שלום:)

lisa roo

New member
שלום:)

מה שלומכם? רציתי לדעת אם יש כאן מישהי/ו שמכיר מורה לנהיגה טוב/ה מבאר שבע? מקווה שתוכלו לעזור לי.. תודה מראש:)

gilgula

New member
הממ יש המון!

תראי בתיכופוניסט אם יש לך
אם לא תגידי לי אני אשלח לך במסר פרטים :)

hell razor

New member
תגובה

תנסי אצל עודד רביד.מורה חמוד לאללה. גם אם תדרסי אנשים במעבר חצייה וכל זה אחרי שהעפת תמרור בכלל,הוא לא יצעק עליך ולא ירים את הקול שלו. הכותב הינו תלמיד שלו שעבר טסט ראשון ביום שישי בבוקר(שעת שיא בב''ש) לפני כמעט שנה. אה ויש לו ג'יפ ניסאן כחולה (אם אתה עושה על גיר רגיל).

Mis Anna

New member
קבלי מורה בסט

הוא מלמד על וולבו רכב פצצה רוני מדינה 0522762804

lisa roo

New member
תודה:)

אם נגיד אני אדפוק לו ת'וולבו הוא יהרוג אותי?:/

Mis Anna

New member
לא יודעת

לא דפקתי לו תוולבו חחח אז אין לי נסיון בתחום אבל הוא ממש טוב כי הוא מסביר ממש טוב וגם אני וגם חברה שלי עברנו אצלו טסט ראשון.. 2 בנות לכי תביני...
חברה שלי עשתה אצלו איזה 30 שיעורים בסך הכל... כך שהוא ממש לא מושך בכסף ואת משלמת נראה לי כל 5 שיעורים משהו כזה... תתקשרי דברי איתו.

Mis Anna

New member
לא יודעת אם הוא עושה קבלנות

אבל בדרך כלל קבלנות זה קקה תאמיני לי שעשיתי קבלנות וזה לא כזה טוב. כאילו הייתי אצל מורה אחר ואז עברתי אליו..

lisa roo

New member
למה לא טוב קבלנות?

מישהו נתן לי הצעה.. 3500 עד שאני מקבלת את הרישיון.. כולל לימוד לתאוריה וכולל טסטים חיצוניים ופנימיים זה משתלם? כי אמרו לי שזה הרבה... ואני כבר לא יודעת

Mis Anna

New member
הייתי בהצעה כזאת בדיוק

ונדפקתי עם מורה מגעיל.. תביני שאם לא תאהבי את המורה תהיה לך בעיה לעבור כי מבחינתו הוא רוצה את כל הכסף שלו, ומבחינתך עוד אין לך רשיון ביד.. צריך להתחשב בדברים האלה..

Mis Anna

New member
כמובן שאני לא אגיד לך מה לעשות

אז תחליטי לבד מה בא לך אבל בסך הכל דווקא כן הצעה טובה ואם תלכי עליה אז תנצלי אותה ותעשי הרבה שיעורים...

lisa roo

New member
מקובל לבקש שיעור ניסיון?

אצל מורה בין אם בקבלנות ובין אם פר שיעור?

Mis Anna

New member
מקובל האמת

אבל יש כאלה יגידו לך חינם ויש כאלה בתשלום..

Superdror

New member
תמיד אפשר לקחת שיעור נסיון, אם כי

לרוב כן נדרשים לשלם עליו, שום דבר לא בחינם, גם לא הזמן של המורה והדלק והבלאי שהוא שורף/צובר. אני בדעה קצת אחרת בנוגע לקבלנות - אם הסכום לא כזה רחוק מסכום של 30 שיעורים, מומלץ. מורה גרוע יהיה גרוע גם אם מדובר בקבלנות וגם אם מדובר בלימודים רגילים, זה לא שהמורה משנה את היחס שלו והידע שלו בגלל שזה קבלנות. כשסוגרים קבלנות יש לוודא כמה טסטים פנימיים כלולים בזה, גם טסטים חיצוניים וכו' - כדי שלא יהיו הפתעות. כל טסט חיצוני זה בין 200-350 ש"ח. בעניין המורה, "ניסים אבידור" היה המורה שלי בזמנו. רגוע, שקט, נינוח, מסביר פנים. בית הספר בו הוא מלמד נמצא בבית נועם - במקום בו את אמורה לעשות את התאוריה, בקומת הקרקע.

gilgula

New member
תתפלא

יש מורים שהיחס שלהם שונה (לרעה) לכאלה שעושים קבלנות. לא יודעת למה..אבל כבר שמעתי סיפורים ...

Mis Anna

New member
כן בדיוק

גם כי הם יודעים כי התלמיד לא יכול לעזוב אותם, וגם כי הם רוצים להפטר מהר מהתלמיד כדי שיצא להם רווח מהעניין אז הם עלולים לשלוח תלמיד לטסט בלי שהוא באמת מוכן ויודע את הכל.

למעלה