שלום

mestel

New member
שלום

שלום לכולם מישהו יכול אולי לשים פה את "תפילת הטסט" משהו כזה.. או תפילת הדרך.. תודה לכולם יום טוב

Freemee

New member
תגידו זה צחוק?

עם כל הכבוד שיש לי לדת והכל באמת ליצור ברכה מיוחדת למבחן טסט. עוד מעט יצרו לי ברכה לכל מבחן שקיים. אתה תהיה עצמך ותנהג הכי טוב שאתה יכול ואתה תקבע את תוצאת הטסט, לא אף אחד אחר.

100vardit

New member
מה זה הזלזול הזה?!

את התפילה הזאת חיברו במיוחד לאישה שנכשלה הרבה פעמים,וביקשה עצה מרב. הרב חיבר לה את התפילה -היא אמרה אותה לפני -ועברה. ואגב-יש גם תפילה להצלחה במבחנים...(כמו של בית ספר) ברור שמי שיאמר את התפילה ויעשה הרבה שטויות על הכביש-זה לא יעזור לו. מי שעושה את הטסט בסך-הכול מבקש להיות מרוכז,לשמור על כללי התנועה,לא להלחץ וכו'...להזיק זה לא מזיק!!

adidas88

New member
מה אכפת לך

יכול להיות שזה לא באמת עוזר אבל מי שמאמין בזה פסיכולוגית גם יצליח אפקט פיגמליון-מכיר? אם זה לא מועיל זה בטח לא יזיק..

אין דבר כזה "צחוק" לגבי תפילות..

ההיפך הוא הנכון... לכתחילה- כל אחד היה צריך להתפלל תפילה מליבו מהנוסח שלו.. לאחר כמה זמן חז"ל (חכמינו זכרונם לברכה) תיקנו תפילה בנוסח אחיד שהיא מכסה כמעט את כל התפילות האישיות- רק שהתפילה שהם תיקנו הייתה לטובת כלל ישראל והם בעצמם התכוונו שברגע שתגיע לברכה לגבי "רפואה" למשל.. אז שם יש מקום להוסיף תפילה אישית משל עצמך על חבר או על קרוב אחר (לא עלינו..) אני עצמי לומד בישיבה תיכונית ושם מאוד מעודדים אותנו להתפלל תפילות אישיות מנוסח שאנחנו ממציאים וככה אתה מרגיש שהתפילה שלך יותר אמיתית.. אז יש מקום להתפלל על כל דבר ולו הקטן ביותר.. (מצטער שפירטתי רק על קצה המזלג.. אם תרצה עוד פירוט אתה מוזמן לבקש..)

gerray

New member
למה לך

הרי במילא זו סתם תפילה שילדים בני 17 המציאו על מנת לגרום לתחושה "טובה" יותר... לך עם תחושת הניצחון!

למעלה