שלום

efrathy

New member
שלום

אני די חדשה, החלפתי שם משתמש, הייתי dvirtz. שאלתי עד עכשיו לגבי בעלז ומשפחת הרשקוביץ מוילחוביץ שבצ'כוסלובקיה הוספתי חתימה כדי לקבל מידע על המשפחות אותן אני חוקרת בהזדמנות זאת אני רוצה להודות לאנשים בפורום שמייד עונים ועוזרים, ולארנון שמחזיר הודעות פרטיות תוך 5 דקות. אני מקווה שאוכל לעזור גם לאחרים ובהצלחה לכולם

efrathy

New member
כן

אני מצאתי עוד 7 דורות מאלעזר רוקח אחורה, דרך gewishgen אני לא יודעת אם אפשר להסתמך על כך? יש לך מושג? בנוסף סרקתי בספריה בב"ש את השושלת של רוקח ממאורי גליציה

efrathy

New member
../images/Emo9.gifאני לא מצליחה להוריד את זה לכאן

אז אני ארשום לך מה שכתוב שם: רבי אלעזר מבראד, אמשטרדם וצפת (תכ"ה-תק"ב)הבן של: רבי שמואל שמלקא מרגליות מליסקא ועלקוש ואת ההמשך מצאתי ב jewishgen :רבי שמואל שמלקא מרגליות מליסקא ועלקוש הבן של: רבי אלעזר מרגליות הבן של: רבי מנחם מענדיל אב בית דין פרמיסלא הבן של: יואל פייביש סטנגן (STENGAN) אני מקווה שמובן... לא מצאתי את השורשים שלך מצפת אבל אני ממשיכה לחפש

efrathy

New member
"מהרש"מ הכהן בראשית"

סבא שלי נתן לי את הספר הזה שהוא בעצם ספר פרושים לספר בראשית אך מה שמעניין בו זה שבתחילתו יש 5 דפים של מגילת יוחסין של הרב שמואל מאיר הכהן הולנדר ראש בית דין צ'רנוביץ אב בית דין אמסאנא ואב בית דין דרבני. לא הספקתי לעבור בצורה רצינית על השושלת אך נכללים בה משפחות שפירא מקראקוב ומשפחת לוריא אב בית דין סלוצק ודורותיו, כהנא, רוקח ועוד.

למעלה