שלום

כי אני לא רוצה לכבות את השרפה

אני רוצה שהיא תמשיך לבעור בי לעד

magenta73

New member
אני חושבת שזה תלוי

באדם עצמו. אתה באמת חושב שאני בחיים שלי לא נפגשתי עם משהו מהפורום, הזה או האחר? אם סתם בשביל הכיף ואם בנסיון לקטע רומנטי? ברור שכן. (ואני לא מוכנה לפתוח עכשיו את השרשור הזה ל"עם מי יצאה מג'נטה". זה לא הנושא). הנושא הוא שאף אחד לא יודע מזה כלום. בגלל שאין לי שום כוונה שידעו. וזה לא העיניין של אף אחד. ואולי אני נאיבית, וכן יודעים, אבל זה לא מתבטא בפורום בשום צורה שהיא. כי שוב. זה לא העיניין של אף אחד. ובנוסף, עם כל הכבוד, אריה, הפורום הזה נקרא "היכרויות 30 +" יש לו גם תפקיד מסויים. מעבר להעביר דאחקות.

נכון

אולי הטעות שלי היא שאני נוטה לרמוז... לאותה בחורה שאני מעוניין בה- על גביי הפורום, כנראה שאני צריך ללמוד לא לעשות את זה בעתיד. וגם קורה מצב שנגיד אם אני יוצא עם מישהי מהפורום אז בטח החברות שלה ושלי ( שחלקם מן הסתם גם כותבים באותו פורום ) יודעים על כך ולפעמים נוהגים " להזהיר " את ה "קורבן "... לפעמים זה לא כך, אך יצא לי כמה וכמה פעמים להתבונן מבפנים על התופעה הזו - שקיימת. אני צריך ללמוד לא לתת רמיזות, את זה אני לומד לאט לאט
ונכון, זה פורום היכרויות, כל מערכת יחסים לא אמורה להופיע מעל דפי הפורום עצמו- זו טעות חמורה מאד שעליה אני אשתדל מאד לא לחזור.

magenta73

New member
סבבה. יש הבנה.

פורום>פורום. מערכת יחסים>מערכת יחסים. זה לא צריך ללכת ביחד. רצוי מאוד שלא. כלומר, לא שלא תמצא פה משהי, או שתחפש פה משהי, זה בסדר. ומקובל. רמיזות גם יכולות להתאים... שוב, תלוי עד כמה הן "רומזות"... עדיין, רמיזות הן חלק מהאינטרקציה הפורומית, אתה מגיב למשהי, היא מגיבה לך... נוצרת אינטרקציה. עדיף מישר ליפול עליה אם מסר פרטי... בכל מקרה, לדעתי, לאחר שנוצרת אינטרקציה אינטימית... רצוי ומומלץ להשאיר את זה מאחורי דלתיים סגורות... כי אם לא, אתה רק מאכיל את כל ה"נשמות" הללו שדיברת עליהם... אתה למעשה חלק מהתופעה... בהצלחה! לכווולם!!!!!

נכון שוב

למה את צודקת? פוייה
נכון, להבא אני לא אתן לזה להופיע מעל דפי הפורום, אלא רק באופן פרטי ומסרים אישיים בלבד. תודה, אהבתי את התשובות שלך .

magenta73

New member
למה אני צודקת?

כי אני תמיד צודקת... רק עכשיו הבנת את זה? איזה קשה קליטה...

למעלה