שלום!!!!!!!! אני חדש פה פורום. מעריץ ענק שלך בלינקקקקקקקקקקקקקקקקק
G Green for a Day New member 10/12/05 #3 שלום גמני די חדשה..לא משנה נכון זה היה מגניב אם המספר של הפורום היה 182? מה,לא?
M M i c h e l l e B New member 10/12/05 #6 XDDD זה היה באמת מגניב! והמספר הוא 166 אז זה לא רחוק :/ הו, רגע. -בודקת את המספר 182 בפורומים.- לעזאזל, בזבזו את זה על פסיכומטרי?!
XDDD זה היה באמת מגניב! והמספר הוא 166 אז זה לא רחוק :/ הו, רגע. -בודקת את המספר 182 בפורומים.- לעזאזל, בזבזו את זה על פסיכומטרי?!
M M i c h e l l e B New member 10/12/05 #7 ברוך הבא! (פעם ראשונה שזה ברוך ולא ברוכה! נראה לי...) אמממ... אני מישל בת 14 מת"א, תהנה? ואל תנטשו לעזאזל! כל הכבוד לכל החדשים שנשארים, אני חייבת לכם את חיי ונשמתי ובמפגש (אם יהיה חח) אני אפילו אקנה לכל אחד ממכם בזוקה על הבית. 3>
ברוך הבא! (פעם ראשונה שזה ברוך ולא ברוכה! נראה לי...) אמממ... אני מישל בת 14 מת"א, תהנה? ואל תנטשו לעזאזל! כל הכבוד לכל החדשים שנשארים, אני חייבת לכם את חיי ונשמתי ובמפגש (אם יהיה חח) אני אפילו אקנה לכל אחד ממכם בזוקה על הבית. 3>
B busted4ever New member 12/12/05 #11 מעריץ ענק שלך בלינק? למה בלינק פה@@?!?!?!?!?2?!??~?!?~!? וברוכה הבאה [: