אופן לא Early Days Latter Days, רק Remasters, אחלה של אוסף.

afon

New member
לעולם לא

שום אוסף, רק אלבומים רגילים. עוד שנתיים את תשבי לך בחדר עם הדיסקים הרגילים ותגידי "למה ביזבזתי 80 שקל על אוסף מטומטם??" רק אלבומים רגילים. 1-4

או "למה בזבזתי מאות שקלים על דיסקים

כשאפשר לצרוב את כולם!" בוואאהההההאאאההה

I Disappear

New member
../images/Emo45.gif נכון

לי יש את ארלי/לייטר דייז, ואני מאוכזב, למה בזבזתי 80 שקל על אוסף מטומטם??
יש לי אותו,1, 2, houses ארלי/לייטר דייז זה אחד האוספים הכי גרועים שנתקלתי בהם אי פעם, לא שמו את שירים הכי טובים של לד זפלין, ובכל מקרה אי אפשר לעשות אוסף ללד זפלין, כל אלבום רגיל זה אוסף בפני עצמו (אולי חוץ מpresence או CODA, לא כל השירים בהם טובים כל כך
)... אז זה קצת מסובך לעשות אוסף אחד לכל כך הרבה אוספים, ורק בשני דיסקים...

Gezunthait

New member
ברימסטרטס יש את הכי טובים להתחלה

השירים האלה זה השירים שמובילים אותך לרצות לשמוע גם שירים לא מוכרים של הלהקה ואז מתחילים באמת להעמיק איתה, ככה זה, מה לעשות.

חחח,לכל אחד יש דעה משלו..

לאלו שלא הבינו,אני בן! ואני כבר לא יודע מה לקנות...אז נראה..אני אתחיל עם משהו..לא משנה מה.. מה שיהיה בהישג יד

AeroTom

New member
זו גם הדעה שלי

התחברתי ללא מעט להקות בחיי וכמה וכמה מהן גם ממש חזק. ובחלק מהן התחלתי עם אוסף של להיטים ואז קניתי את אלבומי הסטודיו ושם ממש יכולתי להתחבר ללהקה. לכל אחד דעה שונה כאמור לגבי חיבור ואיפה להתחיל. הדעה שלי היא שחיבור אמיתי עם להקה יגיע טוב יותר בקניית אלבומי הסטודיו יותר מאוספים למיניהם. במיוחד אוספים רק של להיטים (שזה רובם). זה לא אומר שגם רק מהלהיטים אי אפשר למצוא את המוזיקה הכוללת של הלהקה ולהתחבר אליה בגדול ולהכיר הכל. אבל מנסיון אישי, לפחות אצלי, ההתחברות הגדולה הגיעה בזכות אלבומי הסטודיו.

למעלה