שלום

אופ 1

New member
שלום

אני חדשה כאן, עכשיו גיליתי את הפורום. מריפרוף נראה שיש הרבה מה ללמוד מכאן.רציתי להתייעץ איתכם אם יש שמן או כול תכשיר טבעי שיכול להפחית פצעים בפנים. לאחרונה נהיו לי המון פצעים בפנים. הייתי שמחה אם יש לכם המלצה על כך. תודה רבה

אכן יש,

אני ממליצה לך לחפש עוד בפורום ובלי קשר להגיד לי ולספר לי קצת על הפנים איזה סוג עור , שגרת טיפוח יומיומית אם יש וכו..

אופ 1

New member
שלום

האמת שחיפשתי בפורום ולא מצאתי. כנראה שלא חיפשתי טוב. יש לי עור שמן באזור הטי. אני רוחצת מידי יום בסבון פנים,לפעמים גם יותר מפעם אחת. לאחר מכן אני מנקה במי פנים ולבסוף קרם לחות.בנוסף פעם בשבוע(משתדלת לא תמיד אבל)אני עושה מסכה. תודה רבה

jin282

New member
לא מומחה גדול, אבל לפי הבנתי

ויתקנו אותי כאן אם טעיתי. את עור הפנים רצוי לשטוף בסבון רגיל, לייבש את אזורי הפצעים השמנונים. סבון פנים וקרם לחות לא נמצאים אצלי בהגדרה של מייבשים ואולי אני טועה. פצעי בגרות גאמנון http://www.gamnon.net/AG-NewHerbal/REMEDIEs/H-Remedies-Acne.htm

0 אור 0

New member
לא מומלץ סבון רגיל

הסבון הרגיל אינו מומלץ לפנים, מכיוון שהוא אמנם מייבש את שכבת העור החיצונית (מה שגורם גם לתחושה לא נעימה וגם להקדמה הקמטים), אך גם אוטם אותה ובכך גורם להגברת הפצעונים. לניקוי הפנים אפשר להשתמש בסבונים/ג'לים מיוחדים מותאמים לסוג העור או בשמן הידרופילי. אמנם יש רופאי עור שחוזרים ומשווקים את האמירה הזאת שמספיק סבון רגיל - אבל אותם רופאים מגיעים אחר כך לפציינטים שלוקחים אנטיביוטיקה ובהמשך לעתים גם רואוקוטן, כאשר בטיפול מותאם בצורה נכונה על ידי קוסמטיקאית אפשר להמנע מתותחים אלו.

אופ 1

New member
אוקיי תודה רבה רבה לכם

אני אבדוק ואשאל שאלות אם יהיו לי.

אופ 1

New member
היי

עיינתי בקישור המצורף.אבל אני לא יודעת אם אלו פצעי בגרות מה שיש לי או שהפצעים נובעים משעווה.מה הייתם ממליצים לי לעשות?

אופ 1

New member
ועוד משהו..

שמן עץ התה יכול לעזור אם אני אמרח אותו על הפנים כול יום בערב? ואיזה שמן עץ תה הכי מומלץ? והיכן אני יכולה להשיג אותו? תודה רבה

שמן עץ התה.

שמן עץ התה מומלץ לפצעי בגרות מוגלתיים במיוחד, עקשניים וטורדניים. אני לא יודעת באיזה מצב האקנה שלך אם יש לך בכלל, אבל בתור התחלה הייתי ממליצה להתחיל עם לבנדר במריחה מקומית נקודתית על הפצעון. שמן עץ התה בשום פנים ואופן לא מיועד למריחה על כל הפנים!!! הוא יכול לגרום ליובש ולאדמומיות ולפריחה. יש לשים אותו באופן נקודתי על הפצעון אך כפי שכבר ציינתי הוא מותאם לפצעונים קשים במיוחד. את השמן אפשר להשיג אצל מטפלים בתחום או במקומות שמתעסקים עם השמנים. יש לשים לב כי שמן זול מידי הוא חשוד. לשים לב לתאריך תפוגה, לבקבוק כהה, לריח, לצבע ולקנות רק במקום שאפשר לסמוך עליו. בהצלחה.

פצעי בגרות כן או לא?

אם תצלמי לנו את האזור הנגוע נוכל לדעת יותר ולהמליץ ביתר דיוק , ללא תמונה או המחשה ויזואלית קשה לקבוע מה יש לך. :)

אופ 1

New member
אני לא מאמינה

יכןל להיות שהאדמומיות שלי נוצרה בעקבות שמן עץ התה. נהגתי(עד אתמול) למרוח אותו על רוב הפנים כי הפצעים פזורים על רוב הפנים.לפני בערך שנה הרוקחת המליצה לי להתחיל בשמן עץ התה.בכןל אןפן אני אצלם את האזור ואני ממש אשמח לקבל ממך אימפורמציה. תודה רבה על התייחסותך

למעלה