שלום

lily kane

New member
שלום

היי אולי חלק מהאנשים מכירים אותי מפורמים או מקנסים (מי שבטוח מכיר אותי זה אור^^) הכינוים שלי זה שירלי \לילי\ אורצי אני עונה לכל השמות האלו בתקווה שבקרוב (מרץ) גם לספי אני רק התחלתי לראות אבל אני מדביקה דמיות אני הכי אוהבת את רנגי ויש לי ידיד גינגי שקרוב מספיק להיות הוא^^" כמובן שאני אוהבת גם בישים אחרים מהבנות אני אהבתי את רוקיה וזה נדיר כי אני לא אוהבת הרבה בנות מאנימה בכלל אני עדיין תוהה האם היא באמת בת... אממ זהו אני מקווה להשתלב כאן ולתת לכולם חיבוק

ברוכית ^^

אני ראיתי אותך באיקון, אבל אני לא כ"כ זוכרת איך את נראית ^^" הזיכרון שלי לפרצופים שואף לאפס >: יש מצב שלבשת משו לבן ושחור? כפפה? משו? אם לא אז תתעלמי מהמשפט הזה <.< אז, כן, אממ, ברוכה הבאה ^^ השתלבות מהירה D: ותיזהרי, כי מסתובבים פה מלא ספוילרים <.<"

lily kane

New member
XDDD

דרכים לזהות אותי מאיקון 1. היו לי מגפי ספירות 2. כן לבשתי כל ימי הקנס בסגנון שחור לבן 3. היו לי כפפות לבנות מוראקי מנומרות 4. היו לי הרבה ניטים (אבל ביום הראשון קנו ממני אחד במקום שישנתי XD)\ שרשרת לבנה עם תליוםן די גדול 5. ביום הראשון הגעתי עם זר אבל לקחו לי אותו ממש מוקדם...

Jifannit

New member
שלומ ^___^

אנוכי נהמע השתלבות מהירה ברוכית |כל שאר הדברים שאומרים לחדשים| :)

Violettecat

New member
שירלי!!!!!!!!!! ../images/Emo24.gif

איזה יופי שאת כאן, ברוכה הבאה! פגשתי את ידיד שלך הוא מגניב כל כך ! שתהיה לך השתלבות נעימה ומהירה!

lily kane

New member
תודה*_*

הידד ציבי של האיש שגם כשהוא מת הוא עושה את זה בסטייל^_^ וגינגי אכן מגניב^_^ אני מקווה שאני יגרור אותו לעוד כמה מקמות מהצפון המגניב אך הקר

MrsGreen

New member
שירלי *--* ../images/Emo122.gif

היי חיחי אממ זאת מיטל (אממ בוגי מישרא..D:) חיחי אממ ברוכה הבאה איזה כיף שאת פה ^^

למעלה