שלום

Future Tal

New member
שלום

אני רוצה ללמוד יפאנית אני יודעת קצת מסדרות. אתם יכולים לשלוח לי קישורים להורדת תוכנות שמלמדות יפאנית בבקשה? תודה על העזרה

furrball

New member
תוכנות פלא? ../images/Emo184.gif../images/Emo28.gif

לא מכירים תוכנות פלא, לא לומדים שפה עם תוכנות, במיוחד לא עם תוכנות *בלבד*. אם אתה חושב שתוכנה יכולה לעזור לך, פנה לגוגל.

Future Tal

New member
דבר ראשון

אני בת. ויש לי מלא אתרים של לימוד יםאנית ואני רואה מלא סדרות יפאניות כדי ללמוד איך מדברים אבל אני פשוט רוצה תוכנה מסודרת עם שיעורים עם יש למישהו.אני יודעת שלא לומדים שפה ב"פלא"

a1618

New member
../images/Emo129.gif

אני מזדיין כל יום. אני בן 10 ואישתי בת 12 תסלחו לי אני באמצא הזדיינות ביי הי אל תסתקלו

GnomeBubble

New member
יש כמה תוכנות שיעילות בתר עזר

אני לא מכיר תוכנות *טובות* שמלמדות אותך את הדקדוק/קאנג'י/מה-שזה-לא-יהיה בצורה שיטתית ומקיפה. מה שיש זה בדרך כלל תוכנות לנושאים ספציפיים. המלצות (חפשי בגוגל, אם באתר של ג'ים ברין את התוכנות עצמן):Stackz/J - תוכנת flashcards (כרטיסי זיכרון) לשינון קאנג'י ומילים.JWPce - מילון מילון קאנג'י IME (בסיסי, אבל פונקציונלי) עורך טקסט (בסיסי, אבל פונקציונלי) עוד כל מיני.בבילון
- די נוח כדי לקבל תוצאה מהירה למילה ביפנית.

Aquara

New member
XD מצחיקולה.

למי איכפת? בתור התחלה תלמדי עברית, וזה כולל פסיקים ונקודות. למדת עברית? תלמדי אנגלית ותחפשי אתרים בגוגל. אחרי כל זה מה שאת צריכה זה פלא ^^

furrball

New member
ז"א "את" ו"תפני"

באמצע הדרך של כתיבת תגובה שכחתי שההודעה המקורית נוסחה במין נקבה. ברצינות, אבל, יש תוכנות שיכולות לעזור לך ללמוד סימניות (אבל לא מעבר למה שאת יכולה להכין לעצמך על נייר), יש תוכנות מאוד מבולגנות ומאוד לא אמינות שעוזרות (אולי) עם אספקטים שונים של לימוד שפה, אבל שום "תוכנה להורדה" לא *מלמדת* שפה. תעייני בקישורי הפורום, או חפשי לגוגל אתרים עם חומר *רציני* על השפה. בהצלחה וברוכה הבאה לפורום.

למעלה