ChicoAnimado
New member
שלום
אני ערן, חדש בפורום
המקרה שלי מיוחד, כבר מזמין אנשים לפתוח את הראש (למרות שאני משוכנע שכולכם בעלי ראש פתוח
) ראשית אספר על האופי שלי. אני במצב תמידי של שיפור עצמי, וגם אם ארצה לעצור לא אוכל. האישיות שלי חותרת תמיד למצב "הטוב ביותר". דבר נוסף הוא שיש לי יכולת מיוחדת לראות אל תוך נפשם של אנשים שמתארים בפניי צרה שהם נמצאים בה, אני מסוגל לפעמים לדעת בדיוק מה עובר עליהם, למרות שלא תמיד אני מצליח לרדת לשורש התחושה העמוקה (אה כן, יש לי גם אינטואיציה לניתוח חלומות). בכל אופן, השתחררתי לפני חודשיים מהצבא עקב סיבות נפשיות. מה שהביא לזה היה הפניה עצמית למיון אחרי שהרגשתי שאני משתגע. הסיבה לשיגעון היתה שקראתי באנציקלופדיה ערך על אישיות פסיכופתית ואחר כך דברים שקראתי באינטרנט על אותו נושא הבהילו אותי וחשבתי שיש לי פגם בלתי הפיך באישיות (מה שהתברר כטעות שלי אחר כך). מאז התאוששתי בעזרת המשפחה. אבל אני נמצא במצב מאוד משונה. אני אמור להתחיל את חיי, אבל אני לא מסוגל משתי סיבות. עבודה - יש בי קול פנימי שאומר לי שלא נועדתי לעבודה. סיבה שנייה: לימודים - יש בי קול פנימי שמסרב לקלוט מידע עיוני, כאילו שאין בזה תועלת. עוד דבר חשוב הוא שאני סובל מתחושה כזאת של "בלתי-מספיק". אני מרגיש שכל דבר שקורה לי הוא מסיבה כלשהי "בלתי-מספיק". אני רואה אנשים שמפתחים מקצוע למחייתם ואומר לעצמי "איך הם מסתפקים בזה? צריך להיות משהו יותר גדול". יש לציין שאני נכנס לתחושת ייאוש קיומי כבדה עקב התחושה הזאת, ששום דבר אינו מספיק. קצת לפני ההפניה למיון, היתה תקופה שהסתובבתי בבית בחוסר מעש. החלטתי לעשות ניסוי ולשתוק יממה או שתיים. הגעתי למן מצב כזה מיוחד, כאילו אני מחובר לאיזה ערוץ רוחני. ההורים ביקשו ממני הסברים, אבל כשהייתי "שם", לא הייתי יכול לענות להם. הייתי במן טראנס כזה, קצת מנותק מההווי המציאותי, עניתי להם תשובות לקוניות וקצרות, והרגשתי שרק אני יודע את התשובה. הרגשתי כאילו באותו רגע אני פשוט יודע המון המון דברים, כל כך הרבה שלא הייתי מסוגל להבין את כולן. התחושה הזאת חזרה פעמים בודדות מאז, ולא באותה עוצמה. יש לציין שהרגשתי עמוק בנשמתי שתחושת הייאוש מחוברת ישירות לתחושה של עוצמה פנימית, שתבטל את כל הייאוש הזה ותזרע אור בכל הנפש. פרט אחרון, בתקופת ההתאוששות שלי מאותה מכה, היו לי שני מקרים שבהם הרגשתי כאילו אני "אנושי" ולא מחויב לחתור אל אותה אמת שאותה אני מחפש, זאת היתה תחושה עמוקה ומיוחדת ולכן אני מציין גם אותה. בקיצור, מאז אני בדילמה. אני מעוניין לגלות את אותה עוצמה פנימית ולכן איני מתחיל עדיין בחיי עד שתהיה לי תשובה ברורה יותר, למרות שאיני בטוח אם זמן זה מה שיגרום להגיע. אני בטוח שיש עוד כמה פרטים שלא סיפרתי, אבל על מנת לא להעמיס עליכם, אני אסיים כאן. תודה רבה על הקריאה, מצפה לדעתכם
אני ערן, חדש בפורום