שלום

De-Panther

New member
יש מקום מתאים ביבנה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ככה שבהזדמנות שבה אני אקפוץ אליך אז נלך לשתות בירה?? או שאתה מביא בירה ליומולדת שלי וככה נהרוג 2 שיכורים במכה אני באמת צריך להתחיל להזמין אנשים

thebaby

New member
מתי היומולדת? ונראה לי../images/Emo101.gif

יותר סביר כי אין ביבנה כלום. ואם יוצאים מיבנה אני נוהג ואז אני לא יכול לשתות = זנות.

Mooa-Numi

New member
בולשיט

כשאני הייתי בת 13 וחצי אתם חשבתם שאני בכיתה י"א. ורק עכשיו אני באמת בת 17! ובעצם אני כבר בת 50 מנטלית.. ואני לא הייתי ממש פקאצה

Jamie Craidden

New member
אני חוששת שיש לך בעית זיהוי.

זה לא השטן. זה בובי. והוא פאקינג דובון אכפתלי. אפילו לא דובון אכפתלי, הוא בובה של דובון אכפתלי! ואפילו לא אחד אמיתי, הוא עכבר מחופש! והוא אירי! :'(. בכל אופן, השטן לא קיים, אז אני מניחה שתצטרכי לוותר על החבר הדמיוני שלך. (כן כן. דמיוני לחלוטין. גם אם אין לו קרניים
)

thebaby

New member
מספר השטן הוא 665. אם אני ../images/Emo101.gif

זוכר נכון. מצאו שזה לא 666 בכל מקרה.

As I Am

New member
לא. ../images/Emo103.gif

את לא מעודכנת, יקירתי, התגלה מספר מאגניב אחר שאת מוזמנת להציב בתור המספר האהוב שלך.

thebaby

New member
אךאך. התגלה עותק ישן../images/Emo101.gif

של הברית החדשה. הכי ישן שנמצא, וראו בו כי הייתה זו טעות. בגלל הטשטוש של העותק הכי ישן הקודם... הייתה על זה כתבה בYNET או משהו לפני כמה חודשים. תחפשי.

DarkMagic17

New member
ארמ, תגידו...../images/Emo28.gif

מה הסיכוי שיגישו תביעה בגין הטרדה מינית נגד כולנו

As I Am

New member
שאלה טובה. ../images/Emo103.gif

כדאי שאדע יותר פרטים על המועד המתוכנן, כדי שאוכל לפרוש מהניהול בהתאם. היו לי מספיק האשמות מטורפות-חסרות-בסיס על כך שאני גוררת את כולכם לסקס פרוע וכיוצא בזה, נדמה לי שהפעם אעדיף להישאר בחוץ. :x

Me 4eVer

New member
יום ראשון.../images/Emo88.gif../images/Emo18.gif

אבל זה לא יעזור לך, את בכל מקרה נשארת אשמה.

למעלה