שלום

bily

New member
שלום

שלום אני כאן לראשונה אז ככה : wu tang clan הם מרבים לשיר יל השואה יש להם שיר שאני מחפש המון זמן שנקרא : never again עם משהו יודע איפהו בי-ם אני יוכל להשיג את הדיסק אני יודה לו מאוד הידעתם:(מרגיש כמו שאני עובד לבזוקה.........)יש ציונות בראפ 2pac (מאוהבים עלי) בשיר שנקרא troublesome 96 יש לו שם בפיזמון את התיקוה.............תאמינו או לא זה אפילו כתוב בחוברת של הדיסק!!!!!!!!!!!!!!

da^Lord

New member
remedy - never again

תנסה למצוא במנועי חיפוש באינטרנט.. יש לי דיסק שלא מצאתי בארץ (קניתי בחו"ל) - ווטאנג קילה ביז, ויש שם את השיר הזה.. ונדמה לי שהוא יצא בעוד דיסק, אולי של רמדי ?!?!

BIGO-G

New member
אכן, יצא בדיסק של רמדי- ראפר יהודי

לבן מניו יורק וחבר הוו טאנג.

BoR|S

New member
רק תיקון קטן...

רמדי לא חלק מהוו-טאנג, הוא חלק מהוו-פאם, ולפי מה ששמעתי הוא גם מכונה jew-tang clan בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

MaSta

New member
יש לי תאלבום של רמדי והוא ../images/Emo55.gif

דיסק די טוב עם עירבוב של הרבה רוק (כולל חידוש לחומה של פינק פלויד!) ובדיסק יש את השיר הענק Never Again. הדיסק הראשון ששמעתי של וו-טאנג (או וו-פאם כמו שאחר כך הסתבר) היה Killa Bees - The Swarm Volume 1 והוא לדעתי הדיסק הכי טוב שלהם!!! מומלץ במיוחד השיר The Beggaz - On The Strentgh !!! אאהה כן ולאלבום של רמדי קוראים The Genuine Article אין לי כוח כרגע לחפש אותו אבל יש לי גם תמונה של העטיפה.

למעלה