שלום

Mיטרה

New member
שלום

אני רוצה להגיד לכם שאני מאוד מעריכה את מה שאתם עושים פה בפורום. אתם מתפחים אהבה נפלאה לשני אנשים שמאוד חשובים לי באופן אישי! אני לא אוכל לכתוב פה כל הזמן אבל שמעתי על דברים שנוצרו ונכתבו כאן והייתי חייבת להיכנס ולהודות בשם המשפחה לכל המעריצים המדהימים שיש פה! תודה רבה לכולם, אמא PaRs

Dug E

New member
מיטרה:)

נקוה שזו באמת את. תודה לך ולשאר המשפחה על התמיכה הממושכת בריטה ורמי,בזכותכם הם מי שהם.

PRINCESS GINA

New member
למיטרה ולכולם:

כדי שנוכל ליצור קשר אם נפגשים בהופעות וכדי שיהיה לכם הטלפון שלי 050-2156775
אתם מוזמנים להיתקשר ולשלוח הודעות כמה שתרצו, וכמובן כדי שיהיה לי הטלפון של כולם...

תודה לכם../images/Emo70.gif

כל מה שנוצר פה בא מאהבה מאוד גדולה לזוג הנפלא הזה.. תודה לכם על התמיכה הענקים בהם.. שכמו שכתבו זה הדבר הכי חשוב בהצלחה של כל אדם.. ותודה להם על המוסיקה המדהימה שהם יוצרים והאהבה הענקים שהם נותנים לנו בחזרה
שבוע טוב לכולנו
|חיבק|

PRINCESS GINA

New member
ידעתם שגם לירז צרכי כותבת בפורום?!?

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1364&msgid=62170979 וטיילתי לי קצת בפורום שלהם וגם לירז כתבה שם כמה פעמים!!! צחר אולי תאדים (אדום) את מיטרה גם כן? ואתה יודע מה... אני ינסה לארגן לכם הפתעה נחמדה בשבוע הבא אם אני אוכל.. אולי ננסה להביא את ריטה לאירוח בפורום?! חושבים שזה אפשרי?

כן אני יודעת שהיא כותבת שם

אני יודעת שכבר כמה זמן מנסים להביא ריטה אבל לא כ"כ הולך ואם הפתעה אז לא יום ראשון ולא רביעי אני בפסיכומטרי דיר באלקום

Dug E

New member
הייתי מאדים אבל אני צריך להיות בטוח

שזו באמת מיטרה..

PRINCESS GINA

New member
איך נהיה בטוחים../images/Emo35.gif

אולי נעשה לה שאלון טריוויה
סתם...אין לי שמץ של מושג איך לבדוק את זה....

PRINCESS GINA

New member
חשבתי על זה עכשיו...

ואיך בפורום לירז צרכי בטוחים שזאת באמת היא...? אולי אני ישאל אותם???

למעלה