שלום,

ronenn31

New member
שלום,

בחור בן 31, רגיש אמיתי וכנה מחפש להכיר בחורה נחמדה מהצפון למטרת חברות. המעוניינות מוזמנות לשלוח מסר.

למה ללכת על השלילי?

מטרת חברות כשמה כן היא. שהוא יהיה חבר של הבחורה והיא תהיה חברתו. אני בעד לתת קרדיט לבן אדם קודם.... איך זה היה נשמע אם הוא היה כותב: "בן 31, מחפש מישהי למטרת נישואין"? בטח היו קוטלים אותו שהוא מנסה להראות אמין...

בת מלכה

New member
למה שלילי? תהיתי

נראה לי משונה שמישהו יחפש חברה טובה בנט... וחברה? אולי "מחפש מישהי למערכת יחסים". אצלי החברות נגמרה בגיל 16, יחד עם הסקס...

מתולתל

New member
קושקוש

מטרת חברות זה במטרה למצוא אחת שיהיו לה הרבה חברות ואולי נעשה שלישיה או רביעיה או... חחחחח סתאאם, למה שלילי, דווקא חמוד. גם אני אשמח למטרת חברות אחת, אתן יודעות ללכל לסרטים יחד, לאכול פעם בכמה זמן ארוחת בוקר או ערב ולנסות להבין יחד (מנקודת מבט של אשV) למה לא הלך לי עם ההיא ומה רוצה השניה וכד' וברצינות, מטרות חברות בעיני הן המטרות הכי טובות...

ronenn31

New member
תודה לכל המפרגנות,

וליותר חשדניות, אני מבין את התמיהה על כך שאני גבר שלא מחפש סטוץ (אני גם לא מתנגד, אבל בהחלט זאת לא הכוונה שמאחורי ההודעה ). בכל אופן, אני אשמח מאד על כל ערוץ תקשורת כזה או אחר, בלי שום התחייבויות, לפחות בהתחלה, ובטח בלי כוונות נסתרות. (לצערי, נראה לי שאפשרויות ההכרות בצפון די מצומצמות יחסית למרכז)

למעלה