שלום

1986ofer

New member
שלום

אני הולך להופעה של יהודה פעם 1 ב18 אני מעריץ מיספר 1 של שלמה ארצי רציתי לדעת קצת דברים על יהודה

Pking

New member
קרן..הכבוד כולו שלך../images/Emo27.gif

עופר,גם לדעתי שלמה ארצי זמר מצוין. ולגבי השאלה שלך- יש ליודה כל כך הרבה שירים מפורסמים ויפים! קרן יכולה להסביר לך אבל אני אתן לך את הלהיטים: פנים אל מול פנים דברים שרציתי לומר לא יודע פחות אבל כואב הילד שבך מה יהיה נמס בגשם גג העולם יום שישי את יודעת. ועוד המוווווון! יודה זמר ע-נ-ק! ואני מציע לך, בתור מעריץ, לשמוע כמה שירים. כולם יפים

קרן ב1

New member
אה, תראה...

אם אני אתחיל פה עם רשימת שירים זה לא ייגמר לעולם!!! אבל תרשה לי להוסיף עוד כמה לרשימה שלך - משמרת לילה חופשי זה לגמרי לבד עיניים שלי אפר ואבק כשתגדל חלון לים התיכון רדיו רמאללה הצל ואני פרח יורם נד-נד זינגואלה כפיים אני רוצה גם איך קוראים לאהבה שלי רשימה חלקית ביותר, מקווה שזה עזר

ספי סול

New member
ויש גם שירים ענקיים שהוא כתב לאחרים

רומאווווווו..... שלל שרב עכשיו כמעט שבא הסתיו ואחרי הכל לדנה אינטרנשיונל ועוד ועוד ועודדדד הרבה יפים וטובים

Pking

New member
נכון../images/Emo66.gif

יודה הוא ללא ספק, מלחין ענק ומוכשר!

ענתי44

New member
ברוך הבא עופר

מאחלת לך שתהנה בהופעה. כבר כתבו לך רשימת שירים ארוכה ולא אוסיף עליה ( בטח לא את שיר העלייה של הפועל עכו ללאומית
) רק אומר שלא יהיה בשירים לא חמש ולא תרקוד... ואף גבר שם לא הולך לאיבוד (לא לא אני דווקא אוהבת את שלמה) פשוט תהנה ונשמח לשמוע על החוויות שלך אחרי

ספי אני מתפלאת עליך

הוא לא כתב את רומיאו...הוא הלחין אותו, וצוריה להב כתבה אותו. שבוע טוב שיהיה לכם!..

ספי סול

New member
ליז אם כבר אז הוא גם לא כתב את שלל

שרב אלא מאיר אריאל כתב את המילים ואת כמעט הסתיו גם צרויה להב התכוונתי שהלחין לאחרים את צודקת...

ענתי44

New member
שלום נתניה

אז זהו עוד מעט יסגירו את ההוא לארה"ב ויהיה לך יותר זמן אלינו???????????. מקווה שנתראה בהופעה

שלום ענתי

הוא כניראה ישתחרר בגלל מחדל משפטי... נתניה ניצחה 3-1 את מכבי ת"א מה קורה עם הפועל חיפה השבת?... נתראה בהופעה אני מקווה אם תבואי בהופעה של ה- 18.

ענתי44

New member
על השיר שחיבר

יודה מזמן להפועל עכו. שיר מעאפן בהחלט. אבל גם שלמה ארצי שר שיר אליפות למכבי נתניה.

willo1

New member
שלום שלום../images/Emo13.gif

לא היית אצלנו פעם עופר? הניק שלך מוכר לי
נחמד שאתה הולך להופעה של יודה.. אני בטוחה שתהנה.. זה בד"כ מהנה
(שלא לומר תמיד
) דברים על יודה אתה יכול למצוא בטאגליינס או בגלריות או בקישורים שיש ממש כאן בפורום..
אנג'וי

למעלה