שלום

orli997

New member
ברק שלומות........... אני חושב שאת

צודק בהחלט ראיתי כבר אנשים שנסחפו למקומות שאבדו את הקרקע שמחפשים להיות במקום אחר בדר"כ מחוסר סיפוק של חייהם כאן לא שאני חושב שכאן זה אותו מצב אבל אדם חייב לשפר את רמת מודעותו כאן ולא לרחף למקום אחר, לראות את הפוטנציאל לפני שמתחילים בדרך זה בעיתי במיוחד למי שלא אוהב לעבוד קשה

hilabarak

New member
אורלי היי, אני גם ראיתי אנשים

שאיבדו קשר עם הקרקע ובזה אני מסכים איתך לחלוטין. הייתי מחדד ואומר ש"קשר עם הקרקע" הוא דבר מאוד מורכב. אדם יכול להיות מאוד יציב בהבנתו את הפולטיקיה ואת שוק העבודה ואת מקומו הספציפי בעבודה. אבל את הזלזול של אישתו הוא כלל לא יראה - חוסר קשר לקרקע בנושא זוגיות. ויכול להיות דווקא אדם שיודע בדיוק מה אישתו וחבריו מרגישים כלפיו, אבל בעבודה חושב שמעריכים אותו יותר ממה שבאמת או הפוך. ואם נפרוס את זה על כל תחומי החיים, אז "קשר למציאות" בתחום אחד לא בהכרח מחייב על "קשר למציאות" בתחום אחר ולהיפך. לכן כשאני דן בנושא אני לא ממש בודק האם עומד מולי אדם שאיבד לחלוטין קשר עם המציאות - סוג של אובדן שפיות. או אדם שלא מזהה שאישתו לא אוהבת אותו, או אדם שלא מזהה שהבוס שלו מעריך אותו הרבה יותר ממה שהוא חושב. "קשר למציאות" הוא דבר שצריך לדעתי ללמוד בכל ההקשרים (כולל מה באמת היכולות שלך ומה באמת החסרונות שלך). וכשאדם בודק את כל היבטי החיים בצורה ריאלית, הוא יכול לשפר כל מה שבעיניו נראה שטעון שיפור. אבל איך אמרת "זה בעייתי למי שלא אוהב לעבוד קשה". מכאן זה מתחיל וכאן זה נגמר, יש אנשים שמוכנים לעבור הרבה קשיים (גירושין או אישפוזים בבתי חולים או פיטורין .....) העיקר לא לבדוק מה במציאות שלהם "תקול" ולתקן.

orli997

New member
נכון, מנסיון אישי אני יכולה לומר

שלראות דברים שהם לא כמו שחשבנו או אפילו הפוכים מלווה בהמון פחד ואנחנו כלכך מתוחכמים ששניה לפני הפחד אנו עושים סללום ומוצאים מוצא, אני יודעת שבעבודה שלי אני נסיתי להיות מאוד כנה עם עצמי אבל לשחוט פרות קדושות היה לי מאוד קשה ואחר כך להתמודד עם מה שהבנת או ראית , כך שאני מבינה את המפלט שהרבה אנשים מוצאים אבל קצת חבל לי לראות אנשים חיים במטפורה מסויימת, כי אחר כך כואב יותר לדעתי מה שאתה כותב אפילו שלא כלכך פופולרי מזיז משהו לאנשים שקוראים אז תמשיך התגובה המוצהרת לא תמיד משקפת מה בן אדם חושב באמת אז ביי אני נהנית לקרא את התגובות שלך

מה מספיק?

הכל מספיק... כל דבר ניתן לנו בזמנו ומספיק בדיוק למצב שבו אנחנו נמצאים, אם תסתכל מספיק טוב תראה שמכל מצב של למידה והתקדמות אפשר להפיק כל כך הרבה.. אם רק רוצים. לחכות למפת הגדול ולחיות באשליה שהוא יגיע וינער את עולמנו גורם לנו לשגות ולחיות בעתיד במקום בהווה... תסתכל על ההווה, על הכאן והעכשיו ותחייה! כי אלו החיים. כאן עכשיו בשניה הזאת בדיוק.. אל תפספס אותם.

ChicoAnimado

New member
המילים יפות

אבל יש מציאות פנימית שגם אם ארצה לא אוכל להתכחש לה, היא חזקה ממני.

אין מציאות אחרת

מלבד כאן ועכשיו... כל מציאות אחרת היא אשלייתית. אתה מפספס את החיים תוך כדי הציפייה למשהו גדול ואחר כשהוא כבר מתקיים. חבל..

ChicoAnimado

New member
אני...

מאמין שאיני כמו שאר האנשים מבחינה רוחנית, ואני עכשיו שוקד על נסיונות להתחבר לאותה אנרגיה גדולה שאני מרגיש בתוכה.

מספיק ודי

בדיוק
הבלתי מספיק מגיע מתוך ניסיון העבר בחוויות אנושיות שפעם סיפקו אותנו באופן שטחי, והיום נראות לנו חסרות משמעות, בגלל ראייה חדשה והשוואה למופלא. ואז מחפשים משהו "מעבר" לחיים הרגילים אבל אז אפשר לגלות את אותו קסם חמקמק בדיוק באותן חוויות רגילות, מתוך אותה ראייה חדשה - כל רגע, כל מראה, כל טעם, כל צליל, כל אדם שפוגשים, כל שיחת חולין. הכל מופלא! הכל מספיק, ולא רק מספיק אלא מעל ומעבר!
נ.ב. את קוראת גם באורגני או רק מרוססים?

