שלום, מישהו יודע איפה יש חניות באזור הצפון לתיקון מכסחות דשא?
A avistar6 New member 19/1/06 #4 יותר קרוב לי טבעון.. כי אני מכרמיאל יש לך את הפרטים של החנות? טלפון או כתובת? או כל חנות דומה אחרת.. תודה מראש אבישי
יותר קרוב לי טבעון.. כי אני מכרמיאל יש לך את הפרטים של החנות? טלפון או כתובת? או כל חנות דומה אחרת.. תודה מראש אבישי
ר רוּפֵן New member 19/1/06 #6 יופ]י... אנשים נחמדים ../images/Emo45.gif.. כשאתה מגיע מכיוון אלונים לכיוון טבעון, אתה עולה לטבעון. במרכז, בצד שמאל, רואים את העסק הזה. מעבדה ברמה..! מאוד מרוצה מהם. דודי גלעדי - 04-9832848
יופ]י... אנשים נחמדים ../images/Emo45.gif.. כשאתה מגיע מכיוון אלונים לכיוון טבעון, אתה עולה לטבעון. במרכז, בצד שמאל, רואים את העסק הזה. מעבדה ברמה..! מאוד מרוצה מהם. דודי גלעדי - 04-9832848
M mazoneli New member 20/1/06 #10 למה לשלוח אותו רחוק הוא גר בכרמיאל אם הוא לא יעזור לך יש גם במזרעה ובנחף, לא חסר פה באיזור
A avistar6 New member 21/1/06 #11 שוב.. אני צריך כתובת או טלפון רק השם של הישוב לא עוזר לי אני לא יתחיל לחפש את החנות הזאת בכל היישוב..
שוב.. אני צריך כתובת או טלפון רק השם של הישוב לא עוזר לי אני לא יתחיל לחפש את החנות הזאת בכל היישוב..