שלום :) רציתי לשאול, אם יש למישהו את התוים של השקט שנשאר.. זה מאוד יעזור לי, תודה.
E Effoliation New member 6/1/06 #1 שלום רציתי לשאול, אם יש למישהו את התוים של השקט שנשאר.. זה מאוד יעזור לי, תודה.
ד דון דון האחת והיחידה New member 6/1/06 #2 תוים?!מה לאורגן?!../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif תחפשי באתרים.. ופעם הבאה אל תפתחי הודעה חדשה תנצלשי לאוף או לשרשור אחר
תוים?!מה לאורגן?!../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif תחפשי באתרים.. ופעם הבאה אל תפתחי הודעה חדשה תנצלשי לאוף או לשרשור אחר
X XXXמשתיקה בנשיקהXXX New member 6/1/06 #4 אממ הדר... כנסי לדעתי לא צריך לנצל"ש כל דבר, זה לא ששאלו את זה פה מיליון פעמים או זה לא שזה לא קשור לשירי או לשירים שלה, לא כל דבר צריך לנצל"ש=/
אממ הדר... כנסי לדעתי לא צריך לנצל"ש כל דבר, זה לא ששאלו את זה פה מיליון פעמים או זה לא שזה לא קשור לשירי או לשירים שלה, לא כל דבר צריך לנצל"ש=/
ד דון דון האחת והיחידה New member 6/1/06 #5 כן אבל סתם חבל על פתחת ההודעה אבל לא כעסתי עליה...אמרתי לה זה באמת משהו גבולי... עדין עניתי לה על השאלה לא השארתי אותה ככה וישר אמרתי לה "תנצלשייייייייייייייייי |זועם|" חחחחחח
כן אבל סתם חבל על פתחת ההודעה אבל לא כעסתי עליה...אמרתי לה זה באמת משהו גבולי... עדין עניתי לה על השאלה לא השארתי אותה ככה וישר אמרתי לה "תנצלשייייייייייייייייי |זועם|" חחחחחח
ש שירי מימון היא דיווה New member 6/1/06 #6 ../images/Emo45.gif צודקת ובקשר לתווים לחברה שלי אני חושבת יש.. אם תכנסי לפה ביום ראשון או שני אני מקווה שיהיה לי ואני אכניס לך
../images/Emo45.gif צודקת ובקשר לתווים לחברה שלי אני חושבת יש.. אם תכנסי לפה ביום ראשון או שני אני מקווה שיהיה לי ואני אכניס לך