שלום!

שלום!

קוראים לי נחמן בן צבי, בן שמונים, ממעלות יוגב, ישוב קטן ופסטורלי בצפון ארץ ישראל השלמה. איבדתי את אישתי לפני 50 שנה עקב מחלת המלריה. עד לפני שנה לא העזתי ליצור מערכת יחסים חדשה עם אף אישה.ללכת לפגישות נראה לי קצת מביך, לכן ניני (יש לי בת אחת מאשתי ז"ל שולה) החמוד עומר הציע לי לכתוב בפורום זה. אני חושב שבעקבות הטראומה שעברתי יודע אני את נפתולי החיים ואת כאביה האמיתיים של הנפש. לכן רוצה אני לפגוש אישה, בת גילי, שתוכל לרפא את נפשי המיוסרת. רוצה אני אישה צעירה בליבה, כמו ליבי הרועד כמו לב של עלם צעיר. אם אפשר שתהיה עדינה, מטופחה, חיננית, בריאה, עם שיניים, ושיער. אם אפשר בלי צמיגים ובשר עודף. אבל כל הבאה תתקבל בברכה. רוצה אני במערכת יחסים רצינית והדדית, אפלטונית ואינטימית במקביל, שתוכל להוביל לחתונה ולחיי נצח יחדיו. אני אוהב שום ואוכל כל בוקר לחם עם שוקולד (אבל רק שוקולד פרה - כי שולה אישתי עבדה ברפת) ובצל. כיוון שאני עוד חסר ביטחון אפרסם את האימל של ניני עומר החמוד ושם יש לו אנטי וירוס מחודש , שאם ינסו לעשות לי רע אז עומר לא יתן.. מקווה שהצלחתי לנגוע ללבכם, ושלבכם רועד כמו ליבי הצעיר. ושאוכל לחצוב בלבכם ולהוציא את הניצוץ המיוחד שמסתתר בכל לב. מקווה אני שבעזרת השם אוכל בעזרת פי הכואב למשוך את החצי שישלים אותי לשלם. אימייל עומר: [email protected] שלכם, נחמן מאומן.

magy

New member
יש לנו פה בן אדם

עם חוש הומור מפותח....... וכרטיס נֵכֵד, מעניין מאד... אחלה.......!!!!

"חפץ מתאבד" זו תלמידת תיכון משועממת

שמככבת בפורום איפור גוף שמתימרת להיות מתוחכמת אבל בצורה פטתית ומסכנה. האם לא חבל על הנסיונות המגוחכים שלה?

אני לא מבין

למה מגיע לי היחס הזה? אני, שנלחמתי במלחמת יום כיפור והייתי בין אלה שסיכנו את חייהם למען ארץ ישראל שבה אתם חיים? זוהי נינתי אדווה שכותבת בפורום איפור, ואני לא השתמשתי באינטרנט מעולם ואיני מתמצא. לכן ביקשתי ממנה לעזור לי. בסך הכל אני מחפש אישה טובה שתדע להעריך אותי. למה להעליב, למה לפגוע. נעלבתי קשות, ואשתי שולה ז"ל וודאי מתהפכת בקברה. לאן הגיע הנוער של היום. כן, כן, 50+ זה עדיין נוער צעיר עם תקווה לחיים. ואני, בן 80, עלוב שכמותי, תקווה אין לי. אינני יודע כמה זמן עוד נותר לי לחיות, אך חפצתי בחיים משותפים, ורציתי לחוש שוב אהבה. כנראה שנזכרתי מאוחר מידי. אני מצטער שהטרדתי אתכם. גם אדווה ועומר חושבים שאני מיטרד. אני הרי יודע שאין הם רוצים באמת לעזור לי. חמודים הילדים האלה, אך סבא רבא אינו מעניינם. יש להם רן דנקר ונינט ומשחקי מחשב. אני בצד, כמו חפץ. ואולי עדיף שאתאבד. אך בכל זאת יש בלבי תקווה למצוא אישה בלי שפם, שרוצה חתיכון שכמותי. ואולי תקווה זו היא כמו בצל בשוקולד פרה - תקווה מרה לדבר מתוק כמו אהבה.

softy

New member
../images/Emo13.gif יש לך את זה

גם כשרון כתיבה, גם הומור בריא וגם רעיונות מקוריים. אני בטוח שתגיע רחוק עם הכשרונות שלך, רק אל תשכח שחלק מהדרך עשית כאן בפורום של מגי.

magy

New member
תגיד סופטי

יש לך מתחת ליד איזה בוקובסקי.......? בעברית.....כמובן.... שיר טוב, חזק, קורע, בוטה ומלוכלך..........? משהו מהחיים כזה?????? מהמיץ של הזבל?

softy

New member
אחת הכי לוהטת

היתה לה פאה בלונד פלטינה ואודם ופודרה על הפנים והיא מרחה שפתון שיצר פה ענקי צבוע והצוואר שלה היה מקומט אבל עדיין היה לה תחת של בחורה צעירה והרגליים היו טובות. היא לבשה תחתונים כחולים והורדתי לה אותם הרמתי לה את השמלה, וכשהטלויזיה מהבהבת תקעתי אותה בעמידה בזמן שמעדנו ברחבי החדר אני דופק את הקבר, חשבתי, אני מחזיר את המתים לחיים, נפלא כמה נפלא. כמו לאכול זיתים קרים בשלוש בבוקר כשחצי עיר עולה באש גמרתי. מצדי תישארו אתם עם הבתולות שלכם לי תנו זקנות לוהטות על עקבים גבוהים עם תחת ששכח להזדקן. אחר כך כמובן אתה מסתלק או משתכר חזק שזה בעצם אותו הדבר. שתינו יין שעות וצפינו בטלויזיה וכשנכנסנו למיטה לישון כדי להעביר את זה היא השאירה את השיניים בפה כל הלילה.

magy

New member
בטח בזכותה

גם אני התוודעתי אליו בזכותה...... כנראה שחנוך לוין.....קרא אותו הרבה..... חת'כת שיר הבאת................משו משו......

softy

New member
לא צריך להיות צנונים יבשים

רואים שהפוסט הזה נכתב עם הרבה הומור ועם קריצה, אז למה לא לפרגן לנער?!

mamaWitch

New member
טוב, יאללה, נפרגן

למרות שבעיניי ההומור נמוך ובא ממקום לא נעים. ואיזכורי מלחמות ישראל בכלל ויום הכיפורים בפרט, מתוך רצון "לפרוט על נימים" - מפריע לי מאוד. רק נוער שבא ממקום מוזר של לצחוק על מבוגים (על ולא עם) יעשה זאת. הומור? כזה שמסתלבט על זקן המחפש זוגיות? על ערירות? או בפורום של מבוגרים המחפשים הכרויות??? על התאבדות?????
אתם יודעים מה? לא מפרגנת. אולי כדאי שההורים של אותה נערה יעשו איתה איזו שיחה על טאקט ונימוס? בעיניי זה איננו.... softy... לפחות קראתי שיר חביב ואשמח אם תסביר/תכיר את בוקובסקי וכו'. אז אני לא יכולה לומר שלא יצא מזה כלום

mama witch אני לחלוטין איתך. יש

ערכים ונושאים שעובר את גבולות הטעם הטוב לעשות מהם בידור. לא כל שכן לעודד "חוש הומור" כביכול ברמה כזו ירודה.

למעלה