שלום

Or Grint

New member
שלום

מלפני כמה שעות היה לי ריב עם עוד שתי חברות לגבי סטייתו המינית של אור כחלון, אני אישית, נמנעת מכל סטיגמה כזו או אחרת, מגעיל אותי בכלל לשאול את זה, או במילים אחרות, את מי אור אוהב מעניין לי בערך את הכלייה השמאלית, מה שחשוב לי באור, זה שהוא פשוט רקדן מדהים, כשרוני, פרפורמר וכל המילים הטובות שעוד יש בעולם. במטרה לגמור את הוויכוח (מאידיוטי) הזה, הגענו להחלטה שפשוט נברכר, ואז נרד מהעיניין, אני עדיין חושבת שהתשובה הזו, או השאלה הזו, מגעילה, מעצבנת, לא רלוונטית, וממש, אבל ממש לא שאלה שאני מרגישה בנוח לשאול אותה, ואני דיי אשמח אם תכתבו לי הרבה תגובות של "פוי" ו"מגעילה".. טוב לא מגעילה..אבל זה דיי יחזק אותי אם תנזפו בי על השאלה המעצבנת הזו..אז כדי להשקיט שתי חברות וכדי סוף סוף לגמור את העיניין הזה (ועליי לציין שאלחר שאני אדע, זה לא ישנה שום דבר אצלי חוץ מהבחינה שהילד פשוט רקדן מדהים, ואני מוחאת לפניו כפיים בהתלהבות בעודי מנגנת אחורה את ההקלטה בדי וי די), ועוד דבר, לשם שינוי שאלה שאני כן רוצה לשאול, שמתי לב שבפרק הראשון שראינו את אור, צויין שהוא בן 17, והנה הפלא ופלא, בפרק השני, אור שלנו גדל בשנה (?!) ולכן פתאום אור בן 18...מישהו מוכן להסביר לי בן כמה הילד?

Or Grint

New member
שחכתי להוסיף..

בקשר לשאלה הראשונה..שגם חוסר מענה מוחלט ישיב לי בתור מענה בושה לשאלה..אני מבינה את כל הצדדים..ואני פשוט לא ממש מרגישה בנוח אחרי ששאלתי את זה..את יודעים מה?..עזבו..זה לא ממש מעניין אותי..חברות שלי יכולות לומר מה שהן רוצות..רקדן הוא רקדן..אור הוא אור..אני מתנצלת מלכתחילה שבכלל שאלתי את זה..אני לא מצפה לתשובה..אני לא מעוניינת בתשובה..כנראה שהכלייה השמאלית שלי תמצא משהו אחר להתעניין בו.. משהו פחות שיטחי.. תוסיפו לזה עוד 60 סליחות ככה..אבל אני חוזרת בי בשאלה השניה..בן כמה הוא?

זה בסדר מבינים אותך ../images/Emo8.gif

ולפי בקשתך...נו נו נו! חח יאללה מנהלים למחוק תהודעה הפעם נסלח

amitush26

New member
../images/Emo187.gifחחח../images/Emo3.gif

אור כחלון לא הומו
אבל זה בהחלט לא נתון כאן לדיון. אה, ובקשר לגילאים- אין לי מושג
יש מצב שבאחד הפרקים חלה טעות או שהוא בן 17 וחצי

shirri

New member
אולי התמונה הזאת שלו תבהיר

לא בטוח שזה הוא אבל דומה לו לא!?

אוו קיי

תשמעו אני רקדתי עם אור 5 שנים ב"הורה חדרה" עד שהוא עבר ל"תלמה ילין" אור הומו ורקדן מדהים!! סוו וואט?!?! אז מה? הוא מדהים ומהממם וזה שהוא הומו לא אומר כלום!! יומטוב

אור לא הומו!!!!

ואם אני אומרת את זה...תאמינו לי שאני יודעת...
לא רוצה להישמע מתלהבת יותר מדי...

בתור מישהי שהכירה אותו שנה

אור לא הומו למדתי איתו שנה בתלמה ילין בחוגים אחר הצהרים הוא ילד ממש חמוד הוא מחדרה והוא בן 18 והוא פשוט מדהים הוא ילד מהמם את זה אתם יכולים לראות לבד והוא רקדן עוד יותר מוצלח ממה שהוא נראה

Or Grint

New member
למה...למה..בואו נחשוב למה..

למה?! את הכרת תבנאדם שנה! אני הייתי נותנת את הבית שלי רק בשביל חתימה!..

חחח הגזמות

תראי כולה בנאדם באמת אחלה אבל הוא בדיוק כמוך וכמוני בנאדם הוא פשוט ממש מוכשר בריקוד ובאמת נער יפה

Or Grint

New member
וראוי למה שאני אומרת.

נכון שהוא בנאדם כמוני, וכמוך, וגם אני רוקדת כמה סגנונות כבר מעל 12 שנים, אבל אני מעריצה את ההשקעה שלו, את הכישרון שלו.. או איך חברה שלי אמרה פעם כשראינו אותו רוקד סלסה.. "בחיים שלי לא ידעתי שרקדן בלט קלאסי מודע לזה שיש לו תחת כזה יפה" =] מה אני אגיד לך..הלוואי עלי \=

חחח אכן ראוי

בנאדם חמוד תאמיני לי שלמדתי איתו שנה אחרה"צ לראות אותו 3 פעמים בשבוע עם מכנסים צמודים זאת הייתה ברכה משמים לפעמים חחח סתם הוא באמת יפה ומשקיע אבל בתוכנית אני דווקא מעריכה מישהו אחר שקוראים לו ליאור ציוני ונראה לי בפרוסום הזה יודעים טוב מאוד גם למה דווקא אותו

FaithNoMore

New member
רק רציתי להתנצל...

על הקישורים ממקודם. כנראה שסוף המעשה לא התבטא במחבשה תחילה מצידי, שכחתי שיש כאן גם אנשים צעירים יחסית. אלא דאגה, אין לי כוונה להשחית את הנוער
סליחה אם משהו נפגע. יום טוב.

למעלה