שלום

שלום

אני בת 17 , כיתה י"ב מרמת גן ואני מעוניינת להתנדב. לאן אני צריכה לפנות ? תודה רבה.

לתחנת המשטרה הקרובה לביתך

לתחנת המשטרה הקרובה לביתך ולבקש את הרמק"מ (ראש משרד קהילה ומשמר אזרחי) ולדבר איתו על הנושא. כל זה במידה ואת לא מכירה בסיס הפעלה כלשהו. אם אפשר לדעת, מה גרם לך להחליט שאת רוצה להתנדב? בכל אופן, קבלי ח"ח ובהצלחה. אלמוג.

בטח שאפשר לדעת !

לפני שנתיים הייתי במד"א ולמרות שאני לומדת ביולוגיה מורחב פרשתי באמצע קצת נגעלתי אבל זה עבר! לפני שנה בדיוק התנדבתי וסיימתי קורס בהצלחה במכבי אש , באתי פעם אחת ועזבתי בגלל הלימודים. השנה החלטתי לקחת משהו יותר מאתגר -> משטרה \ משמר אזרחי.

benpual

New member
ובכן לימי.........

כעיקרון , אם את גרה ברמת גן , קחי את המספר הבא : 03-6104444 תתקשרי למספר , ותבקשי לדעת איפה יש תחנת משמר האזרחי לידך.... אני יודע , שיש בכניסה לספארי רמת גן , נקודת התנדבות....... יש בכל מיני מקומות , תתקשרי ותשאלי..... או שאני אוכל לעזור לך בכך שתגידי לי איזה איזור את גרה.....

ל..מתנדבי. נוער בתנועה

מרכז שיטור תנועה עמק חפר מתנדבי נוער בתנועה.

benpual

New member
אולימספיק ג'וני קאש?

כל מילה שמישהו פה אומר , אתה אומר מתנדבי נוער!!!!! אבל רמת גן ועמק חפר אולי רחוקים לה? והיא ביקשה להתנדב במשמר האזרחי , לא בתנועה.....

חחחחחח עיפררררררר כפרה עליך !!

לא אמרת לי שאתה גם פה !! חוצפן :] מה אתה אומר אני אבוא אליך לראשל"צ ?! מעניין מאיפה אני מוכרת לך ! אני מנסה לשכנע את אחי לנסוע איתו יום שני לראשל"צ ואז אני אראה אותך P:

לימור עופר- רוצים לספר לי על זה?

יפה יפה ! תשמור עליו שלא יעשה

שטויות, ושלא יגנבו לו את הרכב הוא סיפר לך מה קרה לפני כמה ימים ?

חח לא נורא , אתה חייב לשאול אותו

מה היה עם הרכב שלו. אני עד עכשיו לא מפסיקה לצחוק מזה!

למעלה