שלום

bily

New member
שלום

טוב זה הפעם הראשונה שלי פה הסיבה שאני כאן :היתי היום בטאור רקרדס וקניתי 11 דיסקים אז הנה הרשימה 1: thethe - nakedself 2: counting crows - this desert life 3: counting crows - recovering the satellites 4: wheatus 5: men at work - super hits 6: travis - the INvisbLe band 7: semisonic 8: r.e.m - monster 9: beck - mellow gold 10: radio head - pablo honey 11: wu tang clan - enter the wu tang אז מה אתם אומרים בחירות טובות יש לי בערך 200 דיסקים אני אוהב במיוחד קלאסיק רוק ,ורוק אבל אני מקשיב להכל מוסיקה שחורה ,כבד מאוד וגם "מוסיקת רדיו (כפי שאני קורא לזה) מוסיקה ישראלית, עם כל הכבוד אני לא מקשיב חוץ מהרב אביב גפן שיש לי את כל הדיסקים שלו אז מה אתם חושבים?????????

epitaph

New member
אני חושב...

שאתה צריך לקנות דיסקים של ברי,ואני גם מאוד מקווה שבין המאתיים דיסקים שיש לך יש לך את King Crimson - In the court of the crimson king...אבל זה רק מה שאני חושב.

Maggie

New member
אני חושבת...

שאם קנית היום 11 דיסקים, ואם יש לך בערך מאתיים דיסקים, אז אתה מיליונר... אני היחידה בפורום שאין לה יותר מעשרים דיסקים שהיא אוהבת?

epitaph

New member
את לא היחידה

למרות שנראה לי שאני מתחיל להתקרב לעשרים דיסקים שאני אוהב...

bily

New member
maggie היקרה

בעולמנו יש דבר הנקרא לצרוב............(אולי העידן הזה נגמר אבל בזמנו חגגתי) אבל אין לי בעיה ליהות מיליונר

Maggie

New member
בעולמנו יש גם דבר שנקרא צורב

ולי אין אותו. חוץ מזה דיסקים צרובים זה לא שווה כי אין לי את המילים של השירים...

bily

New member
האאאאאאא

ובשביל זה יש אינטרנט להוריד מילים ואפילו מדבקה בשביל הדיסק ממש כמו מקורי

moonkiss

New member
אאוווווווווףףףףףףף!

כתבתי הודעה ממש יפה, וארוכה ושנונה ו...ו... והיא נימחקה!!!!!!!! ואין לי כוח ליכתוב מחדש, אז בקצרה... אני חייבת לציין שיש לך טעם משובח במוסיקה! קבל ח"ח... אבל, בנוסף, אתה מפספס הרבה מוסיקה טובה שצומחת בארצנו הקטנה! אכן כן אביב הוא אמן מוכשר, אבל יש עוד רבים וטובים! ברי סחרוף, ארקדי דוכין אריק איינשטיין, דנה ברגר, יהודית רביץ ועוד... אני מציעה לך לישמוע אותם, לפחות לנסות. ובקשר לדיסקים שלך... אחי הוצאת בערך 900 ש"ח! זה המון! אני השבוע עשיתי קניה של שני דיסקים: אחישיה קיז וביורק. הרשיתי לעצמי להוציא את הכסף אחרי שלאחרונה צרבתי 10 דיסקים שווים ביותר! המשך כך! MK

bily

New member
קודם כל תודה לך

אני רוצה להבהיר שאני דוקא מאוד מעריץ את ברי סחרוף ,אריק אינשטין (על השאר אני לא כל כך מסכים) אני חושב שהם יכולים לתרום הרבה בתעשיית המוסיקה הישראלית במיוחד ברי סחרוף שיש לו כישרון יוצא דופן אני פשוט לא אוהב להקשיב למוסיקה בעברית (אולי בגלל שזה לא שפת האם שלי ) לגבי ה900 שקל קיבלתי אותם במתנה ובמקום שיהיה בכיס ויצא לאט לאט על שטויות קניתי איתם דיסקים לפי דעתי מעשה חכם אבל שכל אחד ישפוט לעצמו לילה טוב ומקוא שעוד יצא לנו לדבר

למעלה