שלום

../images/Emo12.gif

תודה !!! קשה קליטה, ...חחח מאמי, אני קולט אפילו יותר ממה שאת חושבת שאני קולט
קנית סיגריות כבר למטה?

../images/Emo45.gif

ואת יודעת מה?! זה נכון גם לגבי חברויות בין נשים. רואים אותך מדברת עם מישהי, או שמעו שיצאתן לאיזה מקום...כבר יש התעוררות בעם :) בפעם האחרונה שיצאתי עם מישהי מהפורום החלטנו לשמור את זה בינינו...בגלל בחורה מסוימת שתמיד 'מתעוררת' אם היא קולטת שאנשים בקשר עם אחרים וזה לא כולל אותה - ובכל זאת נתפסנו

פסיכי פסיכי...

אבל זה בדיוק מה שקרה....גם אני לא רציתי להאמין עד שראיתי את תיבת המסרים שלי והבנתי שאחרי תקופה לא קצרה, אני כבר יודעת איך הראש שלה עובד :)

magenta73

New member
כפי שנאמר,

שאלוהים ישמור אותי מאויבי... ומחברי אשמר בעצמי... אוי אני חולה על הקטנה שלי, היא יושבת לי על הברכיים ואז לפעמים, בעיתוי הכי נכון, שמה את הראש הקטן שלה על בית החזה שלי... וזה עושה הרגשה כזאת נעימה ואוהבת... אוח... לאכול אותה...

garcia

New member
רוצה טיפ קטן?

לכי על Mr Darcy. הוא השאקל של הפורום. כל הבנות נופלות שדודות לרגליו (או ליתר דיוק לאברו
)

magenta73

New member
../images/Emo12.gif

רחמנות על הבחורה... למה לעשות לה את זה... וחוץ מזה, דארסי שלי! אך ורק שלי! מיי פרשס....

MaYcHuK

New member
אממ בניגוד לדעתו של נסיך

יוצאות מכאן הכרויות הכרויות מקסימום אני יודעת באופן אישי על הכרות אחת שיצאה נראה לי שנסיך מנבא רע מדי ולא משהו מבוסס איך ממשיכים הלאה? יש מסרים אישיים ואם את נתקלת פה במישהו שבא לך להכיר צרי איתו קשר במסר אישי, ואולי זה יתפתח למפגש אישי מה עוד? נערכים פה מפגשים יזומים שלנו - לפני שבועיים היה אחד בחיפה - זהו בעצם. שיהיה לך בהצלחה יש פה הרבה חברה איכותיים גברים ונשים גם יחד. לי אישית יצא להכיר אנשים מדהימים ומקסימים וליצור קשרי חברויות

MaYcHuK

New member
נסיך יקר דוגמית קטנה שקרתה היא לא

מכלול דוגמאות..... אני יודעת על מה אתה מדבר ומאמינה שגם אם היה קורה במקום אחר היינו מגיעים לאותה תוצאה... אל תכליל .... מכירה לעומת הדוגמית הקטנטנה שאתה דבר עליה עוד כמה דוגמאות מהצד השני - שהצליח והתפתח..ולא היה מכוער בכלל אלא יפה מאוד

MaYcHuK

New member
כנראה שלעולם ימשיך הויכוח ביננו

של מי זה..... גנבתי מחברה שלי! לא ממך! ולכן זה שלי!

למעלה