שלום

PreDirector

New member
כמה דברים כלליים ויותר שהבחנתי

בחורה קצת כבדה מבחינת התפתחות אישית ובגרות,זאת אומרת נוטה להתמקד בעיקר בעצמה כמרכז העולם ביחס לשאר העולם מה שמביא לחוסר גמישות ,את אוהבת שהכל סביבך "במקומו" ואת לא מתמודדת היטב במצבי לחץ ואי-סדר ,לא תמיד דברים מסתדרים עבורך כפי שאת רוצה ובמקרים כאלו את יודעת לעשות חישוב הגיוני ו"להתעלות מעל עצמך" ולהסיק מסקנות נכונות. את בסך הכל בחורה שמשתפף פעולה טוב עם סביבתך הקרובה ומתחברת איתם אינטלקטואלית אך הבעיה העיקרית שלך שאת די עצורה וחסרת יוזמה בקשר לדברים חדשים.

shamon51

New member
סימנים מענינים ../images/Emo178.gif

קצת סימנים קמרים סגורים בכיפוף = האות -ב- "כתבי" "טוב" "בעיקר", האות -כ- "כל" לולאות קטנטת או כיפוף בצד ימין למטה של האות (יש ספר שמגדיר אותם "חורי הצצה") -באותיות -ת- או -ח- במילים "לנתח" "הייתם", "כותבת" "בת" אותי" אות -ל- לולאה נפוחה "לנתח" "שמאל" אות -ג- ענבל נפוח רווחים גדולים בין מילים ושורות

ורד9

New member
../images/Emo140.gifסימנים מאד מיוחדים

שמעון, האם יש לך הסבר לסימנים, הייה מאד מענין לשמוע ורד

ורד9

New member
../images/Emo68.gifמתאים למה שנאמר

בחורה שנוטה להתמקד בעיקר בעצמה כמרכז העולם מה שמביא לחוסר גמישות. הכל נסגר פנימה

shamon51

New member
ככה וככה ../images/Emo140.gif../images/Emo45.gif../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif

התנהגות ספונטנית עם התלהבות לעיתים ילדותית רגישות ופגיעות, התנהגות כפייתית משהוא סגורה, מפחדת להיפתח או אולי נפגעה ביחסים חתימה לא ברורה עם עיגול הגנה מסביב
והקו עובר על האותיות,
ביקורת עצמית ופחד הקשרים בצד התחתון של האותיות -ח- ו-ת- אולי מרמזות על פגיעה לא נעימה הקשורה בענין שמן הדין להסתירו שמעון

חצי נכון.

כל החצי הראשון לא נכון והחצי השני ממש נכון. אני ממש לא שמה את עצמי במרכז העולם.. להפך יש שאומרים שאני נותנת יותר מידיי..ואני לא כל כך גרועה במצבי לחץ. "לא תמיד דברים מסתדרים עבורך כפי שאת רוצה ובמקרים כאלו את יודעת לעשות חישוב הגיוני ו"להתעלות מעל עצמך" ולהסיק מסקנות נכונות. את בסך הכל בחורה שמשתפף פעולה טוב עם סביבתך הקרובה ומתחברת איתם אינטלקטואלית אך הבעיה העיקרית שלך שאת די עצורה וחסרת יוזמה בקשר לדברים חדשים. " זה מדוייק.

תיקון

התגובה הקודמת הייתה רק ל PreDirector ורד ושמעון לא ממש צדקו. אולי האיכות הגרועה בלבלה אולי החתימה המוזרה שיצאה לי.. בכל אופן אני בנאדם שסגור בפני אנשים חדשים אבל את הסביבה שלי אני משתפת.

PreDirector

New member
חוזר בי בחלק מדבריי ומתקן

את פועלת מהלב וזה מה שיוצר אוליי את הקשיים האחרים בקשר חדש ,לא פיתחת מיומנויות "מכירה עצמית" ופוליטיקת דיבור , את יותר מידי כנה ואמיתית ומתקשה לקבל צביעות מאנשים ובגלל זה את נסגרת בעצם ומתקשה לקבל אנשים אחרים ,מפחד לפגיעה , לזה התכוונתי כשאמרתי מרכז העולם וחוסר בגרות. יום טוב!

למעלה