שלום..

שלום..

נכנסתי לאחרונה לפורום, וקראתי דברים מעניינים שכתבו פה. אשמח גם לקבל את דעתכם על כתב ידי ולפרש אותו..

shamon51

New member
רק דברנו על "אהבה" ../images/Emo24.gif

הי רותם, גם אני ממוקד באהבה
מי לא בעצם
אז איך את באהבה ?
בעלת רגשות עזים אבל מסתירה אותם ולא מביעה, לא נוטה להשתפכויות אהבה יותר לכוון של מבטים מלאי משמעות
מחפשת קשר ממושך ולא לקפוץ ממכונית למכונית
פרדה מחבר תהיה לך קשה כמו טיפול "גמילה"
ביחסים את נוטה ל"האשים" את עצמך אם זה לא הולך (למרות שיחסים הם טנגו לשניים)
נוטה להעדיף צרכים של הבן זוג לפני הצרכים שלך (לעבוד על שינוי כאן)
זקוקוה לבן זוג שונה ממנה במובן זה שידע להביע את אהבתו בצורה מוחצנת בהצלחה, שמעון

shamon51

New member
ועוד ...

בסך הכל כתב בוגר יחסית לגיל מראה על פוטנציאל גדול להישגים נראה שלעיתים מאבדת מהמרץ תוך כדי העשיה ומפחדת להתרומם, לשאוף ולחלום מעבר למציאות היום יומית שמעון

אממ

הדבר הראשון שרשמת על האהבה, שאני נוטה להסתיר את הרגשות לא כל-כך נכון, כי בדר"כ אני מביעה אותה בדרך הכי בולטת שאפשר. אממ, וחוץ מזה הכל נכון :)

shamon51

New member
קשה לי להאמין

את משתפכת על אהובך בפרהסיה ? או רק בחדרי חדרים ?

לא התכוונתי לזה,

התכוונתי לכך שאם אני אתאהב במישהו, אני לא אסתיר את זה ממנו, אני אהיה איתו הכי גלויה שאפשר.

shamon51

New member
שוב לא מאמין - מה את אומרת ?

שתלכי אליו ותגידי לו ? או שתעדיפי לרמוז לו ב"שקט" באיזה מבט שאם הוא "חכם" אז הוא יבין את הרמז ?

אני אנסה,

אני אנסה לרמוז, לשלוח מבטים.. אם אני אראה שהוא משתף פעולה ומחזיר לי גם, אני אלך ואגיד לו מה אני מרגישה. מצד שני אם הוא לא יחזיר לי ולא ישתף פעולה, אני כנראה אשמור את זה לעצמי עד שאני ארגיש שזה הזמן המתאים לספר לו. ( אם בכלל אני אחליט )

shamon51

New member
מה שאת מתארת זה

קרה פעם ? כלומר = ניגשת למישהוא והצהרת על אהבתך ? או שזה תקווה / משאלת לב / נדמה לך שכך תנהגי ? שמעון

shamon51

New member
אודי ../images/Emo26.gif תלמד תלמד

אודי - לעולם לא מאוחר "להתגנב לאישתך מבלי שהיא תרגיש" (מי אמר למי ומתי?)

זה בלתי אפשרי, יש לה עינים בגב.

וחוץ מזה שמעון, בגילנו צריך לשמור על אנרגיות, לך תדע כמה כוח ישאר אחרי הזחילה והתגנבות היחידים... סתם.

למעלה