שלום?

ronicohenroni

New member
שלום?

בדרך כלל אני לא עקבי ולא מצליח להשאר בפורומים הרבה זמן. אני מקווה שהפעם זה יהיה אחרת. אני בן 18 (היום!) ובעקרון אני אוהב הרבה אוואנט פרוג/ריו ואוונגארד, אבל לא רק. מקווה להשתלב.

Rubycon

New member
שפע ברכות

אדם לאדם זאב פה, המקום רומש צוררי ריו. אמנים אהובים? אתה מנגן?

ronicohenroni

New member
אמנים אהובים

כבר כתבתי למטה. אני יודע שיש פה משהו נגד ריו, אבל זה בסדר, אני שומע גם אנדרגראונד היפ הופ אז ככה שבכלל צריך לסקול אותי. אני לא מנגן משהו. אני מגנן ועושה רעש פה ושם על כלים אקראיים אבל אין לי מושג בתווים.

The Cabana Boy

New member
ברוך הבא ומזל טוב!

אם איזה להקה התחלת את הפרוג ואיזה להקות אם האהובות עליך?

ronicohenroni

New member
אממ..

פעם שמעתי פאוור מטאל ופה ושם דרים תיאטר והייתי בטוח שזה הדבר הכי מתוחכם בעולם. אז יום אחד המורה שלי לגיטרה דחף לי דיסק של פראנק זאפה ליד ומאז התחלתי לשמוע פרוג. אני מאוד אוהב את קינג קרימזון, פראנק זאפה, ת'ינקינג פלייג, פייב יו יוז ועוד המון שאני לא זוכר כרגע.

dpascal2

New member
../images/Emo13.gif ברוך הבא

יש לנו כאן בפורום מחתרת ריו\רוק אוונגרד חביבה ובועטת. זוהי קומונת צללים שזכתה לכינוי קומונת ארט-זויד. חבריה אינם רבים אך הם לוחמים ללא חת וחלקם רעולי פנים ופועלים בצד הלא נכון של החוק. "לא אוהב כורכום"
מנהיג אותנו אבל איני בטוח שיצא לך אי פעם לראותו שכן יש חוזה כבד על חייו. אנחנו דוגלים בחופש אומנותי,לא אכפת לנו מהגדרות ,לא אכפת לנו מז'אנרים ואנחנו מאמינים שהרוק הבאמת מתקדם הוא לא הפרוג החקייני של ימינו. אל תדפוק חשבון לאיש. תאהב מה שבא לך ותדבר על מה שבא לך.

RamiSun

New member
דורון, אני קורא אותך לסדר!!!

אנחנו כולנו אזרחים שומרי חוק. מתרגלים סובלנות וחמלה הדדית כל היום, אין כאן מחנות, לא רשימות חיסול ואין דילים. בכלל המעשה החמור ביותר שידוע לי עד כה שנעשה ע"י קומונת ארט-זויד היה באיזו שהיא נסיעה לירושלים...להשמיע למישהו יוניברס זירו או פרזנט (לא זוכר...) בכפייה....ביג דיל.

dpascal2

New member
עכשיו כשאתה מזכיר את זה...

באמת עידו הפסיק לנסוע איתי...

למעלה