שלום:)

שלום:)

אמנם אני לא הורה לחייל, אבל אני חברה של חייל קרבי (נחלאוי). הוא סוגר 28 והוא נורא שבוז, רציתי לשמח אותו. ויש לי כמה שאלות: 1. אני רוצה לשלוח לו חבילה, אז אני רוצה לדעת מה צריך לכתוב על החבילה? 2. האם יש סבירות שהחבילה לא תגיע אליו? 3. כמה השליחה עולה לי? 4. מה אתם מציעים לי לשים בחבילה? אני חשבתי על מין חבילה מחממת כזאת וכמה ממתקים ומכתב נחמד... תודה רבה=] ושבת שלום!

סמדר בנ

New member
שלום לירונה

מה לכתוב - את הכתובת היכן שהוא משרת (דואר צבאי וכד') כולל שמו ומספרו האישי - אני מקווה שיש לך את הפרטים האלו. רוב הסיכויים שהחבילה תגיע אליו אם תכתבי כתובת נכונה - בד"כ מגיע תוך ימים ספורים.המשלוח לצה"ל עולה 7.90 ש"ח עד משקל של 20 ק"ג. מה לשים בחבילה? היו לנו הרבה שרשורים בנושא - למשל זה. בהצלחה!

סמדר בנ

New member
אופס ../images/Emo9.gif

התהפכו לי המספרים 7.90 ש"ח - שבעה ש"ח ותשעים אגורות...

אה, עכשיו זה הגיני יותר.

ומה עושים במקרה שהחייל שומר בחברון? והחבילה מגיעה לבסיס... שולחים את החבילה למקום בו הוא שומר?

oshiko

New member
היחידה אחראית לדוור עד החייל

את שולחת תמיד לאותה כתובת - ד.צ. של היחידה. תפקידה של היחידה "לרדוף" אחר החייל ולפזר למקום הספציפי בו הוא נמצא. החבילה מגיעה ליחידה די מהר - לא יותר מיומים. הבעיה היא באמת בקטע הזה - כדאי להתעניין, ואם הוא לא מקבל, לדאוג (דרכו לרס"פ או בדרך אחרת) ש"יימשכו" את החבילות מהיחידה.

oshiko

New member
יש הסבר מקיף על חבילות בטגליין

שלום וברוכה הבאה לפורומנו החמים, בראש עמוד הפורום מימין תלחצי על הקישור "הורים לחיילים". זה מוביל אותך לעמוד הכניסה לפורום - שם פשוט הטגליין עובד יותר טוב. בטגליין המתגלגל למעלה תבחרי את הקישור "חבילות". מקבל אותך בברכה מיוחדת לאור היותי אב לחייל גאה בחטיבת הנח"ל. באיזה גדוד הבחור?

תודה../images/Emo9.gif

בגדוד 932. כרגע הוא נמצא באימון מתקדם. והם שומרים בהר חברון. למשפחה הוא לא מספר היכן הוא בגלל שהם עוברים תקופה לא קלה וזה לא דבר שהם יוכלו להתמודד איתו כרגע. הוא סיפר לי, ואני דואגת כמו אמא...

שלום לירונה

בני היקר הסביר לי שלא כל כך חשוב מה שמים בחבילה. העיקר שיש לזה ריח של בית ותשומת לב. אז מה מביא ריח של בית? מכתב, תמונה ,חוברת או ספר לקרוא, חטיפים וסוכריות. את החטיפים והסוכריות כל החברה אוכלים אבל המכתב נשאר שלו ושלך. אנחנו (הקשישים) עדיין שומרים את המכתבים שכתבנו זה לזו לפני 1000 שנים בזמן ששרתנו... ממש לא צריך להשקיע הרבה כסף. רק הרבה תשומת לב. אגב , יש גם אריזות קטנות ב6 ש"ח בהצלחה.

אימשל2

New member
כשמצרפים מכתב

אפשר לשלוח גם כל מיני דברים נחמדים שקיבלת בדואל. בדיחות קריקטורות וכד'. אני תמיד מצרפת איור נחמד - רצוי הומוריסטי שמתאים לסיטואציה בה נמצא החיל, בתוספת מילים חמות.

למעלה