שלום

trtrkoni

New member
שלום

כתבתי פה פעם בספטמבר ומאז לא נכנסתי לפורום אבל עכשיו הרגשתי שיש לי צורך לדבר איתכם. אני מגמגם מגיל 9 בערך. בגיל 12 הגימגום התחיל להיות קשה. מאז היו עליות וירידות. היו רגעים שהייתי ממש מבואס וכמוכם חיכיתי לנס מאלוהים. הגעתי לתיכון חדש עם הרבה חברים חדשים, אומנם נשאר לי הגימגום אבל אני יותר פתוח ומרגיש הרבה פחות מתוסכל. החברים שלי מרגישים בגימגום אבל זה לא אכפת להם. וגם בשבועות האחרונים האמונה שלי באלוהים קטנה. התחלתי להבין שאני לא צריך לחכות לנס אלא לקחת את עצמי בידיים ולעזור לעצמי. אני כבר כמעט ולא מאמין באלוהים(אמונה לא נגמרת ביום אחד) וגם הפסקתי להאמין בעולם הבא. הגעתי למסקנה שאחרי המוות אין כלום, וטוב שכך! עכשיו אני מתחיל להעריך את החיים ולנסות לשפר את החיים שלי כמה שיותר! כי חיים רק פעם אחת. אז אני לא חושב על להתאבד, אני חושב על איך לחיות בכיף. תתחילו גם אתם לחשוב ככה ותראו איך הדיבור שלכם משתפר. היום אני מגדיר את עצמי כמגמגם בינוני.

shoshyyy

New member
שלום ....

כייף שחזרת . הדרך שעברת נשמעת לי מעניינת ומאתגרת. תספר עוד קצת. מה בעצם השתנה ?

trtrkoni

New member
אני לא יכול לכתוב נקודות של מה

השתנה אצלי כי אני לא יודע מה השתנה בי בעצמי. בתחילת השנה היו לי רגעים מאוד לא נעימים ואמרתי "אני מתאבד וזהו"(למרות שלא חשבתי על זה ברצינות). ואז אמרתי "מה שקרה קרה ואני צריך לחשוב איך אני מתקדם הלאה". אני צריך לשכוח מהפשלות שקרו לי בעבר ולהסתכל על העתיד. אני רוצה להיות כמו כולם אבל אם אני אעשה את עצמי אומלל אני רק אלך אחורה. אז הגעתי למצב שנמאס לי להיות מגמגם! הביטחון העצמי שלי לא משהו אבל אני מנסה לשפר אותו ולא לחכות לניסים. ואם אני נתקע באמצע משפט אני מנסה להמשיך אותו ואחר כך במקום לבכות שגמגמתי אני מנסה לשכוח ועובר הלאה. נראה לי שחזרתי על עצמי שוב ושוב בהודעה הזאת כי אני לא יודע איך לכתוב את זה ולא ממש יודע מה לכתוב.

trtrkoni

New member
אני מתחיל להשתלב

הגעתי לתיכון והחברים שלי הגיעו לכיתות אחרות. אז אני מתחיל ליצור קשר עם חברים אחרים. בכיתה לא יוצא לי לדבר הרבה, אבל השבוע בשיעור לשון כשהייתי צריך לענות על שאלה(כמה מילים בודדות) זה יצא לי די טוב. לאט לאט אני אשפר את הביטחון העצמי שלי, אין דרך אחרת. דרך אגב, שבוע הבא יש לי לעשות הרצאה באנגלית של כמה דקות אז אני מחפש נושא שיהיה קל לי לדבר עליו. על מה אתם עשיתם הרצאות?

למעלה