שלום!
יקירי,אני לא כל-כך טובה בלכתוב בפורומים אבל אני משתדלת... אז דבר ראשון מזל-טוב לטניקים על תחילתו של תהליך,אני מקווה שהיה טוב בסמינר ושסבתא שלי התייחסה אליכם יפה פעם הבאה תזכו להכיר גם את השניה... אני עכשיו חלוקה בדעתי בכתיבת השורות הבאות כי אני מקווה מאוד שלא ירד שלג בלעדי אבל אני גם ישמח אם ירד לכם שלג אז בגדול אני מקווה שירד שלג ושבאורח פלא אני אזכה לראות אותו...(הדר את אחראית לזה כי את הבטחת שלג).
אני אקפוץ מנושא לנושא כי יש לי כמה דברים לומר... אז אחרי שכל השבוע לא הצלחתי לתפוס את אסף כי מסתבר שאסור היה להם להדליק בכלל את הפלאפון קיבלתי בסוף השבוע הודעה משמחת ועם זאת מפחידה : "זה היה השבוע הכי כיף בחיים שלי" אז ראיתי שהוא כבר סיפר לכם שהוא נהנה וכמובן שאני שמחה ומקווה שאכן יהיה לו כיף למרות שטלי ואני קצת חוששות מהמצב וממה שהוא עלול לגרום...
אני התחלתי השבוע קורס האמרים וחוץ מזה שיצאתי יומיות והייתי גם בקומונה של טוקר שהיא מאוד מוצלחת. נהגתי על האמר בחולות ראשון בגשם ואז גם היתה קשת וגם ראיתי עופרים רצים בחופשיות בחולות. יום אחד אני אקח אתכם לראות מה היכולות של האמר הוא מסוגל לטפס על הכל ולרדת מהכל והיה מאוד נחמד למרות שאני צופה שגם זה ימאס מתישהו...
ולסיום אני מקווה שהכל בסדר שהתחלתם את שנת 2006 עם הרבה דברים טובים! שאתם מצליחים לנוח ולמצוא חופש...ואני מקווה שנתראה בהקדם... וכל הכבוד לי שהצלחתי לכתוב כל-כך הרבה בפורום... אוהבת ורד
יקירי,אני לא כל-כך טובה בלכתוב בפורומים אבל אני משתדלת... אז דבר ראשון מזל-טוב לטניקים על תחילתו של תהליך,אני מקווה שהיה טוב בסמינר ושסבתא שלי התייחסה אליכם יפה פעם הבאה תזכו להכיר גם את השניה... אני עכשיו חלוקה בדעתי בכתיבת השורות הבאות כי אני מקווה מאוד שלא ירד שלג בלעדי אבל אני גם ישמח אם ירד לכם שלג אז בגדול אני מקווה שירד שלג ושבאורח פלא אני אזכה לראות אותו...(הדר את אחראית לזה כי את הבטחת שלג).