שלום

שלום

קורים לי אסף אניכבר כמה ימים מדפדף בדפים של הפורום ויש לי כמה שאלות א.האים חמוסים מסתדרים אים כלבים ב.כמה הוא עולה ג.כמה כלוב עולה ד.איזה אוכל הם אוכלים ה.כמה שעות הם צרכים לאשתחרר ביום

Sweet Fantasy

New member
את כל התשובות לשאלות

תוכל למצוא בשאלות נפוצות
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFaq.asp?id=1381 יש ממש תשובות להכל רק תסתכל ותחפש במקומות הנכונים.. ברוך הבא

אולי את יכולה לענות לי אל כול

אלה כי אני ממש ממהר ואין לי זמן לקרו את המעמרים תודה ועד שאלה קטנה האים זה נכון שיש לחמוס ריח מסריח

Sweet Fantasy

New member
זה לא מאמרים אלו

שאלות נפוצות.. אלו שאלות ששאלו בדיוק כמו ששאלת עכשיו, רק במקום שכל פעם יבואו וישאלו שוב, התשובות מוכנות מראש, זמן הקריאה הוא זזה לזמן הקריאה שתצטרך להקדיש כאשר אני אכתוב תתשובות.. ואם אתה כ"כ ממהר תחזור שתתפנה ותקרא לאט לאט.

Lovable Stray

New member
כמה תשובות

א.האים חמוסים מסתדרים אים כלבים - חלק כן, חלק לא, תלוי בכלב ובחמוס. בכל מקרה, ההיכרות לוקחת כמה זמן - לא לצפות שהם יסתדרו מהיום הראשון. ב.כמה הוא עולה - אצל מגדל בסביבות 300 ג.כמה כלוב עולה - בסביבות 900 ד.איזה אוכל הם אוכלים - אוכל איכותי לגורי חתולים של רויל קאנין או פרו פלאן עד גיל שנתיים, אחר כך אוכל איכותי לחתולים בוגרים. ה.כמה שעות הם צרכים לאשתחרר ביום - כל זמן שהם ערים. יוצא בסביבות 4-5 שעות ביום.

למעלה