שלום

Marie1988

New member
שלום

הי כולם, אני צריכה לעשות עבודה באנגלית ואני מנסה להשיג קצת נתונים בשבילה. כיוון שאתם מפרסמים כאן שאלונים קיוויתי שאוכל לפרסם שאלון קצרצר לבעלי הבלוגים מביניכם. שם משתמש: גיל: למה אתם כותבים בלוג? (תשובות מפורטות יתקבלו בשמחה!) למה אתם כותבים בלוג ולא סתם יומן? מה אתם מקבלים מהתגובות? (זה מעודד אתכם להמשיך? או מרגיז?) על בדר"כ אתם כותבים?
וזה הכול, אשמח לקבל מכם תשובות!

mikaaaaaa

New member
מממ אני יענה...

שם משתמש: וואאיי לא זוכרת. גיל: 15.5 למה אתם כותבים בלוג? (תשובות מפורטות יתקבלו בשמחה!) כי זה המקום היחיד שאני יכולה באת להשתחרר לאפחת מהחברות אין ת'בלוג שלי,שמה אני מתבכיינת,שמה אני מתרגשת,אני צוחקת,שמה אני משחררת לחצים... למה אתם כותבים בלוג ולא סתם יומן? ת'אמת?! אין לי תשובה על זה...!!! פשוט ביומן לא התמדתי בבלוג כן. מה אתם מקבלים מהתגובות? (זה מעודד אתכם להמשיך? או מרגיז?) לא כ"כ מגיבים לי כי אין ת'בלוג הזה לאפחד...אז אם מידי פעם מישו עובר הוא מגיב,לפעמים ככה לפעמים ככה,בד"כ אני משאירה שאלות בפוסטים,אז עונים לי על השאלות וזה עוזר לי לחשוב איך להמשיך... על בדר"כ אתם כותבים? על דברים רציניים שקורים לי. כאילו,אני לא נכנסת לכותבת על איזה שיעורים היו לי היום,ואיך עבר עליי היום,אלא על הרהורים,דילמות ובעיות שלי עם עצמי ועם הסביבה...[[חחחח זה נשמע כאילו אני לומדת פסיכו'-סיוציו'...חחחח ואני לא!]] מקווה שעזרתי. מיקה!

Marie1988

New member
עוד מישהו?

אני יודעת שהשאלות קצת טיפשיות, אבל זה מאוד יעזור אם תנסו לענות...

O r c h i d

New member
היי.

שם משתמש: O r c h i d גיל: 10.5 למה אתם כותבים בלוג? (תשובות מפורטות יתקבלו בשמחה!) כי זה מגניב כזה;[ למה אתם כותבים בלוג ולא סתם יומן? כי יומן אתה לא חושף וזה... חוצמזה, יומן זה מעצבן. מה אתם מקבלים מהתגובות? (זה מעודד אתכם להמשיך? או מרגיז?) לאיודע... אבל זה מעודד להמשיך על בדר"כ אתם כותבים? דברים שקרו לי במהלך היום

../images/Emo13.gif

גיל: 14 למה אתם כותבים בלוג? לפרוק. [סליחה על חוסר הפירוט
]. למה אתם כותבים בלוג ולא סתם יומן? בבלוג יותר קל לי לכתוב ולהתמיד. מה אתם מקבלים מהתגובות? (זה מעודד אתכם להמשיך? או מרגיז?) לא מרגיז, אבל גם לא ממש אכפת לי, אני אמשיך לכתוב גם לא יהיו תגובות בכלל. על בדר"כ אתם כותבים? רגשות.