ChicoAnimado

New member
אוקיי

אני מבין אתכם, לא הצלחתי להעביר את המסר שמדובר בתחושת חוסר מספיק המגיעה מנשמה שבאופן טבעי צריכה להגיע לרמה לא רגילה של הגשמה. סך הכל נראה לי שהייתי יודע אם היה מדובר ממשהו מהעבר, או משהו אחר. לצערי, לא כמעט איבדתי את דעתי בגלל איזו ראיה מוטעת של הדברים, אלא עקב כוחות שהרבה יותר גדולים ממני, בתוכי. הלוואי ואמצא את הקסם הקטן באותם דברים קטנים, כרגע זה לא קורה, ולא נראה לי באופן אישי שזה בגלל שאני פשוט לא מסתפק..

טוב ../images/Emo13.gif

כל מה שאמרתי לך, נראה לי משלים ולא סותר את מה שסיפרת לנו. אני אתן לזה עוד זווית - התחושה הזאת באה ממקום הכי עמוק שיכול להיות, מקום שהוא מחוץ לפיזי. אבל אתה קיים בגוף/נפש, ואלה מפרשים את התחושה. נכון, אתה עצמך אולי לא חווית ולא סופקת, אבל אתה משווה לאחרים ולא מבין איך הם מסתפקים בחיים שכאלה (למרות שאתה לא יודע מה קורה בתוכם). כלומר יש לך רעיון מה בוודאי אינו מספק (והרעיון נובע מהשכל). אבל החיים כבר קורים לך, עכשיו. ועם אותו מספיק אמיתי, או הגשמת נשמה - מה תעשה, במה תעבוד, מה תלמד, לאן תלך - כל אלה כבר לא חשובים בפני עצמם, כי האלוהי יעבוד דרכך בכל אשר תעשה. ואז גם אחרים עשויים לראות אותך עושה משהו לכאורה שגרתי - ויחשבו - זה סתם מישהו שמבזבז זמנו לריק. או לסיכום - האלוהי, הגדול ביותר, העמוק ביותר, אלה כבר קיימים, בתוכך ובתוך כל אחד, בכל טיפה, בכל עלה, בכל מצב. אתה חי בעולם, בגוף, וזה לא סותר - זאת ההגשמה האלוהית או הנשמתית. באותה מידה, הכל אחד, אני ואתה אחד, ובכל זאת, יש לך מודעות נפרדת, ואתה שואל איתה שאלות קיומיות
האלוהי מגשים עצמו כבר עכשיו, הרגע, במה שאתה עכשיו. וזה רגיל ובלתי-רגיל באותה נשימה
בכל מקרה, אני מאחל לך להיות מה שאתה צריך להיות

ChicoAnimado

New member
אילו תשובות מושקעות ../images/Emo13.gif

בכל אופן, תן לי להסביר לך את זה מנקודת המבט שלי. כשאני אומר "לא מספיק", אני אומר את זה מתוך חוויה מאוד מיוחדת. האלוהי שלי שזקוק להגשמה אלוהית בתוך עצמו אינו מסתדר עם קיום אורח חיים רגיל שאין בו הגשמה ברמה אלוהית, רמה שאינה קיימת אצל אחרים (כן, אני מעז להגיד את זה). אני מנסה להעביר את המסר שמה שיש אצלי הוא יותר ממה שיש אצל אחרים, ותאמין או לא, יש לי תחושה פנימית שאומרת לי שכך הדברים. אני לא יודע איך להסביר לך, אבל עם התחושה הזאת אני לא יכול להתווכח, שיש בי חלק שאינו מתאים לאורחות החיים שאנו מכירים אצל רוב האנשים, וזה החלק שאני מקווה לגלות ולהגשים
גיליתי שהתעסקות ברוחני, ובאופציות קיום רוחניות ומטאפיזיות מגבירה בי את האהבה ממש בצורה בלתי חומרית (כלומר משהו שמתרחש ללא עבודה פנימית).

נחזור להתחלה

זה מה שאמרת "בקיצור, מאז אני בדילמה. אני מעוניין לגלות את אותה עוצמה פנימית ולכן איני מתחיל עדיין בחיי עד שתהיה לי תשובה ברורה יותר, למרות שאיני בטוח אם זמן זה מה שיגרום להגיע." ומה שאני חוזר ואומר הוא - כמה שאתה מיוחד, אתה עדיין חי בגוף ונפש אנושיים, ולא תוכל להתחמק מזה, אלא לעבוד מתוך זה בשביל להגשים את המיוחדות שלך, העוצמה שלך. הדילמה היא אנושית, ומוכיחה את האנושיות הרגילה שלך, והפגיעות האנושית שלך לא סותרת את הייחוד הרוחני שלך. ההגשמה האלוהית נעשית דרכנו, לפעמים בדרכים מאוד שגרתיות לכאורה. אורח חיים "רגיל" לא סותר אלוהי. כמובן, הדרך שלך תהיה ייחודית, ותמצא אותה לבד בעצמך. תמשיך להעז

למעלה