PaperLanterns

New member
הידד D:

שם משתמש: צ'רלי. גיל: 15 למה אתם כותבים בלוג? בהתחלה זה היה בגלל שהיה לי משעמם, ובגלל שלכמה ידידים שלי היה וגם אני רציתי. חשבתי שזה יהיה נחמד להטביע את חותמי איכשהו [XD] אבל מהר מאוד התמכרתי והבלוג נהיה כל כך חשוב. אני כבר מנהלת בלוג יותר משנה, ומשקיעה בו המון. זה כיף וזה משחרר וזה המקום המתאים ביותר להטביע את חותמך. באמת שכן :) למה אתם כותבים בלוג ולא סתם יומן? כי אני שונאת לכתוב [פשוטו כמשמעו]. היד שלי לא נעה עם עפרון בקלות כמו על מקלדת [אוי. עצוב]. פרט לזה, יש גם את העובדה שאחרים יכולים לקרוא בו ולהגיב או סתם לדעת שאתה קיים. מה ששונה מיומן פרטי. מה אתם מקבלים מהתגובות? אני שמחה שמגיבים לי, על לא על זה כל הבלוג מתבסס. נחמד לדעת המ אנשים חושבים עליך ועל הדיעות שלך וכו'. על מה בדר"כ אתם כותבים? הכל :)

CAM1LA

New member
עונה

שם משתמש: קמילה גיל: 15 למה אתם כותבים בלוג? (תשובות מפורטות יתקבלו בשמחה!) כי בדרך כלל אין מישהו שאני סומחת עליו ושאני יכולה לדבר איתו וזה גם יותר קל לשתף אנשים שלא מכירים אותי ולא רואים אותי. למה אתם כותבים בלוג ולא סתם יומן? כי יומן זה סתם דפים. אף אחד לא רואה את זה ולפעמים אני מרגישה שאני חייבת שאנשים יקראו את מה שאני כותבת מה אתם מקבלים מהתגובות? (זה מעודד אתכם להמשיך? או מרגיז?) זה מעודד אותי להמשיך. זה נחמד לדעת שיש אנשים שקוראים את מה שאני כותבת על מה בדר"כ אתם כותבים? על מה שקורה לי. לפעמים אני מרגישה ממש חרא ואני מרגישה שהבלוג זה המקום היחידי שאני יכולה להתבטא

KillER SmiLEY

New member
עונה

שם משתמש: השם שלי? סתיו.. הכינוי כתוב....
גיל:13 למה אתם כותבים בלוג? (תשובות מפורטות יתקבלו בשמחה!) כי יש דברים שקוראים לי שאני פשוט חייבת לכתוב איפשהו ובלוג זה הפיתרון... למה אתם כותבים בלוג ולא סתם יומן? אין לי מושג.. מה אתם מקבלים מהתגובות? (זה מעודד אתכם להמשיך? או מרגיז?) יש תגובות שממש מרגיזות ויש תגובות מעודדות..
על מה בדר"כ אתם כותבים? על דברים שקוראים לי

KillER SmiLEY

New member
אההההה הבנתי

שם משתמש: יש לי בלוג בתפוז כך שהשם משתמש אותו דבר

KillER SmiLEY

New member
אה ו

עו משו.. אני כותבת בבלוג כי אין לי את מי לשתף (את אף אחד לא מענינות בעיותי. אוי. עצוב.)

z u z i

New member
../images/Emo41.gif תשובות ../images/Emo41.gif

שם משתמש: ZUZI גיל: 12 וחצי למה אתם כותבים בלוג? (תשובות מפורטות יתקבלו בשמחה!) כי זה נחמד וכי משעמם לי בחיים למה אתם כותבים בלוג ולא סתם יומן? כי יומן לא כולם יקראו ואפ'חד לא יכתוב תגובות על השטויות שאני כותבת מה אתם מקבלים מהתגובות? (זה מעודד אתכם להמשיך? או מרגיז?) לא מרגיז ולא מעודד אני ימשיך בכל זאת. אבל בגדול תגובות נחמדות. על בדר"כ אתם כותבים? על מה שעשיתי/אעשה

Marie1988

New member
תודה לכם!

זה מאוד יעזור לעבודה שלי...
אגב, מי שעדיין לא ענה יכול עוד לענות גם. שוב תודה!

למעלה